تفریحی ، سرگرمی ، سلامت ، روانشناسی ، دانلود آهنگ ، دانستی ها
طرز تهیه پیتزا شیکاگو ( پیتزا دیپ دیش ) آمریکایی اصل 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:8 | بازدید : 547 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )
طرز تهیه پیتزا شیکاگو چیست؟ مواد لازم پخت پیتزا شیکاگو چیست؟ طرز تهیه پیتزا آمریکایی چیست؟ مراحل طرز تهیه پیتزا دیپ دیش چیست؟ طرز تهیه پیتزا دیپ دیش چیست؟ دستور پخت پیتزا شیکاگو چیست؟ بهترین روش پخت پیتزا دیپ دیش چیست؟ طرز تهیه پیتزا آمریکایی چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.
پیتزا شیکاگو یا دیپ دیش یک پیتزا آمریکایی با خمیر کلفت است که در رقابت با پیتزا نیویورکی و پیتزا ایتالیایی که خمیر تازکی دارند قرار می‌گیرد. طرز تهیه پیتزا شیکاگو در خانه را بخوانید.

 

393747 844 16

 

مجله اینترنتی ماهتوتا – سرویس آشپزی پیتزا شیکاگو یا پیتزا دیپ دیش (Deep-dish pizza) نوعی پیتزا آمریکایی محبوب است که ابتدا در شیکاگو با خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می‌شده و البته تا کنون تغییرات زیادی کرده است، اما همچنان ویژگی منحصر به فرد آن ضخامت خمیر آن است. همچنین قالب یا تابه ای که برای پخت پیتزا دیپ دیش استفاده می‌شود گود است و پیتزا پس از پخت، دارای دیواره یا بدنه بلند می‌شود. در این مطلب طرز تهیه پیتزا شیکاگو را به همراه طرز تهیه خمیر مخصوص آن به شما آموزش می‌دهیم.

نمایشگر ویدیو
00:00
 
09:26

حتما بخوانید » نودل شیراتاکی

طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو

مواد لازم :

  • آرد: ۲ و یک چهارم پیمانه تا ۳ و یک چهارم پیمانه
  • مخمر: ۱ بسته
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب گرم: ۱ پیمانه
  • روغن مایع یا روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

حتما بخوانید » طرز تهیه فسنجان

روش تهیه :

  • ابتدا نمک، مخمر و یک و یک‌چهارم پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم
  • آب گرم و روغن مایع را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی با سرعت پایین ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم.
    نکته: مواد چسبیده شده به کناره‌های ظرف را پیوسته با همزن بگیرید.
  • حالا مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالای همزن هم می‌زنیم.
  • باقیمانده‌ی آرد را با کمک یک قاشق، تکم کم به این مایه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا خمیر شکل بگیرد..
  • خمیر را بر روی سطح صاف آردپاشی شده قرار می‌دهیم و بقیه آرد را با دست به آن اضافه می‌کنیم
  • خمیر را در کل به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز می‌دهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست بیاید.
  • خمیر پیتزا شیکاگو را به دو قسمت تقسیم کرده (یک قسمت بزرگتر باشد)، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و می‌گذاریم ۲۰ دقیقه استراحت کند.

حتما بخوانید » طرز تهیه فلافل

نکته: خمیر پیتزا شیکاگو به صورت آماده نیز در بازار موجود است.

393734 823 16

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه پیتزا شیکاگو (دیپ دیش)

مواد لازم برای ۴ – ۵ نفر:

  • خمیر پیتزا: به مقدار لازم
  • سس پیتزا: به میزان لازم
  • سوسیس خرد شده تفت داده شده: ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
  • قارچ ورقه شده ۱۵۰ گرم
  • زیتون بی هسته ورقه شده: حدود ١٠ عدد (دلخواه)
  • کالباس خرد شده: ١۵٠ گرم
  • فلفل دلمه ‌ای: ١ عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده: ١۵٠ گرم
  • پنیر موزارلا خرد شده: ١٢۵ گرم
  • ریحان و آویشن و سایر مخلفات دلخواه: به مقدار لازم

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

طرز تهیه پیتزا دیپ دیش

۱. پهن کردن خمیر در قالب:

قسمت بزرگتر خمیر پیتزا را که ۲۰ دقیقه استراحت داده بودیم، روی تخته پهن می‌کنیم و در قالبی گود، به گونه ای خمیر را پهن می‌کنیم که هم کف قالب را بپوشاند هم دیواره‌های آن را، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی‌متر خمیر بالاتر باشد، سپس قسمت‌های اضافه خمیر را می‌چینم.

پیتزا آمریکایی

۲. تهیه مواد پیتزا

کالباس، قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون و سوسیس را که خرد کرده ایم با هم تقت می‌دهیم. برای سس پیتزا می‌توان رب گوجه فرنگی (یا کنسرو گوجه خرد شده) را با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. از مقداری گوجه فرنگی و پیاز خرد شده (که در میکسر خوب مخلوط کردیم) نیز در آن می‌توان استفاده کرد.

حتما بخوانید »طرز تهیه خمیر پیتزا

۳. چیدن مواد پیتزا

داخل قالب یا تابه گود روی خمیر، ابتدا مقداری از سس پیتزا و بعد کمی پنیر پیتزا و سپس لایه به لایه مواد را می‌ریزیم. روی همه مواد مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم.

بقیه خمیر را روی تخته پهن می‌کنیم و روی مواد می‌کشیم؛ بطوری که حدود ١ سانتی‌متر از لبه قالب بیرون آمده باشد. سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می‌کنیم و روی خمیر سوراخ‌هایی با چنگال یا چاقو ایجاد می‌کنیم.

روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می‌پوشانیم، در نهایت پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می‌کنیم.

۴. گذاشتن پیتزا شیکاگو در فر

پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد، می‌پزیم. اگر در طول پخت احساس کردید روی پیتزا رنگش تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید و بگذارید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا

زمانی که پیتزا شیکاگو پخت، حدود ١٠ دقیقه صبر کنید تا از حرارت آن کاسته شود، سپس پیتزا را از قالب جدا کنید.

393746 112 16

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

سخن پایانی

در تهیه پیتزا شیکاگو معمولا از پنیر پیتزا و سس پیتزای زیادی استفاده می‌شود.

برخی افراد در تهیه پیتزا دیپ دیش، آن لایه‌ی اضافه خمیر که روی مواد کشیده شد را استفاده نمی‌کنند و پس از ریختن مواد با سس پیتزا و پنیر تمام سطح مواد را می‌پوشانند.

شما می‌توانید بنا به سلیقه‌ی خود مواد درون پیتزا را تغییر دهید. (مثلا به جای سوسیس می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش استفاده کنید).

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

خانه » آموزش

برچسب‌ها: پیتزا ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه پکوره هندی خوشمزه و آسان با آرد نخود 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:7 | بازدید : 577 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )
طرز تهیه پکوره هندی چیست؟ مواد لازم پخت پکوره هندی چیست؟ طرز تهیه پکوره هندی با آرد نخود چیست؟ مراحل طرز تهیه پکوره هندی چیست؟ دستور پخت پکوره هندی چیست؟ بهترین روش پخت پکوره هندی چیست؟ طرز تهیه پاکوره چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.

پکوره یا پاکوره نام یک غذایی هندی که به جنوب ایران رسیده و بسیار خوشمزه می باشد و در اصل از گجرات گرفته شده است که این غذا به صورت گلوله ای برشته است که در روغن داغ سرخ می شود تهیه می شود. این غذا هم در ایران هم در هند و پاکستان و افغانستان و مالزی تهیه می شود و برای افطار گزینه بسیار مناسبی می باشد این غذا از آرد نخود تهیه می شود شما می توانید آرد نخود را به صورت حاضری از عطاری ها تهیه کنید و یا می توانید خود در منزل تهیه کنید. داخل پکوره سبزیجات معطر ریخته می شود و سرخ می شود و به همراه سس تند سرو می شود. این غذا بسیار سالم و خوشمزه می باشد و به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید.امروز در بخش آشپزی طرز تهیه پکوره را به شما آموزش خواهیم داد با مجله اینترنتی ماهتوتا همراه باشید.

پاکوره هندیپاکوره

مواد لازم برای تهیه پکوره

  • آرد نخود ۱ پیمانه
  • آرد سفید ۱/۲ پیمانه
  • خمیر مایه ۱ ق مربا خوری
  • شکر ۱ ق مربا خوری
  • آب ولرم ۱/۲ پیمانه
  • پیازچه و جعفری و گشنیز و جعفری ساطوری شده ۱ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز به مقدار لازم

پکوره پکوره

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا شیکاگو

طرز تهیه پکوره

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

مرحله اول : عمل آوری خمیر مایه

ابتدا برای تهیه پکوره باید خمیر مایه را تهیه کنیم. آب ولرم را داخل یک کاسه یا لیوان ریخته و خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید روی ظرف را بگذارید و بمدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند. مهم ترین نکته در این مرحله دمای آب می باشد نباید خیلی داغ و نه خیلی سرد باشد باید دمای آن در حدی باشد که اگر انگشت را داخلش فرو کنید گرمی را احساس کند ولی نسوزد.

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

مرحله دوم : تهیه خمیر پکوره

آرد نخود و آرد سفید را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید در ابتدا کمی خمیر سفت است نگران نباشید کمی آب ولرم اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد سپس ادویه ها و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید سپس روی ظرف را بپوشانید و بمدت ۱ ساعت در محیط گرم قرار دهید تا خمیر پف کند و حجم آن دو برابر شود.

پاکوره

طرز تهیه پکورهطرز تهیه پکوره

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

پکوره هندی

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

مرحله سوم : سرخ کردن پکوره

داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سلفون روی خمیر را بردارید و با کمک قاشق از مواد بردارید و داخل روغن داغ سرخ کنید دو طرف پکوره باید طلایی شود و در حین پخت پف کند سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و به همراه سس سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پکوره

  1. اگر خمیر خیلی شل شد کمی آرد سفید اضافه کنید و اگر خیلی سفت آب ولرم بریزید.
  2. می توانید به دلخواه به مواد پکوره سوسیس یا مرغ خرد شده نیز اضافه کنید.
  3. روغن باید کاملا داغ و حرارت ملایم باشد تا کاملا مغز پخت شود.
  4. اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید ۲ حبه سیر نیز به مواد اضافه کنید.
  5. اگر دوست دارید پکوره شما تند باشد از فلفل چیلی استفاده کنید.
  6. اگر هنگام سرخ کردن از هم پاشید می توانید به آن کمی آرد اضافه کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه فلافل

خانه » آموزش

برچسب‌ها: پکوره ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه توفو خانگی ساده و خوشمزه با شیر سویا در منزل 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:7 | بازدید : 225 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )
طرز تهیه توفو چیست؟ مواد لازم پخت توفو خانگی چیست؟ طرز تهیه توفو با شیر سویا چیست؟ مراحل طرز تهیه توفو چیست؟ دستور پخت توفو چیست؟ بهترین روش پخت توفو چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.

توفو محصولی بدست آمده از شیر سویا می باشد که دارای فواید و مصارف فراوانی است. توفو برای اولین بار در حدود ۳ هزار سال پیش توسط آشپزی چینی تهیه شد و طعم و خواص آن مورد توجه همه جهان شد. بهترین نوع توفو برای استفاده توفویی است که از سویای ارگانیک تهیه شده باشد. توفو دارای خواص زیادی از جمله پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، کلسیم، منگنز، فسفر و … می باشد. توفو را به مدل های مختلف در کنار سالاد، سوخاری، املت، خوراک سبزیجات با توفو، حتی سوسیس و همبرگر توفو سرو می کنند.امروز در بخش آشپزی از مجله اینترنتی ماهتوتا،طرز تهیه توفو و تهیه کردن شیر سویا را با نکته و فوت و فن های آن به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه توفو

  • لوبیای سویا ۲ پیمانه
  • آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه توفو

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

مرحله اول آماده سازی شیر سویا :

سویا را به مدت ۱۲ ساعت در ۸ پیمانه آب خیس کنید در این زمان پوسته لوبیا جدا می شود بعد از گذشت این زمان لوبیا را به همراه ۶ پیمانه آب داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا له شده و اثری از دانه های سویا باقی نماند حالا از الک حریر عبور داده تا شیری زلال بدست آید.

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

مرحله دوم آماده سازی توفو :

توفوتوفو

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

شیر سویا را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار داده و اجازه دهید با شعله کم بجوشد و رویه ببندد. سپس رویه آن را جدا کرده و از صافی عبور می دهیم .حالا زمان اضافه کردن آبلیمو برای دلمه شدن شیر سویاست. آبلیمو را به یک استکان آب افزوده و در سه مرحله به شیر سویا اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در مرحله آخر درب ظرف را برای ۱۰ دقیقه گذاشته و بعد از گذشت این زمان شیر کاملا دلمه شده است.

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

توفو

توفوطرز تهیه توفو

حتم بخوانید » طرز تهیه پیتزا

حالا داخل سبدی تنظیف گذاشته و این مواد را داخل آن ریخته و شیئی سنگین رو مواد می گذاریم تا آب اضافه آن جدا شود. بعد از گذشت ۱ ساعت توفو آماده است.

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا شیکاگو

نکات کلیدی در تهیه توفو

توفوتوفو

۱.در صورتی که نمک اپسوم در دسترس دارید به میزان ۲ قاشق غذا خوری جایگزین آبلیمو کنید.

۲.توفو را در ظرف درب دار داخل یخچال نگهداری کنید.

۳. می توانید در یخچال به مدت ۳ روز نگهداری کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه پکوره

توفو ماده‌ٔ غذایی است که با شیر سویای غلیظ‌شده تهیه می‌شود. شیر غلیظ‌شده را تحت فشار به شکل قطعات محکم و سفیدرنگی در می‌آورند که فرایندی شبیه به تهیه پنیر دارد. این ماده غذایی و فرایند تهیه‌ٔ آن از چین آغاز شده است.

نقل است که یک آشپز چینی توفو را بیش از ۳ هزار سال پیش کاملا اتفاقی بعد از مخلوط کردن شیر سویای تازه با کلرید منیزیم کشف کرد. نیگاری یا کلرید منیزیم ماده‌ای است که بعد از استخراج نمک از آب دریا، باقی می‌ماند. از این ماده برای سفت کردن بافت توفو استفاده می‌شود.

بیشتر دانه‌های سویای دنیا در ایالات متحده آمریکا پرورش داده می‌شوند و بخش زیادی از آنها، دستکاری ژنتیکی شده (GMO) هستند. با وجود بحث‌های فراوان در مورد ارگانیسم‌های دستکاری‌شدهٔ ژنتیکی، تحقیقات هنوز ثابت نکرده که این مواد غذایی برای سلامت بدن ضرر دارند. با وجود این، اگر نگران آسیب به سلامتی‌تان هستید، می‌توانید برندهایی از توفو را مصرف کنید که با سویای ارگانیک تهیه می‌شوند.

نکاتی در مورد مصرف توفو

  • توفو سرشار از پروتئین است و همه‌ٔ انواع آمینواسیدهای ضروری موردنیاز برای بدن‌تان را دارد. همچنین چربی، کربوهیدرات و انواع ویتامین ها و مواد معدنی موردنیاز بدن‌تان را هم تأمین می‌کند.
  • توفو را می‌توانید در حجم زیاد یا در بسته‌بندی‌های کوچک، فریزشده یا تازه بخرید.
  • به طور کلی، برای تهیه توفو به فرایندهای زیادی نیاز نیست؛ بنابراین انواعی از توفو را اتخاب کنید که محتویات کمتری داشته باشند.
  • معمولا در فهرست مواد تشکیل‌دهنده سویا این مواد وجود دارد: دانه سویا، آب، منعقدکننده مثلا کلسیم سولفات، منیزیم کلراید و گلوکونو دلتا-لاکتون و نوعی طعم‌دهنده.
  • توفو را قبل از مصرف بشویید.
  • باقی‌مانده‌ی آن را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگه دارید؛ ولی باید روی آن را با آب بپوشانید و این آب را دائما عوض کنید.
  • توفو را در بسته‌بندی اصلی‌اش می‌توانید تا ۵ ماه فریز کنید.
  • تهیه کردن توفو در منزل با دانه سویا، لیمو و آب، کار ساده‌ای است و می‌توانید خودتان توفو را تهیه کنید.
  • توفو منبعی غنی از پروتئین، به‌خصوص برای گیاه‌خواران است.

ارزش غذایی توفو

هر صد گرم توفو حاوی موارد زیر است:

  • پروتئین: ۸ گرم
  • کربوهیدرات: ۲ گرم
  • فیبر: ۱ گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • منگنز: ۳۱ درصد از نیاز روزانه
  • کلسیم: ۲۰ درصد از نیاز روزانه
  • سلنیوم: ۱۴ درصد از نیاز روزانه
  • فسفر: ۱۲ درصد از نیاز روزانه
  • مس: ۱۱ درصد از نیاز روزانه
  • منیزیم: ۹ درصد از نیاز روزانه
  • آهن: ۹ درصد از نیاز روزانه
  • روی: ۶ درصد از نیاز روزانه

هر صد گرم توفو فقط ۷۰ کالری دارد و در نتیجه با این مقدار از مواد معدنی ضروری، ماده‌ای بسیار مغذی است.

با وجود این، محتوای ریزمغذی‌های توفو، به منعقدکنندهٔ استفاده‌شده برای آن بستگی دارد. استفاده از Nigari یا کلرید منیزیم برای انعقاد شیر سویا، منیزیم بیشتری در آن تولید می‌کند و افزودن کلسیم کربنات، میزان کلسیم توفو را افزایش می‌دهد.

علاوه بر موارد بالا، توفو حاوی تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B-6 و سلنیوم است. دانه سویا، عنصر گیاهی طبیعی به نام ایزوفلاون‌ دارد. این عنصر، به عنوان فیتواستروژن عمل می‌کنند؛ یعنی می‌تواند به دریافت‌کننده‌های استروژن‌ بچسبند و آنها را در بدن شما فعال کنند. این فرایند، تأثیراتی مشابه هورمون استروژن دارد، ولی ضعیف‌تر است.

در هر صد گرم از توفو، بین ۲۰/۲ تا ۲۴/۷ میلی‌گرم، ایزوفلاون وجود دارد. بسیاری از خواص توفو به خاطر همین مقدار زیاد ایزوفلاون است.

خواص توفو

رژیم غذایی سرشار از گیاهان برای سلامت کلی بدن، بسیار ضروری است و خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. توفو خواص دیگری چون کمک به سلامت پوست و مو، افزایش انرژی و حفظ وزن مناسب دارد. تأثیرات مثبت توفو در بیماری‌های زیر، در تحقیقات مختلف بررسی و ثابت شده است:

۱. ضد سرطان پروستات و سرطان سینه

سویا آنتی اکسیدان هایی دارد که مانع رشد سلول‌های سرطانی می‌شوند.

سرطان سینه

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف مرتب سویا، احتمال عود مجدد سرطان سینه را کاهش می‌دهد. البته مدارک کافی برای اثبات این مورد وجود ندارد. در نتیجه نمی‌توان سویا را به افرادی که به‌تازگی سرطان سینه‌شان را درمان کرده‌اند، توصیه کرد.

تحقیقات نشان داده است زنانی که محصولات سویا را حداقل یک‌بار در هفته مصرف می‌کنند، ۴۸ تا ۵۶ درصد، کمتر از دیگر زنان در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار دارند. این تأثیر حفاظتی، ناشی از وجود ایزوفلاون‌ها است. وجود این عنصر تأثیرات مثبتی در سیکل قاعدگی و سطح استروژن خون دارد.

به نظر می‌رسد که استفاده از سویا در دوران کودکی و نوجوانی، تأثیرات بیشتری دارد؛ ولی مصرف آن در بزرگسالی نیز بسیار مفید است. در واقع، تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که حداقل یک‌بار در هفته در دوران کودکی و نوجوانی سویا مصرف‌کرده‌اند، نسبت به زنانی که فقط در دوران بزرگسالی سویا مصرف می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.

یکی از بحث‌های مطرح‌شده در مورد توفو این است که برخی معتقدند سویا و محصولات به‌دست‌آمده از آن ممکن است احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد. ولی تحقیقی دو ساله در زنان یائسه که مرتب سویا مصرف می‌کردند، هیچ نشانه‌ای از افزایش احتمال ابتلا به سرطان را نشان نداد.

سایر تحقیقات نیز نتایج مشابهی دارند. از جمله ۱۷۴ تحقیق دیگر که هیچ ارتباطی بین ایزوفلاون‌های سویا و افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه نشان ندادند.

سرطان پروستات

نتایج دو تحقیق نشان می‌دهد مردانی که سویای بیشتری مصرف می‌کنند، به‌خصوص محصولی مثل توفو، بین ۳۲ تا ۵۱ درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلا به سرطان پروستات قرار می‌گیرند.

تحقیقی دیگر نشان داد که این خاصیت توفو به‌خاطر وجود ایزوفلاون‌هاست که به مقدار مصرف‌شده‌ٔ سویا و نوع باکتری موجود در آن بستگی دارد.

۲. ضد سرطان دستگاه گوارش

تحقیقی نشان داده است که مصرف زیاد توفو، ۶۱ درصد احتمال ابتلا به سرطان معده را در مردان کاهش می‌دهد.

جالب‌تر اینکه تحقیق دیگری که روی زنان صورت گرفت، ۵۹ درصد کاهش احتمال ابتلا به سرطان را در زنان نشان داد.

۳. کمک به بهبود دیابت نوع ۲

افرادی که دیابت نوع ۲ دارند، غالبا با بیماری‌های کلیوی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. این بیماری‌ها باعث خروج بیش‌‌ازاندازه‌ٔ پروتئین از طریق ادرار می‌شود.

نتایج تحقیقی نشان می‌دهد، افرادی که فقط پروتئین سویا در رژیم غذایی خود دارند، نسبت به کسانی که پروتئین موردنیازشان را از منابع حیوانی مصرف می‌کنند، پروتئین کمتری از دست می‌دهند.

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف سویا، می‌تواند برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲، بسیار مفید باشد.

۴. بهبود بیماری‌های کلیه

پروتئین، به‌خصوص پروتئین سویا، عملکرد کلیه‌ها را تقویت می‌کند. این نوع پروتئین برای افرادی که دیالیز می‌شوند یا عمل پیوند کلیه دارند، مفید است.

بررسی ۹ آزمایش مختلف نشان داد که سویا، تأثیرات مثبتی در نشانگرهای زیستی افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی دارد که ممکن است به خاطر وجود پروتئین و تأثیر آن بر سطح لیپید خون باشد.

۵. جلوگیری از پوکی استخوان

اطلاعات علمی نشان می‌دهد که ۸۰ میلی‌گرم از ایزوفلاون سویا در روز، احتمال پوکی استخوان را کاهش می‌دهد؛ به‌خصوص در ابتدای یائسگی.

ایزوفلاون‌های سویا، چگالی معدنی استخوان را افزایش می‌دهد و از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند؛ به‌خصوص در دوران بعد از یائسگی. غیر از پوکی استخوان، بسیاری از علائم دیگر یائسگی نیز با مصرف سویا کاهش می‌یابد.

۶. بهبود علائم یائسگی

برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف سویا و محصولات تهیه‌شده از آن از جمله توفو، می‌تواند علائم یائسگی را بهبود بخشد؛ از جمله علائمی مثل گرگرفتگی. این تأثیر به خاطر وجود فیتواستروژن‌های موجود در سویا است.

این علائم از فردی به فرد دیگر متفاوت است ولی گرگرفتگی یکی از رایج‌ترین علامت‌های آن است که در بین زنان آسیایی که سویای بیشتری مصرف می‌کنند، بسیار کمتر مشاهده می‌شود.

۷. کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی

توفو چیست - بیماری های قلبی عروقی

ایزوفلاون‌های سویا، سطح کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد. طبق تحقیقات صورت‌گرفته، مصرف روزانه سویا نشانه‌های بیماری قلبی عروقی مثلا وزن زیاد و کلسترول بالا را کاهش می‌دهد. مصرف توفو به عنوان جایگزینی برای پروتئین حیوانی، موجب کاهش کلسترول بد خون می‌شود. در نتیجه، خطر ابتلا به مشکلاتی چون فشار خون بالا و تصلب شرایین را کاهش می‌دهد.

تعداد معدودی از تحقیقات انجام‌شده روی توفو، بر خواص آن روی سیستم قلبی و عروقی تمرکز دارند.

با وجود این، تحقیقات نشان داده است که مصرف زیاد حبوبات از جمله سویا، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

دانشمندان پی برده‌اند که ایزوفلاون‌های سویا می‌تواند التهاب عروق خونی را کاهش دهد و انعطاف‌پذیری آنها را بهبود ببخشد.

نتایج تحقیقی نشان داده است که مصرف ۸۰ میلی‌گرم ایزوفلاون در روز برای مدت ۱۲ هفته، جریان خون را در ۶۸ درصد از افرادی که در معرض سکته قلبی بودند، بهبود می‌بخشد.

مصرف ۵۰ گرم پروتئین سویا در روز، سطح چربی خون را بهبود می‌بخشد و ۱۰ درصد، احتمال بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

مصرف بالای ازوفلاون سویا در زنان یائسه، نقش حفاظت‌کننده در برابر مشکلاتی قلبی دارد، شاخص توده بدنی را بهبود می‌بخشد و سطح کلسترول خوب یا HDL را کنترل می‌کند.

علاوه بر این، توفو حاوی ساپونین است؛ عاملی که تأثیر حفاظتی در سلامت قلب دارد.

مطالعات انجام‌شده روی نمونه‌های حیوانی نشان می‌دهد که ساپونین، کلسترول خون را بهبود می‌بخشد که این عامل، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

۸. پیشگیری از آسیب‌های کبدی

یک تحقیق نشان داده است که مصرف انواع توفو که با منعقدکننده‌های مختلفی تهیه می‌شود، می‌تواند به پیشگیری از آسیب‌های کبدی ناشی از رادیکال‌های آزاد، کمک کند.

۹. جلوگیری از بیماری‌های مغزی مرتبط با افزایش سن

تحقیقات جمعیتی نشان می‌دهد، در مناطقی که مردم سویای بیشتری مصرف می‌کنند، میزان ابتلا به بیماری‌های ذهنی مرتبط با افزایش سن، بسیار کمتر است. با وجود این، نتایج این تحقیقات به طور دقیق، بررسی نشده است.

یک گروه تحقیقاتی به این نتیجه رسیده است که درمان با ایزوفلاون‌های سویا، موجب عملکرد بهتر حافظه غیرکلامی، بلاغت کلامی و بهبود سایر عملکرد‌ها می‌شود.

طبق نتایج تحقیقی که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد، مصرف محصولات سویا به افرادی که آلزایمر دارند کمک می‌کند. در واقع سویا حاوی ترکیباتی است که به تولید فسفولیپید فسفاتیک اسید (PA) و فسفاتیدیلسرین (PS) در بدن کمک می‌کند. این دو عنصر، نقش بسیار حیاتی در عملکرد نورون‌ها دارند.

به دلیل وجود مقدار بالای ایزوفلاون در توفو، این ماده غذایی برای موارد زیر نیز مزایای فراوانی دارد:

۱۰. بهبود قابلیت ارتجاعی پوست

مصرف ۴۰ میلی‌گرم ایزوفلاون سویا در روز، به شکل چشمگیری چین و چروک پوست را کاهش می‌دهد و قابلیت ارتجاعی پوست را بعد از ۸ تا ۱۲ هفته مصرف، بهبود می‌بخشد.

۱۱. کمک به کاهش وزن

طبق نتایج یک تحقیق، مصرف ایزوفلاون سویا برای مدت ۸ تا ۵۲ هفته، کاهش وزن ۵/۴ کیلوگرمی نسبت به گروه کنترل را در پی داشته است.

مضرات توفو

توفو چیست - مضرات توفو

محصولات تهیه‌شده از سویا، جایگزین بسیار مفید و مؤثری برای محصولات گوشتی هستند، ولی در مورد برخی تأثیرات منفی آنها بر سلامتی بدن، بحث‌های فراوانی وجود دارد.

مصرف توفو و سایر فراورده‌های غذایی سویا به طور روزانه، بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود؛ ولی اگر دچار مشکلات زیر هستید، باید در مصرف آن میانه‌روی کنید:

  • تومورهای پستان: ازآنجاکه توفو دارای تأثیرات ضعیف هورمونی است، برخی پزشکان به زنانی که تومورهای حساس به استروژن دارند، توصیه می‌کنند که مصرف سویا را محدود کنند.
  • مشکلات تیروئیدی: برخی متخصصان نیز به مبتلایان مشکلات تیروئیدی توصیه می‌کنند تا از مصرف توفو اجتناب کنند، چون توفو حاوی گواتروژن است.

با وجود این، بر اساس گزارش اخیر سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA)، مصرف سویا و ایزوفلاون‌های سویا، هیچ مشکلی برای عملکرد تیروئید ایجاد نمی‌کند و عامل ایجاد یا افزایش سرطان‌های پستان و رحم نیست. اگر در مورد مصرف سویا هرگونه نگرانی‌ای دارید، در مورد مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.

توفو و ضدتغذیه‌ها

توفو مثل سایر مواد غذایی گیاهی، چند ضدتغذیه یا antinutrient دارد. این ضدتغذیه‌ها عبارت‌اند از:

  • مهارکننده‌های تریپسین: این عنصر تریپسین را مهار می‌کند. تریپسین، آنزیمی است که برای هضم کامل پروتئین، موردنیاز است.
  • فیتات: فیتات‌ها، جذب مواد معدنی مثل کلسیم، روی و آهن را کاهش می‌دهند.

البته خیساندن یا پختن دانه‌های سویا می‌تواند برخی از این ضدتغذیه‌ها را حذف یا غیرفعال کند.

جوانه زدن سویا قبل از تهیه توفو، مقدار فیتات را تا ۵۶ درصد و مهارکننده‌های تریپسین را تا ۸۱ درصد کاهش می‌دهد و مقدار پروتئین آن را تا ۱۳ درصد افزایش می‌دهد. تخمیر نیز می‌تواند ضدتغذیه‌های توفو را کاهش دهد. برای این منظور، محصولات تهیه‌شده از سویای تخمیرشده و پروبیوتیک، مقدار کمتری ضدتغذیه دارند.

البته فراموش نکنید که ضدتغذیه‌های موجود در توفو، مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند؛ البته اگر رژیم غذایی متعادلی داشته باشید و توفو، منبع اصلی تأمین آهن و روی برای شما نباشد.

تأثیرات فرایند عمل‌آوری

یافته‌های تحقیق روی نمونه‌های جانوری نشان می‌دهد که افزایش احتمال رشد تومورها، به مقدار استفاده از مواد عمل‌آورنده‌‌ٔ توفو بستگی دارد.

بهتر است توفویی مصرف کنید که مراحل عمل‌آوری آن بسیار محدود باشد و از کمترین مواد منعقدکننده در تهیه‌ٔ آن استفاده شده باشد. محصولات تهیه‌شده از توفو مثلا سوسیس‌های توفو ممکن است مواد افزودنی مثل سدیم و طعم‌دهنده‌های صنعتی داشته باشند. این مواد باعث ناسالم‌شدن این محصولات می‌شود. موقع خرید هر غذای فراوری‌شده، حتما مواد اولیه به‌کاررفته در آن را مطالعه کنید.

ایجاد صفت‌های زنانه و مشکلات باروری

نگرانی دیگری که در مورد مصرف زیاد سویا وجود دارد، فیتواستروژن‌های موجود در محصولات تهیه‌شده از سویاست. این ترکیب ممکن است باعث ایجاد صفات زنانه در مردان شود. مثلا ژنیکوماستی یا بزرگ شدن پستان در مردان یکی از این مشکلات است. همچنین ممکن است بر قدرت باروری نیز تأثیرگذار باشد.

البته این تأثیرات آن قدر شدید و زیاد نیست که مانع از مصرف سویا در غذای کودکان و بزرگسالان شود.

سویای دستکاری‌شده‌ٔ ژنتیکی

محصولات سویا که در آمریکا تولید می‌شوند، غالبا دستکاری ژنتیکی شده‌اند. محصولات سویا ممکن است با هگزان فراوری شده باشند. هگزان، حلّالی است که از آن برای استخراج روغن از دانه سویا استفاده می‌کنند. برای افرادی که در مورد مصرف سویای دستکاری‌شدهٔ ژنتیکی و فراوری با هگزان نگرانی دارند، غذاهای ارگانیک انتخاب خوبی است.

نکته کلیدی برای حفظ سلامتی کلی بدن، داشتن سبک زندگی سالم و رژیم غذایی متعادل و متنوع و ورزش مرتب است.


در ادامه بخوانید » نودل شیراتاکی


 
هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است با پزشک یا متخصص مربوطه مشورت کنید.
منبع healthlinemedicalnewstoday

خانه » آموزش

برچسب‌ها: توفو ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه پاتلیجان کباب خوشمزه به روش ترکیه ای با سس مخصوص 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:7 | بازدید : 354 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )
طرز تهیه پاتلیجان چیست؟ مواد لازم پخت پاتلیجان کباب خوشمزه چیست؟ طرز تهیه پاتلیجان به روش ترکیه ای چیست؟ مراحل طرز تهیه پاتلیجان چیست؟ دستور پخت پاتلیجان چیست؟ بهترین روش پخت پاتلیجان چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.

پاتلیجان کباب یکی از غذاهای معروف ترکیه می باشد که در رستوران های سنتی ترکیه تهیه می شود این غذا از مخلوط بادمجان با گوشت چرخ کرده تهیه می شود که این غذا به شکل های مختلف تهیه می شود بعضی آن را کباب می کنند و بعضی دیگر همه مواد را میکس و ریز می کنند در هر صورت این غذا خوشمزه می باشد و باید در انتها روی این غذا سس سالسا نوعی سس غلیظ رب گوجه فرنگی روی پاتلیجان کباب بریزید.این غذا یک وعده اصلی می باشد و می توانید به همراه نان تازه و یا برنج میل کنید. امروز در بخش آشپزی از مجله اینترنتی ماهتوتا،پاتلیجان کباب را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

پاتلیجانپاتلیجان

مواد لازم برای تهیه پاتلیجان کباب

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • بادمجان ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری ساطوری شده ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه پاتلیجانطرز تهیه پاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه توفو

مواد لازم برای تهیه سس پاتلیجان کباب

  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • آب لیمو ترش ۴ ق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • کره ۱ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه پاتلیجان کباب

مرحله اول : تهیه کباب

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و با گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده و ادویه ها خوب ورز بدید تا منسجم شود در انتها جعفری ساطوری شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخهچال قرار دهید تا منسجم تر شود.

کباب پاتلیجان کباب پاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

مرحله دوم : اماده سازی بادمجان

بادمجان ها را خوب شسته و حلقه کنید و حلقه بادمجان را در محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

مرحله سوم : تهیه پاتلیجان کباب

برای تهیه پاتلیجان کباب می توانید هم روی سیخ بزنید هم داخل فر تهیه کنید که ما هر دو رو به شما یاد خواهیم داد برای کباب کردن این غذا سیخ ها خود را آماده کنید و یک حلقه بادمجان بزنید سپس از مواد گوشتی برداشته و گرد کنید سپس کمی آن را پهن کنید و داخل سیخ بزنید به همین ترتیب یکی درمیان گوشت و بادمجان را بزنید سپس روی منقل کباب کنید.

کباب پاتلیجان

پاتلیجانپاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

به روش دوم : برای تهیه در فر باید یک سینی گرد را بردارید و به ترتیب یک حلقه بادمجان یک دانه دونه قلقلی اندازه گردو می چینیم تا ظرف تقریبا پر شود وسط ظرف کمی خالی بماند که گوجه و فلفل سبز بگذارید سپس تکه های کوچک کره روی بادمجانها وگوشت قرار دهید و کمی هم روغن مایع اضافه می کنیم و درب ظرف رو با فویل کاملا می پوشانیم و با حرارت ۱۷۰ درجه برای ۱ ساعت می گذاریم تا پخته شود.

پاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا

مرحله چهارم : تهیه سس

گوجه فرنگی و فلفل دلمه و سیر را با هم داخل غذاساز ریخته و پوره کنید می توانید این مواد را رنده ریز بزنید. داخل تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود سپس مخلوط میکس شده را بریزید و کمی ادویه و آب لیمو اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شده و آب گوجه کشیده شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا شیکاگو

طرز تهیه کباب

مرحله آخر

وقتی پاتلیجان کباب پخته شد سس را روی مواد بریزید و به همراه نان تازه میل نماید. نوش جان

حتما بخوانید » طرز تهیه پکوره

تهیه پاتلیجان کباب

  1. اگر فر در دسترس نداشتید می توانید پاتلیجان کباب را سیخ های چوبی بزنید و داخل تابه رژیمی سرخ کنید.
  2. برای تهیه سس بجای گوجه می توانید از رب نیز استفاده کنید.
  3. می توانید در انتها پخت با فر چند دقیقه روی فر را روشن کنید تا سطح غذا گریل شود.
  4. می توانید سس را در انتها پخت روی مواد کباب ریخته و بگذارید داخل فر تا سس به خورد پاتلیجان کباب برود.

در ادامه بخوانید » نودل شیراتاکی

خانه » آموزش

برچسب‌ها: کباب ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه پیتزا یونانی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:6 | بازدید : 316 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )
طرز تهیه پیتزا یونانی چیست؟ مواد لازم پخت پیتزا یونانی چیست؟ طرز تهیه پیتزا یونانی خوشمزه چیست؟ مراحل طرز تهیه پیتزا یونانی چیست؟ دستور پخت پیتزا یونانی چیست؟ بهترین روش پخت پیتزا یونانی چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.

پیتزا یونانی یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه می باشد که مواد زیادی برای تهیه آن نیاز نیست و یکی از مهم ترین نکات تهیه پیتزا یونانی عمق کم می باشد و مانند پیتزاهای آمریکا خمیر را زیاد ضخیم نمی گیرند و در تابه های کم عمق تهیه می شود و مواد رویه آن کاملا سلیقه ای می باشد. در ایالات متحده آمریکا، پیتزا به سبک یونانی در مناطق نیوانگلند و مناطقی از ایالت شرقی نیویورک رایج است این پیتزا در سال ۱۹۵۴ توسط مردم یونان اهل آلبانی کشف شد در سال ۱۹۸۰ در کانتیکت حدود ۴۰% فروش پیتزا توسط یونانی ها اداره می شد. امروز در بخش آشپزی از مجله اینترنتی ماهتوتا،پیتزا یونانی مخصوص به روش رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

پیتزا یونانیپیتزا یونانی

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا یونانی

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ ق غذا خوری
  • جوش شیرین ۱ ق چای خوری
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • آرد به مقدار لازم

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

مواد لازم برای تهیه پیتزا یونانی

طرز تهیه پیتزا یونانیطرز تهیه پیتزا یونانی

  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • زیتون سیاه ۱۰ عدد
  • پونه کوهی ۱ ق چای خوری
  • گوجه ۱ عدد
  • پنیر فتا ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • سس کچاب به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا یونانی رستورانی

پیتزا یونانیپیتزا یونانی

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

مرحله اول : تهیه خمیر پیتزا یونانی

ابتدا ماست را با جوش شیرین مخلوط کنید تا جوش شیرین فعال شود و ماست پف کند سپس به آن تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس شروع به اضافه کردن آرد کنید باید به مقداری آرد اضافه کنید تا خمیر جمع شود نباید بیش از اندازه آرد اضافه کنید وقتی خمیر جمع شد باید به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید یا می توانید برای ورز دادن از استند میکسر استفاده کنید. خمیر پیتزا ما حاضر است بدون مخمر و بدون استراحت می باشد.

پیتزا یونانی

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا شیکاگو

مرحله دوم : آماده سازی مواد

حتما بخوانید » طرز تهیه پاتلیجان

زیتون و گوجه و فلفل دلمه و پیاز را ریز خرد کنید سپس پنیر را نیز خرد کنید. خمیر پیتزا را داخل تابه مورد نظر باز کنید و سس کچاب را با کمک قلمو روی خمیر بزنید سپس کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزید سپس همه مواد خرد شده را روی خمیر بریزید.

حتما بخوانید » طرز تهیه پکوره

مرحله سوم : پخت پیتزا یونانی

طرز تهیه پیتزا یونانیطرز تهیه پیتزا یونانی

حتما بخوانید » طرز تهیه توفو

روی خمیر پونه کوهی خشک را به همراه پودر سیر بریزید و روی خمیر را با پنیر پیتزا کاور کنید. فر را از قبل گرم کرده باشید و تابه پیتزا را داخل فر قرار دهید و دمای را روی ۱۸۰ درجه و زمان ۳۵ دقیقه تنظیم کنید در انتهای پخت ۲ دقیقه روی خمیر را گریل کنید. به همین راحتی پیتزا یونانی ما حاضر است. نوش جان

در ادامه بخوانید » نودل شیراتاکی

نکات کلیدی در تهیه پیتزا یونانی

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

  1. جوش شیرین را نمی توانید با بیکینگ پودر جایگزین کنید.
  2. در هنگام آماده سازی مواد روی پتیزا روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.
  3. کف تابه مورد نظر را کمی چرب و آردپاشی کنید تا پیتزا یونانی به تابه نچسبد.
  4. می توانید برای لطافت بیشتر خمیر یک کاسه آب داخل فر قرار دهید.
  5. می توانید بجای سس کچاب از سس پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
  6. نیاز به افزودن نمک نیست چون پنیر و زیتون به اندازه کافی نمک دارد.

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا

خانه » آموزش

برچسب‌ها: پیتزا ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 9 صفحه بعد

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
لینک دوستان
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جی فان و آدرس jfun.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 1152
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1344
:: باردید دیروز : 66
:: بازدید هفته : 1443
:: بازدید ماه : 3834
:: بازدید سال : 12611
:: بازدید کلی : 12611