کنگر فرنگی یا آرتیشو چیست و چه تاثیراتی بر بدن دارد؟
تفریحی ، سرگرمی ، سلامت ، روانشناسی ، دانلود آهنگ ، دانستی ها
کنگر فرنگی یا آرتیشو چیست و چه تاثیراتی بر بدن دارد؟
شنبه 9 اسفند 1399 ساعت 16:40 | بازدید : 157 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

کنگر فرنگی یا آرتیشو از سبزیجات پر خاصیت با ظاهری منحصر به فرد است که در نگاه اول شبیه کاکتوس به نظر می رسد، به همین دلیل بسیاری از مردم از خرید آرتیشو واهمه دارند و کمتر به سراغش می روند!

اما این کنگر فرنگی گیاه خاردار زیبا بر خلاف ظاهر خشن طعم دلپذیری دارد و می توان برگ ها و بخش میانی آن که به نام قلب کنگر فرنگی شهرت پیدا کرده را به صورت خام یا پخته مصرف کرد.

اگر کنجکاو هستید با طعم، بافت و نحوه استفاده از کنگر فرنگی بیشتر آشنا شوید در ادامه مطلب با مجله اینترنتی ماهتوتا همراه باشید.

طعم و مزه آرتیشو

بسیاری از افراد هنگامی که اولین بار با زحمت کنگر فرنگی را باز کرده و به قلب یا غنچه آن می رسند از طعم بسیار ملایم آن تعجب می کنند.

کنگر فرنگی طعم بسیار ملایمی دارد اما برای توصیف طعم کنگر فرنگی مانند سایر سبزیجات باید به نحوه تهیه و تازگی آن توجه داشت، به عنوان مثال:

قلب کنگر فرنگی خام طعم بسیار ملایم و کمی آجیلی دارد که شما را به یاد طعم کرفس یا مارچوبه های تازه می اندازد و در بعضی موارد – نه همیشه – نیز می توان ته مزه لیمویی در آن احساس کرد که می تواند گزینه خوبی برای خوش طعم کردن غذاها محسوب شود.

آرتیشو آب پز یا بخار پز شده ته مزه شیرین دارد و برای بعضی افراد یادآور طعم مارچوبه، آووکادو یا کرفس می باشد.

مزه کنگر فرنگی سرخ کرده شبیه طعم مارچوبه سرخ کرده یا برشته اما آجیلی تر است در حالی که کنگر فرنگی کبابی ته مزه شیرین و دودی به خود می گیرد.

نکته جالب درباره غنچه کنگر فرنگی این است که بر خلاف ظاهر آن اصلا تلخ نیست و می توانید بدون نگرانی از این که مزه غذا به تلخی بزند از آن در غذاهای مختلف استفاده کنید.

بافت کنگر فرنگی

قلب کنگر فرنگی بافت لطیف و کاملا نرم دارد که شما را به یاد بافت بادمجان می اندازد اگرچه کنگر فرنگی بسیار شیرین تر و آب دارتر از بادمجان است.

انتظار نداشته باشید هنگام برش زدن گوشت آرتیشو، مانند بسیاری از میوه ها آب از آن خارج شود با این حال این سبزی به قدری آب دارد که از اغلب سبزیجات دیگر مرطوب تر به نظر برسد.

نحوه خرید کنگر فرنگی

هنگام خرید، کنگر فرنگی های سبز را انتخاب کنید که برگ های سرشان کاملا بسته بوده و ترک و شکاف و لکه ندارند.

برای اطمینان از تازه بودن کنگر فرنگی توصیه می شود با انگشت های خود قسمتی از برگ آن را فشار دهید اگر صدای تیز و تردی شنیده شود تازه است.

قسمت ساقه آرتیشو باید کمی مرطوب باشد، برای افزایش مدت زمان نگهداری بهتر است تا قبل از استفاده ساقه اش را جدا نکنید.

از آن جا که این سبزی خیلی زود خراب می شود در اسرع وقت – ترجیحا همان روزی که خریداری کرده اید – آن را مصرف کنید.

نحوه استفاده از کنگر فرنگی

قسمت های خوراکی کنگر فرنگی شامل برگ ها و غنچه یا قلب آن می باشد.

این سبزی همه کاره چه به صورت خام یا پخته در مواد غذایی مختلف از جمله سس پاستا، سوپ ها و سالادها قابل استفاده است.

بیشتر بخوانید » آقطی سیاه چیست چه تاثیراتی بر بدن دارد؟

منابع: thrivecuisinevegbyte

خانه » سلامت



برچسب‌ها: آرتیشو ,

موضوعات مرتبط: سلامت , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست


















































می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
لینک دوستان
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جی فان و آدرس jfun.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 1152
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 215
:: باردید دیروز : 66
:: بازدید هفته : 314
:: بازدید ماه : 2705
:: بازدید سال : 11482
:: بازدید کلی : 11482