پیتزا یکی از غذاهای پرطرفدار در سرتاسر دنیاست. به همین دلیل قصد داریم به زودی در یکی از مقاله آموزش آشپزی تصویری مجله اینترنتی ماهتوتا طرز تهیه پیتزا را به شما آموزش دهیم.
اما قبل از آن باید با نحوه تهیه خمیر پیتزا آشنا شوید. هر چند ممکن است بعضیها ترجیح دهند به جای خمیر پیتزای خانگی از خمیر پیتزای فوری و آماده استفاده کنند،ولی زمانهایی پیش میآید که امکان رفتن به خرید را نداریم. علاوه بر این، بدون شک یک پیتزای ایتالیایی خوشمزه، با خمیر پیتزای خانگی طعم و مزهی بسیار بهتری خواهد داشت. در ادامه طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی حرفهای با شیر را برای ۴ نفر به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه خمیر پیتزا
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا (برای ۴ نفر)
- آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
- مایه خمیر: ۱٫۵ قاشق مرباخوری
- نمک: ۱ قاشق مرباخوری
- شکر: ۱ قاشق مرباخوری
- شیر ولرم: ۱ پیمانه
خرید مواد لازم از دیجیکالا
نحوه تهیه خمیر پیتزا خانگی با شیر
طرز تهیه خمیر پیتزا
۱. در یک کاسهی بزرگ شیر ولرم را با مایه خمیر، شکر و کرهی آب شده مخلوط کنید تا مواد کاملا در شیر حل شوند.
نحوه تهیه خمیر پیتزا خانگی
۲.
بعد از حل شدن تمام مواد در شیر، نیمی از آرد را به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید. غلظت مایهی شما در این مرحله باید شبیه به غلظت مایهی کیک باشد.
نحوه تهیه خمیر پیتزا
بیشتر بخوانید: کوکی هندوانه ای – طرز تهیه و دستور پخت
۳.روی ظرف را با یک پارچهی بزرگ بپوشانید و برای مدت ۱۰ دقیقه در گوشهی آشپزخانه قرار دهید تا مایه خمیر فعال و حبابهای ریزی مانند تصویر در آن ایجاد شود.
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی
۴.بعد از ۱۰ دقیقه روی ظرف را کنار بزنید و نمک و مابقی آرد را در چند مرحله به مایه اضافه کنید. مایه را هم بزنید تا کم کم خمیر پیتزای شما شکل بگیرد.
تهیه خمیر پیتزا
۵.مایهی شما در این مرحله باید شکل خمیر را به خود گرفته باشد اما هنوز به دست بچسبد. روی میز کار یا یک تخته را آرد بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید. در صورت نیاز کم کم روی خمیر آرد بپاشید تا جایی که دیگر به دست نچسبد.
طرز تهیه خمیر پیتزا
۶.بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن خمیر، دیوارههای یک کاسهی بزرگ را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. روی ظرف را سلفون بکشید و سپس با دستمال بپوشانید و اجازه دهید برای مدت ۱ الی ۲ ساعت در جای نسبتا گرم استراحت و حسابی پف کند.
آموزش تهیه خمیر پیتزا
۷.بعد از حدود ۲ ساعت، خمیر شما باید حداقل ۲ برابر اندازهی اولش پف کرده و آمادهی استفاده شده باشد.
گردآوری: مجله اینترنتی ماهتوتا