تفریحی ، سرگرمی ، سلامت ، روانشناسی ، دانلود آهنگ ، دانستی ها
13 دسر بدون آرد لذیذ،فوری و خوشمزه+طرز تهیه
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:14 | بازدید : 574 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

شاید هوس دسر به سرتان زده است، ولی تمایلی به خرید دسرهای آماده نداشته باشید. برای تهیه دسرهای موجود در فهرست ما به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید. مواد اکثر این دسرها شکر، پودر وانیل، بیکینگ‌پودر (پودر قنادی)، جوش شیرین (بی‌کربنات سدیم)، تخم مرغ و مقداری کره است. این دسرها بدون آرد درست می‌شوند و بسیاری از آنها فاقد گلوتن هستند؛ بنابراین کسانی که مشکل عدم تحمل گلوتن (بیماری سلیاک) دارند، می‌توانند از خوردن این دسرها لذت ببرند. در ادامه با طرز تهیه ۱۰ دسر خوشمزهٔ بدون آرد بیشتر آشنا می‌شویم،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

دسر کیک شکلاتی بدون آرد

این کیک با اینکه آرد ندارد، اما همچنان خوشمزه و البته سرشار از شکلات است. این کیک گزینه خوبی برای تولدها، مهمانی‌ها و سایر مناسبت‌هاست.

۱۰ دسر خوشمزه بدون آرد - کیک شکلاتی بدون آرد گزینه خوبی برای مهمانی ها و تولدهاست.

مواد موردنیاز برای تهیه دسر کیک شکلاتی بدون آرد

  • شکلات تلخ؛
  • کره؛
  • شکر؛
  • شکر قهوه ای؛
  • پودر وانیل؛
  • نمک؛
  • تخم‌مرغ؛
  • پودر کاکائوی بدون شکر اضافه.

طرز تهیه دسر کیک شکلاتی بدون آرد

  • فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ سانتی‌گراد) برسانید.
  • یک ظرف کیک را با کمی روغن چرب کنید.
  • در یک کاسه مناسبِ مایکروویو شکلات و کره را بریزید. مایکروویو را بر روی درجهٔ متوسط قرار بدهید. کاسه را داخل آن قرار داده و هر ۳۰ ثانیه بیرون بیاورید و هم بزنید تا کره و شکلات یکنواخت شود.
  • شکر معمولی، شکر قهوه‌ای، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شوند.
  • سپس، تخم‌مرغ را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا مخلوط بشوند.
  • پودر کاکائو را افزوده و هم بزنید تا مخلوط بشوند.
  • سپس، خمیرتان را به‌صورت یکدست در سینی مخصوص پختی بریزید که از قبل آماده کرده‌اید؛ سپس بگذارید به‌مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد.
  • در انتها می‌توانید کیکتان را سرد یا گرم و همراه با بستنی، گاناش شکلاتی یا میوه‌های تازه بخورید.

دسر نان موز و چیپس شکلات بدون آرد

نان موز و چیپس شکلاتِ بدون آرد دسر خوشمزه‌ای است که برای تهیه آن فقط به ۴ ماده اولیه نیاز دارید.

مواد موردنیاز برای تهیه دسر نان موز و چیپس شکلات بدون آرد

  • حدود ۷۰۰ گرم موز رسیده (حدودا ۴ تا ۵ عدد)؛
  • ۲ فنجان جو دوسر پرک نیمه‌آماده؛
  • ۱ فنجان کره بادام زمینی؛
  • ۱ فنجان چیپس شکلات.

طرز تهیه نان موز و چیپس شکلات بدون آرد

  • فر را به‌ دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ سانتی‌گراد) برسانید. یک سینی فر ۹×۵ را با روغن چرب کنید و روی آن کاغذ شیرینی‌پزی بگذارید.
  • موز، جو دوسر پرک و کره بادام‌زمینی را داخل غذاساز بریزید و آنها را مخلوط کنید تا به‌حالت یکنواخت برسند. خمیرتان را بیش‌ از حد در غذاساز مخلوط نکنید؛ زیرا در این‌ صورت نانتان خیلی فشرده می‌شود. فقط تا زمانی به مخلوط‌کردن ادامه بدهید که جو دوسر کاملا خرد شود. سپس آنها را با چیپس شکلات ترکیب بکنید.
  • مخلوط آماده‌شده را در سینی بریزید. درصورت تمایل می‌توانید روی آن را با برش‌های موز یا چیپس شکلات بیشتر تزیین کنید.
  • بگذارید مخلوط به‌مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد (زمانی کاملا می‌پزد که اگر خلال‌دندانی را داخل آن فرو ببرید، تمیز خارج بشود).
  • بگذارید نانتان خنک شود؛ سپس می‌توانید نان را، در یک ظرف دردار مناسب، در یخچال نگهداری کنید.

دسر براونی کدوتنبل بدون آرد

۱۰ دسر خوشمزه بدون آرد - براونی کدو تنبل بدون آرد تنها از ۳ ماده اولیه درست می‌ شود.

این دسر ساده و خوشمزه فقط از ۳ ماده اولیه درست می‌شود. برای تهیه این دسر به پورهٔ کدو تنبل، کره مغزها (مانند کره بادام) و پودر کاکائو نیاز دارید. همچنین اگر به شیرینی بیشتر علاقه دارید، می‌توانید مقداری موز له‌شده به آن اضافه کنید.

13 دسر بدون آرد لذیذ

مواد موردنیاز برای تهیه دسر براونی کدوتنبل بدون آرد

  • ۱ فنجان پوره کدو تنبل (کدوتنبل له‌شده)؛
  • نصف فنجان کره بادام (یا بادام‌زمینی یا سایر مغزها)؛
  • یک‌چهارم تا دوسوم فنجان پودر کاکائو؛
  • یخ‌چینه (اختیاری).

طرز تهیه دسر براونی کدوتنبل بدون آرد

  • ابتدا فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید. سپس یک سینی فر ۴×۶ یا ۶×۶ را با روغن چرب کنید. هرچه سینی‌تان کوچک‌تر باشد، باید براونی‌های قطورتری درست کنید تا در سینی جا شود.
  • تمام مواد اولیه را داخل غذاسازی با قدرت زیاد بریزید و تا زمانی که خمیر سفت شود، به مخلوط‌کردن ادامه بدهید.
  • خمیر براونی را روی سینی ریخته و بگذارید به‌مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد (تا زمانی‌ که اگر خلال‌دندانی را داخل آن فرو کنید، تمیز بیرون بیاید).
  • بگذارید براونی‌ها خنک شوند. سپس یخ‌چینه را به آن اضافه کنید و آن را برش دهید.

حتما بخوانید » موس شکلاتی طرز تهیه در خانه به‌صورت مرحله به مرحله


نکات

  • برای شیرین‌تر شدن براونی می‌توانید از نصف فنجان موز له‌شده استفاده کنید.
  • بهتر است که براونی را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس آن را میل کنید. براونی را می‌توانید تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. همچنین امکان نگهداری آن در فریزر نیز وجود دارد.

13 دسر خوشمزه

دسر کوکی چیپس شکلات و جو دوسر پرک بدون آرد

در تهیه این دسر هم شکلات نقش مهمی دارد. وجود جو دوسر پرک ارزش غذایی این دسر را افزایش می‌دهد.

مواد موردنیاز برای تهیه دسر کوکی چیپس شکلات و جو دوسر پرک بدون آرد

  • نصف فنجان کره؛
  • ۱ فنجان کره بادام‌زمینی؛
  • نصف فنجان شکر؛
  • نصف فنجان شکر قهوه‌ای؛
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل؛
  • ۳ فنجان جو دوسر پرک نیمه‌آماده؛
  • نصف تا یک قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین؛
  • نصف فنجان گردوی خردشده؛
  • ۱ فنجان چیپس شکلات تلخ.

طرز تهیه کوکی چیپس شکلات و جو دوسر پرک بدون آرد

  • فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید.
  • در غذاسازی کره آب‌شده، کره بادام‌زمینی، شکر و شکر قهوه‌ای را مخلوط کنید تا به‌حالت یکنواخت دربیایند.
  • سپس تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و آنها را به‌خوبی با هم ترکیب کنید. سپس جو دوسر پرک و جوش‌شیرین را اضافه کرده و با دور آهسته غذاساز با هم ترکیب کنید. درنهایت خمیرتان را با گردو و چیپس شکلات ترکیب کنید.
  • روی سینی فری که با روغن چرب کرده‌اید، در اندازه‌های تقریبا ۳۰گرمی، خمیر را بچینید و با واردکردن فشار صاف کنید.
  • بگذارید کوکی‌ها به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی بپزند که به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای برسند. کوکی‌ها به‌مدت ۵ دقیقه روی سینی باقی بماند تا کمی خنک شود. سپس آنها را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.

۵. مافین شکلات و کره بادام‌زمینی بدون آرد

۱۰ دسر خوشمزه بدون آرد - در تهیه مافین شکلات و کره بادام زمینی بدون آرد از کره و روغن استفاده نمی ‌شود.

این دسر بسیار خوشمزه است. در تهیه این مافین از کره و روغن استفاده نمی‌شود و همین موضوع آن را جذاب‌تر کرده است.

مواد موردنیاز برای تهیه مافین شکلات و کره بادام‌زمینی بدون آرد

  • ۱ فنجان (۲۵۶ گرم) کره بادام‌زمینی؛
  • ۲ عدد (۲۰۰ گرم) موز له‌شده؛
  • ۲ عدد (۱۰۰ گرم) تخم‌مرغ؛
  • ۴ قاشق غذاخوری (۸۴ گرم) عسل؛
  • نصف فنجان (۴۰ گرم) پودر کاکائوی بدون شکر؛
  • نصف قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک.

طرز تهیه مافین شکلات و کره بادام‌زمینی بدون آرد

  • ابتدا فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید. ۱۲ قالب مافین را آماده بکنید.
  • در کاسه بزرگی کره بادام‌زمینی، موز، تخم‌مرغ و عسل را با هم‌زنی به‌خوبی مخلوط کنید.
  • پودر کاکائو، جوش‌شیرین، بیکینگ‌‌پودر و نمک را اضافه کنید و با کفگیر به‌خوبی مخلوط کنید.
  • سپس همه مواد را دوباره با هم‌‌زن به‌خوبی مخلوط بکنید.
  • مواد را در قالب‌هایی تقسیم کنید آنها را داخل فر قرار دهید. بگذارید به‌مدت تقریبا ۲۵ دقیقه مافین‌ها بپزد. زمانی پخت آنها کامل می‌شود که پف کنند و نسبتا سفت شوند.
  • مافین‌ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به‌مدت ۱۵ دقیقه خنک شوند. می‌توانید آنها را در ظرفی دردار در فریزر نگهداری کنید؛ اما برای استفاده از آنها باید بگذارید که در دمای اتاق یا در مایکروویو، یخشان آب شود.

حتما بخوانید »

15 املت خوشمزه برای سفره‌های شیک طرز تهیه انواع املت


دسر پنکیک پف‌دار موزی بدون آرد

محتوای این پنکیک خوشمزه، آرد و لبنیات نیست. میزان کالری این پنکیک نسبتا پایین است؛ بنابراین اگر قصد خوردن دسرهای کم‌کالری را دارید، گزینه خوبی محسوب می‌شود.

طرز تهیه 13 دسر بدون آرد

مواد موردنیاز برای تهیه دسر پنکیک پف‌دار موزی بدون آرد

  • ۱٫۵ عدد موز کاملا رسیده؛
  • ۲ عدد تخم‌مرغ؛
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر؛
  • شربت (شیره) افرا، کره یا هر افزودنی دیگر برای استفاده بر روی پنکیک (اختیاری).

طرز تهیه دسر پنکیک پف‌دار موزی بدون آرد

  • در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را بریزید و به آن بیکینگ‌‌پودر اضافه کنید. سپس آنها را به‌خوبی با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه‌ای دیگر موز را با چنگال له کنید؛ اما به‌طور کامل له نکنید. این مورد به افزایش پف پنکیک کمک می‌کند.
  • ترکیب تخم‌مرغ را به موز له‌شده اضافه کنید و آنها را هم بزنید. باید میزان تخم‌مرغ به‌حدی باشد که چسبندگی خوبی با موز ایجاد کند.
  • در تابه‌ای که بر روی شعله متوسط قرار دارد، مقداری کره با نصف قاشق چای‌خوری روغن ترکیب کنید. این کار از سوختن پنکیک جلوگیری می‌کند.
  • یک قاشق پر از خمیر پنکیک را در تابه ریخته و آن را سرخ کنید. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از خمیر پنکیک برای تهیه هر پنکیک کافی است.
  • پنکیک را زیرورو کنید تا هر دو طرف آن به‌خوبی سرخ شود. بهتر است هم‌زمان تعداد زیادی پنکیک را درست نکنید تا بتوانید بهتر بر روی درست‌کردن آنها تمرکز کنید. درنهایت، می‌توانید افزودنی دلخواهتان را به پنکیک اضافه و آن را میل بکنید.

حتما بخوانید » خواص و طرز تهیه کیمچی،نحوه مصرف آن


دسر نان کدوتنبل بدون آرد

در این نان برای شیرین‌شدن، به‌جای شکر از شربت افرا استفاده می‌شود؛ بنابراین، این نان گزینه‌ای سالم و مناسب برای افرادی است که به نان‌های شیرین علاقه‌مند هستند.

مواد موردنیاز برای تهیه دسر نان کدوتنبل بدون آرد

  • ۲ فنجان جو دوسر پرک نیمه‌آماده؛
  • ۴۲۰ گرم پوره کدوتنبل؛
  • نصف فنجان شربت افرا؛
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر دارچین.

طرز تهیه نان کدوتنبل بدون آرد

  • فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید. سینی فری به ابعاد ۹×۵ را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
  • همه مواد اولیه را در غذاساز بریزید تا به‌خوبی با هم ترکیب شوند. این ترکیب را بر روی سینی فر بریزید. بگذارید به‌مدت ۳۰ دقیقه نانتان را بپزد (زمانی کاملا می‌پزد که خلال‌دندان را داخل نان فرو ببرید و تمیز بیرون بیاید). اگر روی نان پخت ولی درون آن به‌طور کامل نپخت، یک فویل آلومینیومی بر روی آن قرار دهید تا به‌طور کامل بپزد.
  • بگذارید نانتان چند دقیقه‌ای در سینی باقی بماند تا خنک شود. سپس آن را در ظرفی دردار قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

دسر کیک لیمویی بدون آرد

۱۰ دسر خوشمزه بدون آرد - کیک لیمویی گزینه خوبی به‌ عنوان یک دسر بدون آرد است.

این کیک لیمویی گزینه خوبی برای دسری بدون آرد است.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک لیمویی بدون آرد

  • سه‌چهارم فنجان (۱۵۰ گرم) شکر؛
  • نصف فنجان (۱۱۵ گرم) کره آب‌شده؛
  • ۴ عدد تخم‌مرغ بزرگ که زرده و سفیده آن جدا شده باشند؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر وانیل؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ ‌پودر؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک.

مواد موردنیاز برای تهیه یخ‌چینه

  • یک و یک‌چهارم فنجان (۱۶۳ گرم) شکر یخ‌چینه؛
  • ۶ تا ۸ قاشق چای‌خوری آب‌لیمو؛
  • پوست لیمو ترش رنده‌شده.

طرز تهیه کیک لیمویی بدون آرد

  • فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید. سپس روی ظرف کیک را با روغن چرب کنید.
  • آرد بادام، بیکینگ‌‌پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
  • در کاسه‌ای متوسط، سفیده تخم‌مرغ را هم بزنید تا پف بکند.
  • کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا حالت خامه‌ای پیدا کند. سپس زرده را اضافه کنید و آن را هم بزنید. بعد از آن وانیل، پوست و آبِ لیموترش را اضافه کنید.
  • مواد خشک را با هم ترکیب کرده و تخم‌مرغ را در دو مرحله به آن اضافه کرده و به‌خوبی با هم مخلوط کنید.
  • یک‌سوم سفیده تخم‌مرغ را به خمیر اضافه کنید تا خمیر شل‌تر شود. سپس دوسوم دیگر را در دو مرحله به خمیر اضافه کرده و آنها را به‌خوبی با هم مخلوط کنید.
  • به‌مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک را بپزید تا کاملا طلایی شود.
  • بگذارید کیکتان کمی در سینی بماند تا خنک شود. سپس آن را به ظرف موردنظرتان منتقل کنید. پس از آنکه کاملا خنک شد، آن را میل کنید.

دسر کوکی کره بادام‌زمینی بدون آرد

این بخش طرز تهیه کوکی‌ای خوشمزه با مواد اولیه ساده است. محتوای این کوکی کره و آرد نیست و شاید همین مورد، وجه تمایز آن با اغلب کوکی‌ها باشد.

مواد موردنیاز برای تهیه دسر کوکی کره بادام‌زمینی بدون آرد

  • سه‌چهارم فنجان شکر قهوه‌ای؛
  • یک‌چهارم فنجان شکر؛
  • ۱ فنجان کره بادام‌زمینی؛
  • ۱ عدد تخم‌مرغ بزرگ؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر وانیل خالص؛
  • نصف قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک.

طرز تهیه دسر کوکی کره بادام‌زمینی بدون آرد

  • تمام مواد اولیه را در کاسه‌ای ریخته و آنها را هم بزنید.
  • خمیر سفتی خواهید داشت که تا زمانی که خنک نشود، دانه‌های شکر در آن حل نخواهد شد.
  • بگذارید خمیرتان یک ساعت قبل از پخت خنک شود.
  • فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید. مقداری از خمیر را بر روی سینی فر بریزید و صاف کنید.
  • به‌مدت ۸ دقیقه کوکی‌ها را بپزید تا جایی که لبه‌های آن کاملا بپزد ولی قسمت‌های درونی آن کمی نپخته به نظر بیاید. البته کمی که کوکی‌تان خنک شد، قسمت‌های درونی آن هم سفت می‌شود. بهتر است کوکی را بیش‌ از حد نپزید.
  • بگذارید کوکی‌تان به‌مدت ۵ دقیقه بر روی سینی فر باقی بماند تا کمی خنک شود؛ سپس آن را به ظرف موردنظرتان انتقال دهید تا کاملا خنک شود.

دسر کیک صبحانه سیب و جو دوسر پرک

این کیک سالم و خوشمزه گزینه خوبی برای صبحانه‌هاست. این کیک از مواد ساده‌ای تشکیل می‌شود و می‌توانید به‌راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

مواد موردنیاز برای تهیه دسر کیک صبحا‌نه سیب و جو دوسر پرک

  • سیب؛
  • جو دوسر پرک؛
  • عسل؛
  • دارچین؛
  • ماست؛
  • تخم‌مرغ؛
  • کره یا روغن نارگیل.

حتما بخوانید » طرز تهیه فالوده شیرازی 4 روش مختلف


طرز تهیه دسر کیک صبحانه سیب و جو دوسر پرک

  • می‌‌توانید این کیک را با هم‌زنی برقی به‌راحتی درست کنید. ابتدا تمام مواد را در کاسه‌ای بریزید و آنها را هم بزنید تا کاملا نرم شوند. پس از آن کمی دیگر از جو دوسر پرک را به آن اضافه کنید. مخلوط به‌دست‌آمده را در سینی فر بریزید.
  • بگذارید کیک به‌مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت فر بپزد.
  • فرصت دهید تا کیکتان کمی خنک شود. سپس آن را به ظرف دردار منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید.

خانه » آموزش

برچسب‌ها: دسر ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه خورشت قیمه لاهیجانی با گوشت چرخ کرده
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:13 | بازدید : 418 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

طرز تهیه خورشت قیمه لاهیجانی چیست؟مواد لازم پخت خورشت قیمه لاهیجانی چیست؟طرز تهیه خورشت قیمه لاهیجانی در قابلمه روی اجاق گاز چیست؟مراحل طرز تهیه خورشت قیمه لاهیجانی چیست؟ترفندهای پخت خورشت قیمه لاهیجانی چیست؟ترفند پختخورشت قیمه لاهیجانی در قابلمه چیست؟دستور پخت خورشت قیمه لاهیجانی چیست؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای سنتی لاهیجان است که عموما به عنوان نذری پخته می شود. البته شما می‌توانید خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده قلقلی نیز درست کنید که طرز تهیه آن کمی متفاوت است.

خورشت قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با سیب زمینی یا با بادمجان تهیه می‌شود.اما گوشت خورش قیمه نیز می‌تواند متفاوت باشد.طرز تهیه خورش قیمه با مرغ یا طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده، دستور پخت های متفاوتی است که برای این خورشت ایرانی وجود دارد.خورش قیمه گوشت چرخکرده از غذاهای لاهیجان است که بیشتر به عنوان قیمه نذری پخته و سرو می‌شود.البته طرز تهیه دیگری نیز وجود دارد که با گوشت قلقلی است. در ادامه هر ۲ نوع دستور پخت را خواهید خواند.


طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده لاهیجانی

طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده لاهیجانی

مواد لازم خورش قیمه برای چهار نفر

  • گوشت چرخکرده (گوسفندی یا مخلوط): ۲۵۰ گرم
  • لپه: ۲ استکان
  • پیاز: ۱ عدد متوسط یا درشت
  • رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • شکر: نصف قاشق مرباخوری (در صورت تمایل)
  • زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: به مقدار دلخواه
  • آب: ۲ تا ۳ لیوان

    حتما بخوانید » طرز تهیه کیک هویج در قابلمه بدون فر+2 روش مختلف


    طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه قیمه چرخ کرده لاهیجان طرز تهیه قیمه چرخ کرده لاهیجان
  • ابتدا پیاز را ریز خرد و سپس سرخ کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کرده و تفت دهید. حالا رب گوجه، زردچوبه و نمک را هم به گوشت اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا رنگ بیندازد
  • لپه‌ها را در آب داغ بخیسانید و پس از نیم ساعت آبکش کنید.
  • دارچین و لپه‌ها را به مایه گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • آب را روی مواد بریزید و شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید.
  • وقتی آب به جوش آمد، شعله را کم کنید.
  • لیمو عمانی‌ها را سوراخ کنید و جداگانه در آب جوش بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن آب لیمو عمانی ها را صاف کنید و آنها را در قابلمه خورشت قیمه بریزید و در قابلمه را ببیندید تا جا بیفتد.
  • یک ساعت به خورشت قیمه زمان دهید تا آب آن کم شده و مواد در کنار هم پخته شوند. سپس زعفران (و شکر) را به خورش اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بگذارید روی شعله ملایم بپزد و عطر و طعم بگیرد.
  • سیب زمینی ها را به شکل خلال‌های درشت سرخ کنید و برای روی خورشت قیمه استفاده کنید.

نکته: در صورت تمایل، پانزده دقیقه تا نیم ساعت قبل از پایان پخت قیمه، می‌توانید کمی گلاب به قیمه خود اضافه کنید.


طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده لاهیجانی و با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

مواد لازم خورش قیمه لاهیجانی

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • لپه: ‎۱ لیوان سر خالی
  • پیاز: ۲ عدد
  • لیمو عمانی: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی:‌ ۲ قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی:‌۲ عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • دارچین و گلاب: (در صورت دلخواه) به مقدار لازم

روش پخت خورش قیمه با گوشت قلقلی

طرز تهیه قیمه چرخ کرده لاهیجان

  • یکی از دو عدد پیازمان را خورد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه و فلفل و رب گوجه را هم به پیاز اضافه کرده و تفت میکنیم تا از خامی در آمده و اصطلاحا رنگ بیندازد.
  • لپه ها را که از قبل در آب گرم خیسانده ایم، به مخلوط پیاز و رب اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس آب را اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا نیم پز بشود.
  • پیاز دیگر را رنده کرده و کمی آب آن را می‌گیریم، سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نمک و زردچوبه میزنیم و ورز میدیم. سپس گوشت ها را قلقلی میکنیم. ترجیحا گوشت قلقلی ها را کمی در روغن تفت دهید تا خودشان را بگیرند و موقع اضافه شدن به خورشت وا نروند.
  • حالا قلقلی ها را نیز به قابلمه خورشت اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی بپزد.
  • پس از اینکه کوفته قلقلی ها کمی پختند لیمو عمانی که با چنگال سوراخ کرده ایم و نمک (و در صورت تمایل تکه ای کوچک چوب دارچین) را اضافه میکنیم و زیر شعله را کم می‌کنیم تا آرام آرام بپزند.
  • میگذاریم خورشت قیمه با گوشت قلقلی با حرارت کم جا بیفتد و در آخر زعفران دم کرده (و در صورت تمایل گلاب) را اضافه می‌کنیم.
  • پس از کمی قل زدن، شعله خورشت را خاموش میکنیم.
  • سیب زمینی ها را که قبلا خلالی سرخ کرده ایم با خورشت سرو میکنیم.

    حتما بخوانید » 13 دسر بدون آرد لذیذ،فوری و خوشمزه+طرز تهیه


    اگر تجربه درست کردن تا تهیه خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده را دارید،آن را با ما و کاربران مجله اینترنتی ماهتوتا به اشتراک بگذارید.

 خورشت قیمه

خانه » آموزش

برچسب‌ها: قیمه ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه کیک هویج در قابلمه بدون فر+2 روش مختلف
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:13 | بازدید : 478 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

طرز تهیه کیک هویج چیست؟مواد لازم پخت کیک هویج بدون فر چیست؟طرز تهیه کیک هویج در قابلمه روی اجاق گاز چیست؟مراحل طرز تهیه کیک هویج چیست؟ترفندهای پخت کیک هویج چیست؟ترفند پخت کیک هویج در قابلمه چیست؟دستور پخت کیک هویج چیست؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

مواد لازم کیک هویج چیست؟

کیک هویج یکی از محبوب ترین کیک های میوه ای با طعم شیرین و لذیذ و رنگ و آب چشم نواز است. فوت و فن تهیه کیک هویج خانگی چندان سخت نیست، اما اگر به فر دسترسی ندارید، ما به شما طرز تهیه کیک هویج در قابلمه روی اجاق گاز را یاد می‌دهیم تا این دسر خوشمزه را از دست ندهید.

طرز تهیه کیک هویج ساده و فوق العاده خوشمزه پفکی

مواد لازم پخت کیک هویج بدون فر

مناسب برای ۸ نفر
آرد 120 گرم (یک پیمانه + یک چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک پیمانه (110 گرم)
روغن مایع یک پیمانه (110 گرم)
هویج ریز رنده شده یک پیمانه (110 گرم)
وانیل نصف قاشق چایخوری
دارچین (در صورت تمایل) 1 قاشق چایخوری

 

دستور پخت کیک هویج و گردو قابلمه ای

* می‌توانید از گردو نیز استفاده کنید و یک کیک هویج و گردو خوشمزه و مقوی داشته باشید.*


حتما بخوانید »15 املت خوشمزه برای سفره‌های شیک طرز تهیه انواع املت


طرز تهیه کیک هویج در قابلمه روی اجاق گاز

دستور پخت کیک هویج و گردو

  • ۳ عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی و سرعت بالا 5 دقیقه خوب هم بزنید. سپس روغن مایع را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حدی که مواد مخلوط شوند هم بزنید.
  • آرد و بیکینگ پودر را در ظزفی جدا با هم خوب مخلوط کنید، سپس با همزن دستی و در سه مرحله کم کم آرد را به مایه تخم مرغی در حالی که مرتب هم می زنید اضافه کنید تا آرد خوب در مایه تخم مرغی حل شده و گلوله نشود.
  • سپس هویج رنده شده و وانیل را به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • کف و دیواره های قالب کیک را با کمی کره جامد و فقط در حدی که چرب شود، آغشته کنید. سپس کمی آرد سوخاری به بدنه و کف قالب بپاشید تا از چسبیدن کیک به درون قالب جلوگیری کند. حالا مایه کیک را درون قالب از قبل چرب شده بریزید.
  • یک قابلمه بزرگتر از قالب را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و قالب کیک را درون قابلمه قرار دهید.
  • در قابلمه را یک دمکنک بگذارید که عرق حاصل از کیک به درون قالب بر نگردد.
  • به مدت 30 دقیقه مطلقا در قابلمه را باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
  • بعد از این مدت، با خلال دندان کیک را امتحان کنید، اگر چیزی به آن نچسبیده بود، کیک آماده است. در غیر این صورت به کیک 10 دقیقه دیگر در حالی که در قابلمه را بسته اید، زمان دهید تا بپزد.
  • اگر قالب نچسبی که کف آن نازک نباشد و در داشته باشد دارید؛ می‌توانید قالب در دار خود را مستقیم روی گاز بگذارید، در این صورت یک شعله پخش کن روی اجاق گاز قرار دهید و حرارت را خیلی کم کنید. وقتی که شعله پخش کن خوب داغ شد، قالب را روی همان حرارت خیلی ملایم قرار دهید و در قالب را ببندید و به مدت 30 دقیقه مطلقا در قالب را باز نکنید.

بیشتر بخوانید » 13 دسر بدون آرد لذیذ،فوری و خوشمزه+طرز تهیه


یک برش کیک هویج

پس از پخت کیک، اجازه دهید تا کیک خوب خنک شود و بعد قالب را به درون یک بشقاب برگردانید و آن را برش بزنید. نوش جان.

طرز تهیه کیک هویج

نظرات و پرسش‌ها و تجربیات خود را درباره پخت کیک هویج قابلمه ای با ما و خوانندگان مجله اینترنتی ماهتوتا در انتهای صفحه به اشتراک بگذارید.


حتما بخوانید » پاستا و ماکارونی،طرز تهیه 12 نوع پاستا و ماکارونی


مواد لازم کیک هویج

کیک هویج گردو-کیک و شیرینی خانگی

۶ نفر و بیشتر
  1. ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی آرد
  2. ۱ پیمانه شکر
  3. ۴ عدد تخم مرغ
  4. ۲ پیمانه هویج رنده شده
  5. ۳/۴ پیمانه روغن مایع
  6. ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
  7. ۲ قاشق چایخوری دارچین
  8. ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
  9. ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  10. ۱/۲ پیمانه مغز گردو

    حتما بخوانید » آبنبات چوبی خانگی طرز تهیه در 7 مرحله


مراحل طرز تهیه کیک هویج

كيك هويج جزء كيك هايي هست كه اگه طبق دستور عمل نشه، نتيجه كار خیلی جالب نمیشه. به دليل وجود هويج امكان اينكه كيكتون حالت خميري و چسبناك داشته باشه خيلي زياده. معمولا در کیک هویج مركزش خميري از آب در مياد و كيك پف لازم رو انجام نميده در نتيجه خوردنش اصلا خوشايند نيست. بنابراین پیشنهاد میکنم حتما طبق دستور پیش برین و مواد رو کم و زیاد نکنید مخصوصا مقدار هویج رو.


حتما بخوانید »13 اسموتی خوشمزه+طرز تهیه،برای تقویت سیستم ایمنی بدن


  1. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا رنگش تغییر کنه، روغن رو اضافه میکنیم، بعد مخلوط آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک رو کم کم اضافه میکنیم.(حتما باید الک شده باشه)*

  2. در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از الک رد کنید)* با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

  3. کف قالب رو از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک رو در قالب میریزیم. بعد در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوته). اواخر پخت یک چنگال یا خلال رو در کیک فرو کنید اگه مواد به اون نچسبید کیک آماده ست

  4. بعد از پخت کیک رو از فر در میاریم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم و بعد در ظرف مورد نظر برمیگردونیم

  5. عصرهای بلند تابستون یک تکه کیک خونگی به همراه یک فنجون چای یا شیر خیلی میچسبه. امیدوارم شما هم از طعمش لذت ببرید.


    حتما بخوانید » طرز تهیه روغن فلفل قرمز تند در 7 مرحله


     

خانه » آموزش

برچسب‌ها: کیک هویج ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه دونات پیراشکی بدون فر در منزل
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:12 | بازدید : 988 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

طرز تهیه دونات بدون فر چیست؟مواد لازم پخت دونات پیراشکی بدون فر چیست؟طرز تهیه دونات پیراشکی   بدون فر در قابلمه روی اجاق گاز چیست؟مراحل طرز تهیه دونات بدون فر چیست؟ترفندهای پخت دونات پیراشکی بدون فر چیست؟ترفند پخت دونات پیراشکی بدون فر در قابلمه چیست؟دستور پخت دونات بدون فر چیست؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.

دونات یک نوع نان شیرین، چرب و خوشمزه است که طرفدارن زیادی دارد. اگر شما هم به این نوع شیرینی علاقه دارید، دستور پخت دونات بدون فر را در ادامه بخوانید و خیلی راحت آن را در منزل تهیه کنید.
دستور پخت دونات بدون فر در منزل

مجله اینترنتی ماهتوتا،
سرویس آشپزی،دونات یکی از محبوترین شیرینی‌ها است که به دلیل ماهیت پرچرب و کالری بالایی که دارد، بیشتر افراد سعی می‌کنند در خوردن آن مراعات کنند؛اما خیلی‌ها هم،مانند ما نمی‌توانند در مقابل خوردن آن همراه با یک نوشیدنی گرم،مقاومت کنند،ولی ترجیح میدهند این شیرینی خوشمزه را خودشان در منزل تهیه کنند.با مجله اینترنتی ماهتوتا همراه باشید تا ساده‌ترین دستور پخت دونات بدون فر در منزل را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه دونات بدون فر

مواد لازم تهیه دونات پیراشکی

مواد لازم مقدار
آرد 5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر یا گرد نانوایی 1 قاشق مرباخوری
شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
جوز بویا ساییده اندکی
دارچین ساییده اندکی
گرد شکر یا پودر قند به مقدار دلخواه
روغن یا کره 80 گرم
نمک اندکی

مراحل طرز تهیه دونات پیراشکی بدون فر

طرز تهیه دونات خوشمزه سالم و خانگی طرز تهیه دونات خوشمزه سالم و خانگی

مخلوط کردن مواد اولیه دونات

تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و به آن‌ها یک قاشق مرباخوری گرد نانوایی یا بکینگ پودر و مقدار کمی نمک اضافه کرده و تخم مرغ‌ها با همزن بزنید.
شکر را در سه چهارم پیمانه آب حل کنید و آن را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
کره یا روغن را نیز به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و هم بزنید به طوری که کاملا مخلوط شوند.

اضافه کردن آرد و ورز دادن خمیر

در این مرحله آرد را دو تا سه مرتبه الک کنید و همراه با با جوز بویا و دارچین به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. توجه داشته باشید آرد را آرام آرام اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. از اضافه کردن بیش از حد آرد و سنگین کردن خمیر بپرهیزید.
مواد را آنقدر با هم مخلوط کرده و چنگ بزنید تا خمیر سفتی به دست آید که به دست نچسبد. اگر خمیر شما به دستتان میچسبد مجددا کمی آرد به آن اضافه کنید.
حال روی تخته کمی آرد بپاشید، خمیر را روی تخته بیندازید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدهید.

دستور پخت دونات بدون فر در منزل

استراحت دادن خمیر و نکات آن

دونات-شکلاتیدونات-شکلاتی
خمیر دونات جزء خمیر‌هایی است که نیاز به استراحت دارد؛ بنابراین در این مرحله خمیر را چانه کرده و برای دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
از نشانه‌های آماده بودن خمیر این است که وقتی انگشتتان را داخل خمیر فرو می‌کنید جای انگشتتان می‌ماند و خمیر به حالت قبل بر نمی‌گردد.
به یاد داشته باشید اگر خمیر دونات را کمتر از میزان لازم استراحت دهید، دونات در زمان سرخ شدن نه تنها پف نمی‌کند، بلکه حجمش در حرارت کم می‌شود و خودش رو جمع می‌کند، در نتیجه دونات‌هایی سفت و فشرده با پف کم خواهید داشت و چنانچه خمیر دونات را بیش از حد استراحت دهید یعنی بعد از ور آمدن خمیر، بلافاصله قالب زدن و آماده کردن دونات را شروع نکنید و خمیر را به حال خودش در یخچال رها کنید، دونات‌ها موقع سرخ شدن ترک می‌خورند و روغن زیادی را به خودش جذب می‌کنند به طوری که دونات‌هایی فوق العاده چربی خواهید داشت که چندان هم خوشمزه نیستند.

قالب زدن و فرم دهی دونات‌ پیراشکی

طرز تهیه دونات خانگیطرز تهیه دونات خانگی
روی میز کارتان یا یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با یک قالب گرد به صورت حلقه حلقه ببرید. شما میتوانید برای بریدن خمیر‌ها به صورت حلقه‌ای از یک استکان و یک لیوان نیز استفاده کنید.
با دهانه لیوان، خمیر لواش شده را به صورت چند قرص ببرید، سپس با دهانه استکان وسط هر قرص را در آورید تا وسط دونات شما سوراخ داشته باشد.
حال قرص‌های کوچکتر را که از داخل خمیر در آورده‌اید باز با هم مخلوط کرده و خمیر کنید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بخوابانید، سپس باز پهن کرده و به صورت حلقه ببرید.

دستور پخت دونات بدون فر در منزل

سرخ کردن دونات

دستور پخت دونات بدون فر به این صورت است که باید دونات‌ها را در ماهی تابه سرخ کنید، از این رو در این مرحله، به عمق ۴ تا ۵ سانتیمتر در یک ماهی تابه نسوز روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن کاملا داغ شود به طوری که اگر یک تکه خمیر در آن بیندازید به جوش بیاید.
حلقه‌های خمیر را با کفگیر در روغن داغ بگذارید و یک دور برگردانید تا هر دو روی آن‌ها طلایی شود.
سپس زمانی که دونات‌ها پف کرده و به رنگ هر دو طرف آن‌ها طلایی شد، با کفگیر بردارید و روی کاغذ کاهی یا دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن در آید.

دستور پخت دونات بدون فر در منزلتزئین دونات

برای تزیین دونات روش‌های مختلفی وجود دارد. می‌توانید دونات را درون شکلات قهوه‌ای یا سفید آب کرده فرو کنید و با ترایفل‌های رنگی و یا مروارید تزیین کنید، همچنین می‌توانید در مرحله آخر روی هر دونات داغ اندکی شکر یا پودر قند الک شده بریزید، فرو بردن دونات‌ها درون شهد گلاب نیز به خوشمزه‌تر شدن آن‌ها کمک زیادی می‌کند. برای این منظور به روش تهیه شهد گلاب در سایر مطالب بخش آشپزی مجله اینترنتی ماهتوتا نمایید.

سخن آخر طرز تهیه دونات پیراشکی بدون فر

دستور پخت دونات باشهد | سرآشپز پاپیون

همانطور که دیدید دستور پخت دونات بدون فر در خانه بسیار آسانتر از چیزی است که فکرش را می‌کنید.شما هم می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کنید و نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما و سایر همراهان مجله اینترنتی ماهتوتا به اشتراک بگذارید.

حتما بخوانید »

 

خانه » آموزش

برچسب‌ها: دونات ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه سوپ کدو حلوایی؛یک سوپ بسیار خوشمزه و مقوی
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:12 | بازدید : 393 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی چیست؟مواد لازم پخت سوپ کدو حلوایی چیست؟طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در قابلمه روی اجاق گاز چیست؟مراحل طرز تهیه سوپ کدو حلوایی چیست؟ترفندهای پخت سوپ کدو حلوایی چیست؟ترفند پخت سوپ کدو حلوایی در قابلمه چیست؟دستور پخت سوپ کدو حلوایی چیست؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

سوپ کدو حلوایی یکی از سوپ‌های مخصوص پاییز و زمستان است.در این مقاله شما را با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و تزیین آن و اینکه چگونه آن را به یک سوپ رستورانی تبدیل کنید آشنا خواهیم کرد.

دستور پخت سوپ کدو حلواییدستور پخت سوپ کدو حلوایی

مجله اینترنتی ماهتوتا-سرویس آشپزی-سوپ کدو حوایی یکی از انواع خوشمزه سوپ‌ها است.این سوپ نیز مانند بسیاری از سوپ‌ها به شکل‌های مختلفی تهیه می‌شود؛مانند سوپ کدو حلوایی با شیر،سوپ کدو حلوایی با خامه و…اما ما در این مقاله از مجله اینترنتی ماهتوتا قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی ساده آشنا کنیم.با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ کدو حلوایی

مواد لازم
کدو حلوایی متوسط ½
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۳ عدد
ساقه کرفس ۱۰۰ گرم
خامه (اختیاری برای تزیین) ۵۰ گرم
روغن مایع  به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی،مواد لازم طرز تهیه سوپ کدو حلوایی،مواد لازم

  1. پیاز را پوست گرفته و آن را بصورت نگینی خرد کنید.
  2. قابلمه را بر روی گاز گذاشته و به مقدار کم روغن در آن ریخته و روغن‌ها را داغ کنید. سپس پیازها را به داخل قابلمه اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیازها سرخ و خوشرنگ شوند.
  3. در ادامه کدو حلوایی، هویج، سیب زمینی و ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید.
  4. مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید و بعد از آن اگر آب مرغ در دست دارید ۲ لیوان آب مرغ به قابلمه اضافه کنید. اگر هم آب مرغ ندارید آب معمولی را یه ظرف اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید.
  5. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد درب آن‌را گذاشته و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شوند.
  6. در حین پخته شدن مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند و آب سوپ تبخیر شود.
  7. زمانی که فقط یک پیمانه از آب داخل قابلمه باقی ماند سوپ کدو حلوایی شما آماده است.

 نحوه پخت سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی دستورپخت سوپ کدو حلوایی دستورپخت

اگر دوست داشته باشید می‌توانید برای رستوراین و یکدست شدن، سوپ را به پوره تبدیل کنید. برای اینکار سوپ را به صورت داغ داخل میکسر ریخته و آن را میکس کنید.

پس از اینکه سوپ را به خوبی میکس کردید آن را درون ظرف سوپخوری ریخته و با خامه به شکل دلخواه تزیین کنید. برای تزیین و خوشمزه شدن سوپ کدو حلوایی، می‌توانید از لیمو ترش و سبزیجات معطر مثل جعفری نیز استفاده کنیم.

نحوه پخت سوپ کدو حلوایی

تزیین سوپ کدو حلوایی

همانگونه که می‌دانید کدو حلوایی مخصوص فصل پاییز و زمستان است. با این کدوی خوشمزه می‌توان غذاهای زیادی تهیه کرد. اگر دوست دارید می‌توانید سایر دستورات آشپزی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد را نیز مطالعه کنید.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی رستورانی و خوشمزه

 حتما بخوانید »

خانه » آموزش

برچسب‌ها: کدو حلوایی ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
لینک دوستان
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جی فان و آدرس jfun.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 1152
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 129
:: باردید دیروز : 292
:: بازدید هفته : 421
:: بازدید ماه : 12428
:: بازدید سال : 13952
:: بازدید کلی : 13952