تفریحی ، سرگرمی ، سلامت ، روانشناسی ، دانلود آهنگ ، دانستی ها
طرز تهیه کوردن بلو غذای فرانسوی خوشمزه ( رولت مرغ سوخاری ) 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:9 | بازدید : 330 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

طرز کوردن بلو غذای فرانسوی خوشمزه چیست؟ مواد لازم پخت کوردن بلو غذای اروپایی چیست؟ طرز تهیه رولت مرغ سوخاری فرانسوی چیست؟ مراحل طرزکوردن بلو غذای اروپایی چیست؟ طرز تهیه کوردن بلو چیست؟طرز رولت مرغ سوخاری چیست؟طرز رولت مرغ اروپایی چیست؟طرز تهیه رولت مرغ سوخاری فرانسوی چیست؟


پاسخ این پرسش‌ها را در ادامه این مقاله پیدا می‌کنید.


کوردن بلو یک فست فود بسیار خوشمزه و فرانسوی به معنی روبان آبی می باشد ولی در آشپزی به گوشتی گفته می شود که با سینه مرغ است که در میان آن ژامبون با پنیر پیتزا رول شده است به این غذا کوردن بلو گفته می شود و در واقع از خانواده شنسل می باشد. کوردن بلو را می توانید به صورت آماده تهیه کنید ولی همیشه درست کردن یک غذا در خانه لذتش را چند برابر می کند و مهم ترین نکته آشپزی در منزل سالم بودن غذا می باشد. شما می توانید کوردن بلو را به عنوان پیش غذا برای مهمانی آماده کنید و یا به عنوان یک وعده اصلی نیز این غذا را تهیه کنید. کوردن بلو به شدت مورد علاقه کودکان قرار گرفته است. امروز در مجله اینترنتی ماهتوتا کوردن بلو مرغ را به همراه نکات آن به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.


کوردن بلو


نمایشگر ویدیو
00:00
 
10:27

حتما بخوانید » طرز تهیه خورشت قیمه لاهیجانی


مواد لازم برای تهیه کوردن بلو

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • کالباس ۵ ورقه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۱ لیوان
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • پنیر ورقه ای به مقدار لازم
  • سس خردل ۲ ق غذا خوری
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به مقدار لازم

حتما بخوانید » طرز تهیه دونات پیراشکی


طرز تهیه کوردن بلو

مرحله اول » آماده سازی سینه مرغ

حتما بخوانید » طرز تهیه خورشت فسنجان


ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید تا فیله شود سپس از وسط به چند قسمت مساوی افقی برش بزنید و روی سینه مرغ را نایلون کشیده و با بیفتک خوب بزنید تا نازک و پهن شود.


حتما بخوانید » نودل شیراتاکی


مرحله دوم » مرینت کردن سینه مرغ

به هر طرف مرغ ها نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن و مقداری آبلیمو و سس خردل بزنید حالا روی سطح کار سلفون رو باز می کنیم و یک تیکه مرغ روی آن قرار داده و بعد یک برش کالباس و روی آن پنیر ورقه ای گذاشته و لوله کرده و دور آن را با سلفون‌ خوب فشرده کرده و مثل شکلات دو طرف آن را محکم کرده همه سینه های مرغ را بدین صورت حاضر کنید و مرغ های آماده را به این شکل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.


حتما بخوانید » طرز تهیه سوپ


رولت مرغ سوخاری


حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو


مرحله سوم » سوخاری کردن کوردن بلو

تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. داخل یک کاسه دیگر آرد را به همراه کمی نمک و آویشن بریزید. در کاسه دیگر آرد سوخاری را ریخته و حاضر کنید.


حتما بخوانید » طرز تهیه کیک هویج

مرحله چهارم » پخت کوردن بلو


حتما بخوانید » طرز تهیه فلافل


سینه های رول شده مرغ را از یخچال خارج کرده و سلفون آن ها را در می آوریم سپس هر رول مرغ را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در آرد سوخاری میغلطانیم به همین ترتیب همه سینه ها را حاضر می کنیم. داخل یک شیر جوش روغن ریخته تا داغ شود سپس کوردن بلو ها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. نوش جان

کوردن


حتما بخوانید » طرز تهیه پاستا


حتما بخوانید » دسر


حتما بخوانید » املت


حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا


خانه » آموزش

برچسب‌ها: خوشمزه ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه پیتزا و خمیر پیتزا با 5 روش مختلف + فیلم آموزشی
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:9 | بازدید : 372 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی چیست؟ طرز تهیه پیتزا مخلوط  چیست؟ مواد لازم طرز تهیه خمیر پیتزا چیست؟ طرز تهیه پیتزا مارگاریتا چیست؟ مراحل طرز تهیه خمیر پیتزا چیست؟ طرز تهیه پیتزا بدون فر چیست ؟ طرز تهیه سس پیتزا چیست؟ طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر چیست؟ طرز تهیه پیتزا چیست ؟ طرز تهیه خمیر پیتزا با مخمر چیست؟ ترفندهای طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی چیست؟ طرز تهیه خمیر پیتزا بسیار خوشمزه چیست؟ ترفندهای تهیه پیتزا چیست؟


در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.


مجله اینترنتی ماهتوتا – سرویس آشپزی اگر به هر دلیلی ترجیح می‌دهید از خمیر پیتزای آماده استفاده نکنید و قبل از پخت پیتزا خانگی، خودتان خمیر پیتزای آن را تهیه کنید، ممکن است درباره مقدار مواد آن برای تعداد افراد دچار سردرگمی شوید. در این مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا با 5 روش متفاوت (روش ساده و روش تهیه با شیر و تخم مرغ) به شما آموزش می‌دهیم.در صورتی که می‌خواهید بدون مخمر یا با مخمر خمیر پیتزا درست کنید این مقاله را بخوانید.


طرز تهیه خمیر پیتزا


نمایشگر ویدیو
00:00
 
08:04

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه


نمایشگر ویدیو
00:00
 
06:43

طرز تهیه خمیر پیتزا برای 6 نفر: روش ساده

مواد لازم:

  • آرد: ۴ پیمانه
  • آب ولرم (تقریبا گرم): ۱ و ۲/۳ پیمانه
  • خمیر مایه خشک: ۲ و ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • شکر: ۱٫۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. آب ولرم و شکر را به خوبی مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید. حتما دقت کنید که آب نباید خیلی سرد و یا خیلی داغ باشد. چرا که آب داغ باعث کشته شدن مایه‌ خمیر و آب سرد باعث می‌شود که که مایه‌ خمیر عمل نیاید.

۲. مایه خمیر عمل آمده را با نمک و روغن مخلوط کرده و به آرامی آرد الک شده را به آن بیفزایید. دقت داشته باشید که آرد را به آرامی به ظرف اضافه کنید. (از سنگین کردن خمیر بپرهیزید.)

۳. خمیر به دست آمده را آنقدر ورز بدهید تا حالت الاستیکی پیدا کند و به دست نچشبد.

۴. خمیر را در ظرف تمیزی که کف آن را کمی چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید. سپس برای مدت ۱ الی ۲ ساعت آن را استراحت دهید تا خمیر پف کند و حجم آن دو برابر شود.

۵. کف قالبی که می‌خواهید پیتزا را در آن بپزید، چرب کنید و کمی آرد بپاشید. سپس خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر کف سینی یا هر ابزار دیگری که برای این کار دارید پهن کنید و به کمک چنگال حفره‌هایی در آن ایجاد نمایید تا مانع از پف کردن خمیر شود. در انتها روی سطح آن را با قلم‌مو چرب کنید.


حتما بخوانید » طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه +6 روش مختلف +ویدیو آموزشی


نکته: اگر قصد دارید که در همان زمان پیتزای خود را بپزید، نیازی نیست که خمیر را جداگانه بپزید. در واقع به محض اینکه خمیر پیتزای شما آماده شد، می‌توانید دیگر مواد را به خمیر پیتزا اضافه کرده و پیتزا را بپزید. اما اگر می‌خواهید نان پیتزا را جداگانه بپزید و در زمان دیگری پیتزای خود را تهیه کنید، ظرف را درون طبقه وسط فر گذاشته و آن را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد نیم پز کنید.


حتما بخوانید » خشک کردن میوه در خانه با 8 روش مختلف


خمیر پیتزا آماده برای 6 نفر


حتما بخوانید » طرز تهیه سوپ کدو حلوایی؛یک سوپ بسیار خوشمزه و مقوی


طرز تهیه خمیر پیتزا برای 6 نفر با شیر و تخم مرغ

مواد لازم:

  • آرد: ۳ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر ولرم: ۱ لیوان
  • خمیر مایه: ۳ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر: ۴ قاشق چایخوری
  • روغن: ۶ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

۱. شیر را به اندازه ای گرم کنید که ولرم شود و وقتی انگشت خود را درون شیر فرو بردید نسوزد.

۲. خمیرمایه را با یک قاشق چایخوری از شکر داخل یک کاسه بریزید و شیر را به آن اضافه کنید، سپس ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا مایه خمیر عمل بیاید.

۳. تخم مرغ را با نمک و باقیمانده شکر داخل کاسه با هم مخلوط کنید.

۴. خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مواد خمیر پیتزا را با هم خوب مخلوط کنید.

۵. در این مرحله آرد را کم کم اضافه کنید و پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند خمیر پیتزا را با دست جمع کنید.

۶. روی تخته یا سطح کار را آرد بپاشید و خمیر پیتزا را به مدت ده دقیقه ورز دهید تا زمانی که خمیر پیتزای نرم و لطیفی به دست بیاید و به دست نچسبد.

طرز تهیه پیتزا

۷. خمیر پیتزا را در ظرف بزرگ و تمیزی که کف آن را کمی چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. سپس به مدت ۱ الی ۲ ساعت آن را استراحت دهید تا خمیر پف کند و حجم آن دو برابر شود. پس از این مدت، خمیر پیتزا خانگی شما آماده است.

خمیر پیتزا


حتما بخوانید » طرز تهیه دونات پیراشکی بدون فر در منزل


خمیر پیتزا برای 6 نفر با شیر و تخم مرغ


همراهان عزیز؛ فراموش نکنید که نظرات و پرسش‌های خود را با ما و سایر کاربران مجله اینترنتی ماهتوتا به اشتراک بگذارید.


حتما بخوانید » 15 املت خوشمزه برای سفره‌های شیک طرز تهیه انواع املت


تهیه خمیر پیتزا مخلوط

به منظور تهیه خمیر برای دو عدد پیتزا، به حدود دو الی دو ساعت و نیم زمان مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم برای خمیر پیتزا
شیر یک لیوان
خمیرترش یک قاشق سوپخوری
روغن مایع نصف لیوان
نمک یک قاشق چایخوری
آرد سفید به میزان لازم


چند نکته:

  • به جای خمیر ترش از بکینگ پودر نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • ‌می‌توانید از روغن جامد آب کرده یا روغن زیتون نیز به جای روغن مایع استفاده کنید.
  • آرد را باید تا جایی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد، حدود دو لیوان نیم الی سه لیوان آرد سفید کافی است، اما در کل بسته به نوع آرد دارد، زیرا جذب آردها با یکدیگر متفاوت است.

طرز تهیه خمیر پیتزا


دستور تهیه خمیر:

  1. نمک را همراه با خمیرترش یا بکینگ پودر در شیر حل کنید.
  2. سپس روغن را نیز اضافه کنید.
  3. اکنون به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد، اما سفت هم نشود.
  4. خمیر را چند دقیقه ورز دهید و سپس روی آن را بپوشانید و یک الی دو ساعت به آن استراحت دهید.
با این میزان مواد اولیه حدود نیم کیلوگرم خمیر پیتزا آماده می‌شود. اکنون که خمیر آماده است، نوبت به طرز تهیه پیتزا مخلوط می رسد.

طرز تهیه پیتزا مخلوط

برای تهیه پیتزا مخلوط به ۴۵ دقیقه الی یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، احتیاج است.
مواد لازم
فلفل دلمه ای یک عدد
قارچ 200 گرم
کالباس 250 الی 300 گرم
گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم
پیاز یک عدد متوسط
زیتون بدون هسته 10 الی 15 عدد
سس پیتزا، پودر آویشن و پنیرپیتزا به میزان لازم


شیوه تهیه:

  1. پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و مقداری آب روی حرارت قرار دهید. کمی زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد و آب گوشت تمام شد. در آخر نمک را نیز اضافه کرده و پس از دو الی سه دقیقه گوشت را از روی حرارت بردارید.
  2. قالب را چرب کنید.
  3. روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید و در قالب قرار دهید. سعمی کنید که خمیر حدود نیم سانتیمتر از دیواره قالب را بپوشاند.
  4. مقداری سس پیتزا را روی خمیر بزنید.
  5. کمی پودر آویشن روی سس بزنید.
  6. مقداری کمی پنیرپیتزا را روی خمیر بریزید.
  7. گوشت را به پیتزا اضافه کنید.
  8. کالباس را خرد کرده و روی خمیر قرار دهید.
  9. قارچ را برش بزیند، توجه داشته باشید که باید برش‌ها نازک باشند. قارچ‌ها را نیز به پیتزا اضافه کنید.
  10. فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به پیتزا اضافه کنید.
  11. روی پیتزا را با پنیر بپوشانید.
  12. زیتون‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و روی پیتزا بچینید.
  13. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید و پیتزا را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی بالاترین پنجره فر قرار دهید.


پیتزا مخلوط


پیتزا مخلوط

زمانی که خمیر پیتزا طلایی شد و پتیر کاملا پخت، پیتزا آماده است و می‌توانید آن را از فر خارج کرده و سرو کنید. طرز تهیه پیتزا مخلوط به همین سادگی بود. در صورت تمایل حتی می‌توانید از خمیر پیتزا آماده نیز استفاده کنید.


طرز تهیه سس پیتزا

برای تهیه سس پیتزا به مواد زیر و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان نیاز است.
مواد لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
سرکه دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق سوپخوری
سیر رنده شده یک حبه درشت
رنده جوز هندی، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم


دستور تهیه سس:

طرز تهیه این سس بسیار راحت است، تنها کاری که باید انجام دهید این است که تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید. زمانی که مایه یکی دو جوش زد، سس آماده شده است. آن را از روی حرارت بردارید و زمانی که خنک شد برای تهیه پیتزا استفاده کنید.


حتما بخوانید » طرز تهیه کیک هویج در قابلمه بدون فر+2 روش مختلف


طرز تهیه سس پیتزا

این سس یکی از انواع سس‌های پیتزا است، شما بسته به سلیقه خود می‌توانید سس پیتزا مورد نظرتان را تهیه و استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا بدون نیاز به فر

در صورتی که دسترسی به فر ندارید، کف یک ماهیتابه نچسب با اندازه مناسب را چرب کنید و خمیر را در آن پهن کنید، به طوری که مقداری از دیواره ماهیتابه را بپوشاند. سپس مواد پیتزا را با همان ترتیبی که یاد شد روی پیتزا قرار دهید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و یک شعله پخش کن نیز روی شعله بگذارید تا حرارت را منتشر کند. درب ماهیتابه را نیز بگذارد و صبر کنید تا پیتزا آماده شود. از ماهیتابه‌ای استفاده کنید که درب آن برای خروج بخار سوراخ داشته باشد. توجه داشته باشید که تهیه پیتزا بدون فر به مدت زما بیشتری نیاز خواهد داشت.


بیشتر بخوانید » پاستا و ماکارونی،طرز تهیه 12 نوع پاستا و ماکارونی


منبع » Mahtuta.com

خانه » آموزش

برچسب‌ها: پیتزا ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه پیتزا شیکاگو ( پیتزا دیپ دیش ) آمریکایی اصل 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:8 | بازدید : 606 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )
طرز تهیه پیتزا شیکاگو چیست؟ مواد لازم پخت پیتزا شیکاگو چیست؟ طرز تهیه پیتزا آمریکایی چیست؟ مراحل طرز تهیه پیتزا دیپ دیش چیست؟ طرز تهیه پیتزا دیپ دیش چیست؟ دستور پخت پیتزا شیکاگو چیست؟ بهترین روش پخت پیتزا دیپ دیش چیست؟ طرز تهیه پیتزا آمریکایی چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.
پیتزا شیکاگو یا دیپ دیش یک پیتزا آمریکایی با خمیر کلفت است که در رقابت با پیتزا نیویورکی و پیتزا ایتالیایی که خمیر تازکی دارند قرار می‌گیرد. طرز تهیه پیتزا شیکاگو در خانه را بخوانید.

 

393747 844 16

 

مجله اینترنتی ماهتوتا – سرویس آشپزی پیتزا شیکاگو یا پیتزا دیپ دیش (Deep-dish pizza) نوعی پیتزا آمریکایی محبوب است که ابتدا در شیکاگو با خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می‌شده و البته تا کنون تغییرات زیادی کرده است، اما همچنان ویژگی منحصر به فرد آن ضخامت خمیر آن است. همچنین قالب یا تابه ای که برای پخت پیتزا دیپ دیش استفاده می‌شود گود است و پیتزا پس از پخت، دارای دیواره یا بدنه بلند می‌شود. در این مطلب طرز تهیه پیتزا شیکاگو را به همراه طرز تهیه خمیر مخصوص آن به شما آموزش می‌دهیم.

نمایشگر ویدیو
00:00
 
09:26

حتما بخوانید » نودل شیراتاکی

طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو

مواد لازم :

  • آرد: ۲ و یک چهارم پیمانه تا ۳ و یک چهارم پیمانه
  • مخمر: ۱ بسته
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب گرم: ۱ پیمانه
  • روغن مایع یا روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

حتما بخوانید » طرز تهیه فسنجان

روش تهیه :

  • ابتدا نمک، مخمر و یک و یک‌چهارم پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم
  • آب گرم و روغن مایع را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی با سرعت پایین ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم.
    نکته: مواد چسبیده شده به کناره‌های ظرف را پیوسته با همزن بگیرید.
  • حالا مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالای همزن هم می‌زنیم.
  • باقیمانده‌ی آرد را با کمک یک قاشق، تکم کم به این مایه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا خمیر شکل بگیرد..
  • خمیر را بر روی سطح صاف آردپاشی شده قرار می‌دهیم و بقیه آرد را با دست به آن اضافه می‌کنیم
  • خمیر را در کل به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز می‌دهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست بیاید.
  • خمیر پیتزا شیکاگو را به دو قسمت تقسیم کرده (یک قسمت بزرگتر باشد)، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و می‌گذاریم ۲۰ دقیقه استراحت کند.

حتما بخوانید » طرز تهیه فلافل

نکته: خمیر پیتزا شیکاگو به صورت آماده نیز در بازار موجود است.

393734 823 16

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه پیتزا شیکاگو (دیپ دیش)

مواد لازم برای ۴ – ۵ نفر:

  • خمیر پیتزا: به مقدار لازم
  • سس پیتزا: به میزان لازم
  • سوسیس خرد شده تفت داده شده: ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
  • قارچ ورقه شده ۱۵۰ گرم
  • زیتون بی هسته ورقه شده: حدود ١٠ عدد (دلخواه)
  • کالباس خرد شده: ١۵٠ گرم
  • فلفل دلمه ‌ای: ١ عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده: ١۵٠ گرم
  • پنیر موزارلا خرد شده: ١٢۵ گرم
  • ریحان و آویشن و سایر مخلفات دلخواه: به مقدار لازم

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

طرز تهیه پیتزا دیپ دیش

۱. پهن کردن خمیر در قالب:

قسمت بزرگتر خمیر پیتزا را که ۲۰ دقیقه استراحت داده بودیم، روی تخته پهن می‌کنیم و در قالبی گود، به گونه ای خمیر را پهن می‌کنیم که هم کف قالب را بپوشاند هم دیواره‌های آن را، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی‌متر خمیر بالاتر باشد، سپس قسمت‌های اضافه خمیر را می‌چینم.

پیتزا آمریکایی

۲. تهیه مواد پیتزا

کالباس، قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون و سوسیس را که خرد کرده ایم با هم تقت می‌دهیم. برای سس پیتزا می‌توان رب گوجه فرنگی (یا کنسرو گوجه خرد شده) را با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. از مقداری گوجه فرنگی و پیاز خرد شده (که در میکسر خوب مخلوط کردیم) نیز در آن می‌توان استفاده کرد.

حتما بخوانید »طرز تهیه خمیر پیتزا

۳. چیدن مواد پیتزا

داخل قالب یا تابه گود روی خمیر، ابتدا مقداری از سس پیتزا و بعد کمی پنیر پیتزا و سپس لایه به لایه مواد را می‌ریزیم. روی همه مواد مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم.

بقیه خمیر را روی تخته پهن می‌کنیم و روی مواد می‌کشیم؛ بطوری که حدود ١ سانتی‌متر از لبه قالب بیرون آمده باشد. سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می‌کنیم و روی خمیر سوراخ‌هایی با چنگال یا چاقو ایجاد می‌کنیم.

روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می‌پوشانیم، در نهایت پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می‌کنیم.

۴. گذاشتن پیتزا شیکاگو در فر

پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد، می‌پزیم. اگر در طول پخت احساس کردید روی پیتزا رنگش تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید و بگذارید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا

زمانی که پیتزا شیکاگو پخت، حدود ١٠ دقیقه صبر کنید تا از حرارت آن کاسته شود، سپس پیتزا را از قالب جدا کنید.

393746 112 16

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

سخن پایانی

در تهیه پیتزا شیکاگو معمولا از پنیر پیتزا و سس پیتزای زیادی استفاده می‌شود.

برخی افراد در تهیه پیتزا دیپ دیش، آن لایه‌ی اضافه خمیر که روی مواد کشیده شد را استفاده نمی‌کنند و پس از ریختن مواد با سس پیتزا و پنیر تمام سطح مواد را می‌پوشانند.

شما می‌توانید بنا به سلیقه‌ی خود مواد درون پیتزا را تغییر دهید. (مثلا به جای سوسیس می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش استفاده کنید).

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

خانه » آموزش

برچسب‌ها: پیتزا ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه کوفته ترکیه ای استانبولی +فیلم آموزشی 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:8 | بازدید : 560 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

طرز تهیه کوفته استانبولی چیست؟ مواد لازم پخت کوفته ترکیه ای چیست؟ طرز تهیه کوفته استانبولی ترکیه ای چیست؟ مراحل طرز تهیه کوفته استانبولی چیست؟ طرز تهیه کوفته ترکیه چیست؟ دستور پخت کوفته ترکیه ای استانبولی چیست؟ بهترین روش پخت کوفته استانبولی چیست؟ طرز تهیه کوفته چیست؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

کوفته در زبان ترکی استانبولی همان کتلت ایرانی است که دارای تنوع زیادی می باشد وبعد از پخت معمولاً با سس گوجه فرنگی و رب، پنیر های آب شده و یا سس مخصوص پیاز قرمز و سماق سرو می شود.

کوفته یکی از معروفترین غذای خیابانی ترکیه محسوب می شود که روی منقل یا گریل کباب شده و با سس پیاز قرمزو سماق لای نان مخصوص ترکیه بنام پیده و یا لواش فروخته می شود.

هر شهر ترکیه کوفته مخصوص بخود دارد مثلا ” ازمیر کوفته سس، آدانا کوفته کوفته سی، قره دنیز کوفته سی و… دارند.

دراینجا یکی از مشهورترین این کوفته ها که همان ازمیر کوفته سی است را آموزش می دهیم که همراه با سیب زمینی  سرخ شده درست می شود و سپس در سس گوجه فرنگی غوطه ورشده و لای نان سرو می شود.

نمایشگر ویدیو
00:00
 
10:03

مواد لازم برای کوفته:

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد متوسط و در حد ساتوری ریز خرد شده
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • جعفری ریزخرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر نان سوخاری ساده ۲/۱ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • نمک به میزان لازم
  • پودر فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب۴/۱ پیمانه
  • نعناع تازه یا خشک کمی
  • روغن زیتون یا مایع یا کره به میزان لازم ( درصورت سرخ کردن سیب زمینی و کوفته ها )

مواد لازم همراه کوفته:

  • سیب زمینی ۵ – ۶ عدد
  • فلفل سبزشیرین ۵ – ۶ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد حلقه ای خرد شده

مواد لازم برای سس کوفته:

  • رب فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری ( در صورت نبود از رب فلفل شیرین استفاده کنید و اگر رب فلفل هم موجود نبود، به همان میزان رب گوجه فرنگی و یا خیلی کم  سس فلفل قرمز تند یا سس چیلی شیرین استفاده کنید. )
  • گوجه فرنگی ۲ بدون پوست رنده شده
  • آب۱ پیمانه
  • روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • پودر فلفل سیاه به میزان لازم
  • پودر آویشن به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ترکیه ای


آموزش پخت کوفته ها

پیازها را رنده کنید یا ریز در حد ساتوری ریز خرد کنید، جعفری و نعناع تازه را هم ریز خرد کنید.

پیاز خیلی ریز خردشده، سیر له شده، پودر نان، جعفری، گوشت، نمک، فلفل، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کرده و همه مواد لازم کوفته را با هم مخلوط کنید. کم کم آب را بخورد مواد دهید تا حالت چسبندگی بگیرد. مواد را خوب ورز دهید وبه مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. مخلوط را به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و کناری بگذارید.

ابتدا سبزیجات و گوشت و پیاز و ادویه جات را ریخته و کمی مخلوط کنید

حتما بخوانید » طرز تهیه پاستا

طرز تهیه کوفته ترکی

آرد سوخاری و آب را کم کم اضافه کنید وخوب ورز دهید.

حتما بخوانید » طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کوفته ترکی

مایه آماده شده را ابتدا دریخچال استراحت داده و بعد شکل دهید.

حتما بخوانید » طرز تهیه قیمه لاهیجانی

طرز تهیه کوفته ترکی

حتما بخوانید » طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه کوفته ترکی

سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل دلخواه خودتان خرد کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه دونات

طرز تهیه کوفته ترکی

فلفل ها را می توانید درسته بگذارید یا خرد کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه فسنجان

طرز تهیه کوفته ترکی

گوجه های پوست گرفته شده را ورقه ای خرد کنید و کناری بگذارید.

حتما بخوانید » نودل شیراتاکی

طرز تهیه کوفته ترکی


طرز تهیه سس کوفته

مقداری روغن را در ماهیتابه داغ کنید سپس رب را در آن نفت داده و گوجه فرنگی رنده را در روغن بریزید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید. در انتها۱پیمانه آب به سس اضافه کرده و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود. رب را تفت دهید.

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه کوفته ترکی

پوره گوجه فرنگی  را به رب تفت داده شده اضافه کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه فلافل

طرز تهیه کوفته ترکی

به سس آویشن، نمک، فلفل وآب اضافه کنید. در ظرف را بسته و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

حالا در ظرف مخصوص فر به صورت یک در میان اول سیب زمینی وبعد کوفته سپس گوجه فرنگی خرد شده را بچینید و تا انتهای مواد این کار را تکرار کنید سپس فلفل های سبز را  روی مواد قرار دهید.

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا

طرز تهیه کوفته ترکی

در انتها سس آماده شده را روی مواد ریخته وروی ظرف را با فویل بپوشانید. مواد را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

کوفته

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

طرز تهیه کوفته ترکی


نکات:

  1. می توانید سیب زمینی و کوفته ها را کمی سرخ کنید و بعد در ظرف بچینید و سس را رویش دهید. بدین صورت که اول تابه را گرم و سیب زمینی ها را خیلی کم سرخ کنید و بعد در همان تابه کوفته ها را در حدی که خودشان را بگیرند سرخ کنید. بعد در ظرف بچینید و یا اینکه بصورت نپخته در ظرف بچینید. به این شکل، عملیات پخت در فر انجام خواهد شد.
  2. بهتر است سیب زمینی ها در اندازه های بزرگ و کلفت خرد شوند که در فر وا نروند.
  3. رب فلفل شیرین یکی از چاشنی های پر استفاده در آشپزی ترکیه ای است که شما می توانید به راحتی آن را در منزل به روش درست کردن رب گوجه فرنگی آماده کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا


خانه » آموزش

برچسب‌ها: کوفته ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه پاتلیجان کباب خوشمزه به روش ترکیه ای با سس مخصوص 2021
جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 1:7 | بازدید : 406 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )
طرز تهیه پاتلیجان چیست؟ مواد لازم پخت پاتلیجان کباب خوشمزه چیست؟ طرز تهیه پاتلیجان به روش ترکیه ای چیست؟ مراحل طرز تهیه پاتلیجان چیست؟ دستور پخت پاتلیجان چیست؟ بهترین روش پخت پاتلیجان چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.

پاتلیجان کباب یکی از غذاهای معروف ترکیه می باشد که در رستوران های سنتی ترکیه تهیه می شود این غذا از مخلوط بادمجان با گوشت چرخ کرده تهیه می شود که این غذا به شکل های مختلف تهیه می شود بعضی آن را کباب می کنند و بعضی دیگر همه مواد را میکس و ریز می کنند در هر صورت این غذا خوشمزه می باشد و باید در انتها روی این غذا سس سالسا نوعی سس غلیظ رب گوجه فرنگی روی پاتلیجان کباب بریزید.این غذا یک وعده اصلی می باشد و می توانید به همراه نان تازه و یا برنج میل کنید. امروز در بخش آشپزی از مجله اینترنتی ماهتوتا،پاتلیجان کباب را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

پاتلیجانپاتلیجان

مواد لازم برای تهیه پاتلیجان کباب

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • بادمجان ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری ساطوری شده ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه پاتلیجانطرز تهیه پاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه توفو

مواد لازم برای تهیه سس پاتلیجان کباب

  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • آب لیمو ترش ۴ ق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • کره ۱ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه پاتلیجان کباب

مرحله اول : تهیه کباب

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و با گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده و ادویه ها خوب ورز بدید تا منسجم شود در انتها جعفری ساطوری شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخهچال قرار دهید تا منسجم تر شود.

کباب پاتلیجان کباب پاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

مرحله دوم : اماده سازی بادمجان

بادمجان ها را خوب شسته و حلقه کنید و حلقه بادمجان را در محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

مرحله سوم : تهیه پاتلیجان کباب

برای تهیه پاتلیجان کباب می توانید هم روی سیخ بزنید هم داخل فر تهیه کنید که ما هر دو رو به شما یاد خواهیم داد برای کباب کردن این غذا سیخ ها خود را آماده کنید و یک حلقه بادمجان بزنید سپس از مواد گوشتی برداشته و گرد کنید سپس کمی آن را پهن کنید و داخل سیخ بزنید به همین ترتیب یکی درمیان گوشت و بادمجان را بزنید سپس روی منقل کباب کنید.

کباب پاتلیجان

پاتلیجانپاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو

به روش دوم : برای تهیه در فر باید یک سینی گرد را بردارید و به ترتیب یک حلقه بادمجان یک دانه دونه قلقلی اندازه گردو می چینیم تا ظرف تقریبا پر شود وسط ظرف کمی خالی بماند که گوجه و فلفل سبز بگذارید سپس تکه های کوچک کره روی بادمجانها وگوشت قرار دهید و کمی هم روغن مایع اضافه می کنیم و درب ظرف رو با فویل کاملا می پوشانیم و با حرارت ۱۷۰ درجه برای ۱ ساعت می گذاریم تا پخته شود.

پاتلیجان

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا

مرحله چهارم : تهیه سس

گوجه فرنگی و فلفل دلمه و سیر را با هم داخل غذاساز ریخته و پوره کنید می توانید این مواد را رنده ریز بزنید. داخل تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود سپس مخلوط میکس شده را بریزید و کمی ادویه و آب لیمو اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شده و آب گوجه کشیده شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا شیکاگو

طرز تهیه کباب

مرحله آخر

وقتی پاتلیجان کباب پخته شد سس را روی مواد بریزید و به همراه نان تازه میل نماید. نوش جان

حتما بخوانید » طرز تهیه پکوره

تهیه پاتلیجان کباب

  1. اگر فر در دسترس نداشتید می توانید پاتلیجان کباب را سیخ های چوبی بزنید و داخل تابه رژیمی سرخ کنید.
  2. برای تهیه سس بجای گوجه می توانید از رب نیز استفاده کنید.
  3. می توانید در انتها پخت با فر چند دقیقه روی فر را روشن کنید تا سطح غذا گریل شود.
  4. می توانید سس را در انتها پخت روی مواد کباب ریخته و بگذارید داخل فر تا سس به خورد پاتلیجان کباب برود.

در ادامه بخوانید » نودل شیراتاکی

خانه » آموزش

برچسب‌ها: کباب ,

موضوعات مرتبط: آشپزی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
لینک دوستان
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جی فان و آدرس jfun.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 1152
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 153
:: باردید دیروز : 292
:: بازدید هفته : 445
:: بازدید ماه : 12452
:: بازدید سال : 13976
:: بازدید کلی : 13976