تفریحی ، سرگرمی ، سلامت ، روانشناسی ، دانلود آهنگ ، دانستی ها
افزایش تمرکز ؛ 18 روش برای افزایش تمرکز 2022
سه شنبه 30 شهريور 1400 ساعت 14:5 | بازدید : 279 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

ترفندهای طلایی افزایش تمرکز کدام ترفندها میباشند؟ بهترین روش ها برای افزایش تمرکز و دقت کدام روش ها میباشند؟ تمرین های افزایش تمرکز حواس چه تمرین هایی هستند؟ بهترین راههای بالا بردن تمرکز کدام راهها میباشند؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

«چی می‌خواستم بگم؟» و یا «داشتم چی‌کار می‌کردم؟» احتمالا سوالات آشنایی برایتان هستند. نداشتن تمرکز حواس مساله‌ای است که خیلی‌ها با آن دست به گریبانند. ناتوانی ما در تمرکز به دلیل خستگی، بی‌انگیزگی یا هر چیز دیگری که باشد، بهره‌وری و به دنبال آن شانس موفقیت را کاهش می‌دهد. لازم نیست مانند «جردن بلفورت» در «گرگ وال‌استریت» عمل کنید! راه‌های بهتری هم برای افزایش تمرکز حواس وجود دارد. در این مقاله از مجله اینترنتی ماهتوتا می‌خواهیم تعدادی از توصیه‌های کارشناسان را در رابطه با افزایش تمرکز حواس در کارها مرور کنیم.

اجتناب از چندوظیفگی

چندگارگی را کم کنید

شاید چندکاره‌ها شمایل ابرقهرمان‌ها را داشته باشند، اما بهای سنگینی را در این راه می‌پردازند؛ نداشتن تمرکز حواس!

مطالعات دانشگاه استنفورد در سال ۲۰۰۹ این موضوع را تایید می‌کند. در این پژوهش از میان ۱۰۰ دانشجو، ۵۰ نفر ادعا کردند که حین انجام کارها، رسانه‌های مختلف اجتماعی را رصد می‌کنند.
پس از بررسی دایره‌ی توجه، ظرفیت حافظه و توانایی گذر از کاری به کار دیگر مشخص شد چندکاره‌ها نتایج بسیار ضعیفی در این موارد کسب کرده‌اند.

به قول کلیفورد نَس (Clifford Nass) یکی از پژوهشگران این تحقیق:

چندکاره‌ها اراده‌ای در مقابل از این شاخه‌ به آن شاخه پریدن ندارند و هر چیزی حواسشان را پرت می‌کند.


حتما بخوانید » افزایش کیفیت زندگی


ورزش

ورزش برای سلامتی بدن و مهم‌تر از آن برای سلامتی مغز مفید است. توانایی مغز بر قدرت حافظه و تمرکز حواس تأثیر می‌گذارد. دانشمندان باور دارند تمرینات منظم ورزشی تولید فاکتور نورون‌زایی را افزایش می‌دهد. برخی پژوهش‌ها شواهدی مبنی بر اثر‌گذاری این ماده در تقویت مدارهای حافظه و عملکرد آن‌ها ارائه کرده‌اند.

 مراقبه

اگر مثل «کار نیکو کردن از پر کردن است» درست باشد، مراقبه روش مطمئنی برای تقویت تمرکز حواس است. زیرا همه‌ی آنچه در حین مراقبه انجام می‌دهیم، تمرین تمرکز است. پژوهش‌های علمی هم این را تایید می‌کنند. مطالعه‌ی دانشگاه کالیفرنیای شمالی نشان داده است دانشجویانی که به مدت ۲۰ دقیقه در روز و ۴ روز در هفته مراقبه می‌کرده‌اند، به نتایج بهتری در آزمون‌های شناختی رسیده‌اند.


حتما بخوانید » مینیمالیسم


فهرست وظایف

فهرست انجام‌دادنی‌ها

تهیه‌ی فهرستی از کارهایی که باید انجام شوند نه تنها امکان اولویت‌بندی کارها، بلکه امکان ردگیری کارهای جامانده و ناتمام را هم فراهم می‌کند. کَل نیوپورت (Cal Newport) استاد علوم رایانه و نویسنده‌ی کتاب «کار عمیق» می‌گوید:

تهیه‌ی فهرستی از تمام کارهایی که باید انجام دهید، به شما کمک می‌کند تا روی کار پیش رو تمرکز کنید؛ چون کار ناتمام مثل خوره به جانتان می‌افتد.

این حس، ناشی از «اثر زایگارنیک» است که باعث می‌شود تمایل انسان برای به یاد آوردن کارهای ناتمام بیشتر از کارهای به انجام رسیده باشد.

حتما بخوانید » معجون خوشحالی

کمی کافئین

اگر احساس سستی و خستگی کردید، یک فنجان قهوه یا دیگر نوشیدنی‌های کافئین‌دار را امتحان کنید. مطالعات نشان داده‌اند مصرف متعادل کافئین به افزایش تمرکز حواس، به ویژه در افرادی که احساس خستگی می‌کنند، کمک می‌کند. در مصرف کافئین زیاده‌روی نکنید؛ زیرا ممکن است دچار آشفتگی و بی‌قراری شوید که قدرت تمرکز را کاهش می‌دهد.


حتما بخوانید » شستشوی مغزی


استراحت در حین کار

کار بس است

شاید درباره تأثیر تماشای ویدئوی گربه‌های بازیگوش روی بهره‌وری شنیده باشید! این نکته چندان بیراه نیست. فرقی ندارد تماشای ویدئو باشد، پیاده‌روی یا روی هم گذاشتن پلک‌های‌تان برای چند دقیقه؛ ایجاد وقفه و فاصله گرفتن از کار در طول انجام آن بسیار مهم است. در مطالعه‌ای از ۸۴ نفر خواسته شد به مدت یک ساعت با رایانه کار کنند، افرادی که بی‌وقفه کار کردند نسبت به کسانی که امکان استراحت‌های کوتاه داشتند، عملکرد ضعیف‌تری از خود نشان دادند.

حتما بخوانید » لینکدین

تفکیک کار و زندگی

نیوپورت توصیه می‌کند که پس از پایان کار و پیش از آغاز روز کاری بعد، ارتباط خود را به طور کامل با کار قطع کنید. این کار موجب افزایش تمرکز حواس می‌شود و به مغز استراحت می‌دهد. به علاوه برخی پژوهش‌ها ادعا می‌کنند که فاصله گرفتن از مشکل یا مسئله به حل آن کمک می‌کند. بر مبنای نظریه‌ی تفکر ناخودآگاه، با فاصله گرفتن از موقیعت دشوار به طور مقطعی امکان رسیدن به نتایج بهتر، بیشتر از زمانی است که بی‌وقفه روی آن کار می‌کنید. اما این نظریه کمی بحث‌برانگیز است. تحلیل جامع این نظریه در سال ۲۰۱۵ نشان داد که وقفه در تصمیم‌گیری نسبت به تصمیم‌گیری در مدتی محدود و معین لزوما به انتخاب بهتری منجر نمی‌شود.


حتما بخوانید » سبک های ارتباطی


پرورش مغز

پرورش مغز

افزایش تمرکز

مغز هم مانند یک ماهیچه است؛ برخی مطالعات نشان داده‌اند که «تمرینات ذهنی» مانند برخی آموزش‌ها و بازی‌های ذهنی، برای افرادی که حواسشان به آسانی پرت می‌شود مفید است. اما مشخص نیست که چه نوع تمریناتی، برای چه مدت و به چه میزانی اثرگذارند. بنابراین تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.


حتما بخوانید » تربیت کودکان شاد


مکان کار آرام

بنا بر نظر کارشناسان، سروصدا مانند صدای ماشین، بوق و جیغ و فریاد بچه‌ها ترشح هورمون استرس‌زای کورتیزول را افزایش می‌دهد. مقدار زیاد کورتیزول تمرکز را دچار اختلال می‌کند. متاسفانه هر چه بیشتر در معرض صداهای محیطی باشیم، واکنش بدن ما شدیدتر خواهد بود.

خیره شدن به دوردست

بسیاری از ما‌ ساعت‌های طولانی به صفحه‌نمایش خیره می‌شویم که باعث خستگی و فشار چشم می‌شود و در نتیجه تمرکز کردن روی کارمان و تحلیل آن را دشوار می‌کند.

حتما بخوانید » تقویت اراده

برای بازیابی تمرکز کافی است برای چند دقیقه به نقطه‌ای در دوردست خیره شوید. بنا بر توصیه پزشکان قانون ۲۰-۲۰-۲۰ را به کار ببندید. خیلی ساده است؛ هر ۲۰ دقیقه برای ۲۰ ثانیه به نقطه‌ای در فاصله‌ی ۲۰ فوتی (تقریبا ۶ متر) خیره شوید.

قطع ارتباط با اینترنت

آفلاین باشید

قطع ارتباط با اینترنت باعث می‌شود حواس‌پرت‌کن‌های کمتری در اطرافتان باشد. به عقیده‌ی کارشناسان هر زمان که کارتان را به خاطر پاسخ به دوست‌ خود در فیسبوک یا بررسی صندوق نامه‌های‌تان رها می‌کنید، در بازگشت دوباره به کار بخش کوچکی از توجه‌تان در اسارت آن مورد باقی می‌ماند. سوفی لیروی (Sophie Leroy) استاد دانشگاه واشنگتن، این پدیده را «خرده توجه» می‌نامد و آن را دلیل اصلی دشوار بودن بازگشت به کار می‌داند.

خواب خوب شبانه

یکی از نشانه‌های بی‌خوابی مزمن ناتوانی در تمرکز است. ۷ تا ۸ ساعت خواب خوب شبانه پیش از یک روز شلوغ کاری تأثیر چشمگیری بر افزایش تمرکز حواس دارد.


حتما بخوانید » رازهای موفقیت


محل کار ثابت

تمرکز حواس و تصمیم‌گیری هر دو به اراده‌ی قوی نیاز دارند. بر مبنای مفهوم «تخلیه‌ی درونی» (ego depletion) ما از نیروی ذهنی محدودی برخورداریم که بخش قابل توجهی از آن صرف قدرت انتخاب و اراده می‌شود. برای اینکه بتوانیم این نیرو را برای تمرکز بهتر ذخیره‌ کنیم بهتر است مواردی را که نیاز به تصمیم‌گیری و انتخاب دارند، مثل انتخاب محل کار، به کمترین حد برسانیم. هر زمان نیاز به تمرکز روی کاری دارید در مکان مشخصِ همیشگی کار کنید. با این کار نیازی نیست نیروی درونی‌تان را صرف انتخاب جای مناسب برای کار کردن کنید.

حتما بخوانید » عادت مخرب

استقبال از یکنواختی

هیچ کاری نکنیدافزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز افزایش تمرکز 

اگر عادت کرده‌اید هنگام استراحت و بازیابی نیرو‌، خودتان را با بیش از یک فعالیت سرگرم کنید بهتر است دست از آن بکشید؛ زیرا باعث عدم تمرکز حواس شما می‌شود. پس به جای تماشای تلویزیون و چک کردن همزمان اینستاگرام‌، فقط یکی را انتخاب کنید. به عقیده‌ی نیوپورت:

افزایش تمرکز و حافظه

کمی یکنواختی و ملال چیز بدی نیست و حتی می‌تواند مفید باشد مخصوصا اگر شما را از چندکارگی بیش از حد باز می‌دارد.

حتما بخوانید » عدم موفقیت

زمان کار مشخص

افزایش تمرکز

همه‌ی ما این را تجربه کرده‌ایم که در آغاز روز زمان زیادی را پیش روی خود داریم اما نمی‌توانیم حتی برای ۲ ساعت روی کارمان تمرکز کنیم. به توصیه‌ی نیوپورت «برای خودتان معیارهای مشخصی تعیین کنید تا مواردی را که نیاز به تصمیم‌گیری و انتخاب دارند به حداقل برسانید.»

افزایش تمرکز در مطالعه

اختصاص زمان و مکان مشخص برای تمرکز باعث می‌شود نیروی درونی کمتری از دست بدهید.

حتما بخوانید » مطالعه مؤثر

 

|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


بیل گیتس ؛ 5 کتاب که به توصیه‌ی بیل گیتس باید بخوانید 2022
سه شنبه 30 شهريور 1400 ساعت 14:3 | بازدید : 390 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

در لیست 5 کتاب که به توصیه‌ی بیل گیتس باید بخوانید کدام کتاب ها قرار دارند؟ بهترین کتاب ها که به توصیه‌ی بیل گیتس باید بخوانید کدام کتاب ها میباشند؟ جذابترین کتاب ها بکه به توصیه‌ی بیل گیتس باید بخوانید کدام کتاب ها هستند؟ در لیست بهترین کتاب ها که به توصیه‌ی بیل گیتس باید بخوانید کدام کتاب ها قرار دارند؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

مطالعه‌ی منظم کتاب، قدرت مغز شما را افزایش می‌دهد. هرچه بیشتر مطالعه کنید، دانش، هوش و ظرفیت شما برای درک مسائل بالاتر می‌رود. درواقع افرادی که کتاب می‌خوانند دارای قدرت تخیل، دانش و واژگان بیشتری هستند. یک کتاب خوب می‌تواند با فعال کردن ناحیه‌ای از مغز انسان به نام هیپوکمپوس که با حافظه‌ی‌ رویدادی شخص سروکار دارد، باعث شود خواننده همه‌چیز را در ذهنش به‌وضوح متصور شود.

درست مانند ورزش و دویدن روزانه و منظم که برای سیستم قلبی عروقی بسیار خوب است، مطالعه‌ی منظم، عملکرد حافظه را بهبود می‌بخشد. تقریبا همه‌ی ما درباره‌ی «بیل گیتس»، بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت و پیشگام انقلاب رایانه در سراسر جهان می‌دانیم. بیل گیتس زمان زیادی را صرف مطالعه می‌کند. اگر قفسه‌ی کتاب بیل گیتس می‌توانست صحبت کند، در مورد چگونگی ایجاد یک جامعه‌ی بهتر حرف‌های زیادی برای گفتن داشت.

بیل گیتس بیان می‌کند که در روزهای سخت، کتاب‌ها به او آرامش بخشیده‌اند. او از همان سنین جوانی مشتاق خواندن کتاب بوده است. او آثار غیرداستانی زیادی می‌خواند و تامل در آنچه می‌خوانیم را مهم می‌داند.

بیوگرافی بیل گیتسبیل گیتس

بیل گیتس با نام کامل ویلیام هنری گیتس سوم، ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در سیاتل واشنگتن متولد شد. گیتس برنامه‌نویس و کارآفرین آمریکایی و بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت و یکی از ثروتمندترین افراد در جهان است.

گیتس در خانواده‌ای بسیار حامی بزرگ شد که علاقه‌ی او به کامپیوتر را که دیدند، از همان سنین پایین او را بسیار تشویق و حمایت کردند. پدرش «ویلیام اچ. گیتس پدر» وکیل دادگستری و یکی از سرشناسان شهر سیاتل و مادرش «مری گیتس» معلم مدرسه و رئیس صندوق بین‌المللی یونایتد بود.

گیتس در کودکی ساعت‌های زیادی را صرف تفکر در مورد کتاب‌های مرجع مانند دایره‌المعارف می‌کرد. وقتی ۱۳ ساله شد، به مدرسه‌ی خصوصی و مخصوص نخبگان به نام «لیک ساید» رفت و اولین برنامه‌ی نرم‌افزاری خود را در این مدرسه نوشت.

گیتس سال ۱۹۷۳ از لیک ساید فارغ‌التحصیل شد و پاییز سال ۱۹۷۳ در دانشگاه هاروارد ثبت‌نام کرد. او در ابتدا در رشته‌ی حقوق مشغول به تحصیل شد ولی سال ۱۹۷۵ تحصیلات خود را رها کرد و تجارتش را از طریق نوآوری فناورانه، استراتژی کسب‌وکار و تاکتیک‌های تجاری تهاجمی مایکروسافت با شریک تجاری‌اش پل آلن آغاز کرد.

حتما بخوانید » تغییر سبک زندگی

او در فوریه‌ی سال ۲۰۱۴ اعلام کرد که از سمت خود به‌عنوان رئیس مایکروسافت کناره‌گیری می‌کند تا بر کارهای خیریه در بنیاد خودش به نام بنیاد «بیل و ملیندا گیتس» تمرکز کند.

بیل گیتس تاکنون کتاب‌های زیادی برای مطالعه معرفی کرده است. در ادامه‌ی این مطلب ۵ عنوان از کتاب‌های پیشنهادی بیل گیتس را معرفی کرده‌ایم.

کتاب گستره: عمق یا وسعت؟پیشنهادات بیل گیتس

کتاب «گستره: عمق یا وسعت؟» اثر دیوید اپستاین اولین بار سال ۲۰۱۹ منتشر و در مدت کوتاهی به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز تبدیل شد. این اثر یکی از کتاب‌هایی است که بیل گیتس در لیست کتاب‌هایی که باید بخوانیم، معرفی کرده است.

موثرترین راه موفقیت در هر حوزه‌ای چیست؟ جواب این سوال آن چیزی که فکر می‌کنید نیست. درواقع این کتاب همه‌ی باورهایتان درباره‌ی موفقیت را زیر سوال می‌برد.

کتاب «گستره: عمق یا وسعت؟» یک کتاب استراتژیک الهام‌بخش برای چهره‌های ورزشی، مربیان، موسیقی‌دانان، دانشمندان، معلمان، روسا، مخترعین، مدیران، روسای جمهور، والدین و افرادی است که می‌خواهند یا نیاز به موفقیت و پیشرفت بیشتری دارند.

اپشتاین در این کتاب در مورد موفقیت و بهبود عملکرد در هر مسیر صحبت می‌کند. او بر این باور است که هر فردی برای توسعه‌ی مهارت خاصی، نواختن ساز یا تسلط بر رشته‌ی خود نیازی به تخصص اولیه ندارد. او معتقد است که افرادی که گسترده‌تر فکر و تجربه‌ها و کارهای متنوع و گسترده‌ای را انجام می‌دهند، خیلی بیشتر از افرادی که فقط در یک زمینه روی تخصصشان تمرکز می‌کنند، پیشرفت خواهند کرد.

دیوید اپستین استدلال می‌کند که تخصص اولیه یک استثنا است، نه یک قاعده. در دنیای امروزی، جایی که ما همیشه با خواسته‌های در حال تغییر روبرو هستیم، به‌شدت به افرادی نیاز داریم که از ترک کار و تلاش برای انجام کارهای جدید نمی‌ترسند و بینش گسترده‌ای دارند.

حتما بخوانید » کتاب‌های مورد علاقه ثروتمندان

اپشتین در کتاب «گستره: عمق یا وسعت؟»، دیدگاه و پیام واضحی در مورد تجربه و پرورش تجربیات متنوع و بین رشته‌ای برای تسلط بر اهداف را بیان می‌کند.

در قسمتی از کتاب «گستره: عمق یا وسعت؟» می‌خوانیم:

معلم هنر مدرسه شخص بسیار مشهوری بود و یکی از پیشگامان عرصه‌ی آموزش محسوب می‌شد و برای تبدیل‌کردن درس طراحی به یکی از بخش‌های اصلی موتور اقتصادی ملی تلاش زیادی می‌کرد. تلاش‌های او به‌قدری موفقیت‌آمیز بود که حکومت فدرال را واداشت درس سیاه‌قلم را در تمامی مدارس دولتی اجباری کند.

آن معلم، به‌جای اینکه در کلاس بایستد، چیدمان دانش‌آموزان را به‌گونه‌ای ترتیب داده بود که بتواند مانند سوزن خیاطی از میانشان عبور و شخصا به کار تک‌تک آنان توجه کند. اکثر دانش‌آموزان او را می‌ستودند، اما او روی پسربچه هیچ تاثیر عمیقی نگذاشت.

یک جاسوس در میان دوستانپیشنهادات بیل گیتس

کتاب «یک جاسوس در میان دوستان» اثر نویسنده‌ی مشهور و یکی از بزرگ‌ترین مورخان بریتانیایی، بن مک اینتایر، اولین بار سال ۲۰۱۸ منتشر شد. بیل گیتس این اثر فوق‌العاده را یکی از رمان‌های جاسوسی تخیلی موردعلاقه‌ی خود می‌داند. این کتاب داستان هیجان‌انگیز و واقعی درباره‌ی یکی از بزرگ‌ترین اسرار قرن گذشته است.

این کتاب یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز و نامزد دریافت جایزه‌ی بیلی گیفوردز در آثار غیرداستانی است و اکونومیست این کتاب را به‌عنوان بهترین کتاب سال معرفی کرد.

حتما بخوانید » بهترین رمان های کلاسیک

کتاب «یک جاسوس در میان دوستان» داستانی درباره‌ی یک مامور دوگانه KGB «اولگ گوردیفسکی» است که کارهای مخفی او باعث تسریع پایان جنگ سرد شد. KGB مخفف اسم سرویس اطلاعاتی و امنیتی اتحاد جماهیر شوروی سابق است.

گوردیفسکی سال ۱۹۳۸ در خانواده‌ای متولد شد که همه‌ی اعضای آن از افسران KGB بودند؛ بنابراین او سرنوشت از پیش تعیین‌شده‌‌اش ‌برای تبدیل‌شدن به یک مامور موفق KGB به‌منظور کسب احترام به خانواده و جامعه را قبول کرد. او از همان ابتدای کارش تفاوت بزرگی با همکارانش داشت، چرا که او انسانی روشن‌فکر، خواننده‌ی علاقه‌مند به تاریخ و اقتصاد بود و مهم‌تر از همه، ارزش‌های غربی مانند آزادی و دموکراسی را می‌پرستید.

نفرت او از KGB و دولت اتحاد جماهیر شوروی باعث شد هنگامی‌که او را به سفارت شوروی در کپنهاگ (پایتخت دانمارک) فرستادند، پیشنهاد مامور MI6 را بلافاصله قبول کند؛ این مامور به او پیشنهاد داد که برای آن‌ها به‌عنوان مامور دوگانه کار کند. گوردیفسکی اطلاعات بسیار ارزشمندی را که در طول ۱۱ سال به MI6 منتقل کرد که این اطلاعات KGB را به نابودی بزرگی کشاند.

بن مکینتایر در کتاب «یک جاسوس در میان دوستان» داستانی از خیانت، دوگانگی و شجاعتی را فاش می‌کند که مسیر جنگ سرد را برای همیشه تغییر داد.

در قسمتی از کتاب «یک جاسوس در میان دوستان» می‌خوانیم:

«در طول چهار سال اول در بیروت، فیلبی فقط دو بار از لبنان خارج شد، یک‌بار به‌ مقصد سوریه و بار دوم برای ملاقات پدرش در عربستان سعودی. به درخواست الیوت، او اکنون در تمام خاورمیانه می‌چرخید؛ مانند عراق، اردن، مصر، کویت و یمن، در ظاهر به‌عنوان مأموریت روزنامه‌نگاری. این خبرنگار سست و رخوت آلود اکنون تبدیل به گردباد خبری شده بود.

اما اگر کسی دقت می‌کرد، احتمالاً درمی‌یافت که این خروجی بازهم پایین‌تر از توان تلاش او بود؛ او بیش از آنکه بنویسد، از مکان‌ها و افراد دیدن می‌کرد، دست‌کم درملاعام. در نه ماه اول سال ۱۹۶۰، او فقط شش مطلب برای آبزرور نوشت.»

فرشتگان بهتر ذات ما: چرا خشونت کاهش یافته استپیشنهادات بیل گیتس

کتاب «فرشتگان بهتر ذات ما: چرا خشونت کاهش یافته است» اثری از نویسنده‌ی پرفروش نیویورک‌تایمز «استیون پینکر»، اولین بار سال ۲۰۱۱ منتشر شد. خشونت، موضوع علوم مختلفی مثل روان‌شناسی، تاریخ، سیاست و جامعه‌‌شناسی است ولی کمتر کسی به این موضوع مهم توجه جدی و اساسی داشته است.

پینکر در این اثر جدید، گیرا و جنجالی‌اش نشان می‌دهد که باوجود اخبار بی‌وقفه درباره‌ی جنگ، جنایت و تروریسم، از ۵۰۰۰ سال پیش تاکنون خشونت در حال افول بوده است. پینکر دیدگاه‌های مختلف تاریخی، روانی، بیولوژیکی، تکاملی را در کتاب «فرشتگان بهتر ذات ما» برای توضیح کاهش خشونت در طول تاریخ بشر ارائه می‌دهد که خواندن این اثر را بسیار شگفت‌انگیز و جذاب می‌کند.

حتما بخوانید » بهترین کتاب‌ها برای زنان

کاهش خشونت باعث کاهش خشونت در خانواده‌ها، محله‌ها، بین قبایل و ایالت‌ها می‌شود. انسان‌ها در حال حاضر، کمتر از انسان‌هایی که در سده‌های قبل زندگی می‌کردند با مرگ خشونت‌آمیز مواجه می‌شوند یا کمتر، از خشونت و ظلم به دست دیگران رنج می‌برند.

ایده‌های او می‌تواند در کشورهای مختلف به‌عنوان راهنمای چگونگی ایجاد جوامع صلح‌طلب و آرام، بسیار مفید باشد. برخی از کشورهای آفریقایی، که هنوز آمار قتل بالایی دارند، ممکن است راهی پیدا کنند که سریع‌تر به سمت کشورهای توسعه‌یافته حرکت کنند.

حتما بخوانید » بهترین رمان های عاشقانه

بیل گیتس کتاب «فرشتگان بهتر ذات ما» را یکی از الهام‌بخش‌ترین کتاب‌ها می‌داند و درباره‌ی آن می‌گوید: «اثبات اینکه جهان در حال آرام‌تر شدن است یا نه؟ تنها یک سوال برای مورخان نیست، بلکه یک بیانیه‌ی مهم در مورد ماهیت انسان و امکان آینده‌ی بهتر است. این کتاب دیدگاه من را بیش از سایر کتاب‌ها تغییر داده است.»

در قسمتی از کتاب «فرشتگان بهتر ذات ما: چرا خشونت کاهش یافته است» می‌خوانیم:

«بعضی وقت‌ها از من می‌پرسند که از کجا می‌دانی فردا جنگی شروع نخواهد شد (یا نسل‌کشی یا تروری) که فاتحه‌ی کل این تزی که دادی را بخواند؟ پرسشگر این سوال یکی از نکات اصلی این کتاب را در نظر نمی‌گیرد. کتاب این را نمی‌گوید که وارد عصر جدیدی شده‌ایم و در طی آن تک‌تک موجودات روی کره‌ی زمین برای همیشه صلح‌طلب می‌شوند. کتاب می‌گوید که کاهش چشمگیری در بروز خشونت به وقوع پیوسته است و مهم است که این را درک کنیم.»

 گتسبی بزرگپیشنهادات بیل گیتس

کتاب «گتسبی بزرگ» سومین کتاب نویسنده‌ی آمریکایی «اف اسکات فیتزجرالد»، اولین بار سال ۱۹۲۵ منتشر شد که توسط مهدی سجودی مقدم به فارسی ترجمه شده است. این کتاب عالی‌ترین دستاورد دوران حرفه‌ای فیتز جرالد و رمانی نفیس و فوق‌العاده از ادبیات کلاسیک آمریکایی است.

جالب است که بدانید این کتاب، در زمان حیات فیتزجرالد فروش چندانی نداشت ولی هنگامی‌که درگذشت، دانشمندان شروع به ارزیابی این اثر کردند و کتاب «گتسبی بزرگ» را به‌عنوان یک اثر مهم ادبی معرفی کردند.

داستان این کتاب توسط «نیک کاراوی»، فارغ‌التحصیل دانشگاه ییل از غرب میانه، روایت می‌شود؛ او پس از جنگ جهانی اول به نیویورک نقل‌مکان می‌کند تا حرفه‌ای را در اوراق قرضه‌ی دولتی دنبال کند. همسایه نیک مردی مرموز به نام «جی گتسبی» است که در یک عمارت غول‌پیکر گوتیک زندگی می‌کند و هر شنبه‌شب مهمانی‌های عجیب‌وغریب و باشکوهی برپا می‌دارد.

مترجم کتاب «سجودی مقدم»، در مقدمه‌ی این اثر درباره‌ی گتسبی می‌گوید: «درست است که گتسبی همه‌ی هم‌وغمش را بر این می‌گذارد که بسیار ثروتمند شود، و می‌شود، عمارتی مجلل و بی‌نظیر را از آن خود می‌کند، مهمانی‌های پرخرج و پرزرق‌وبرق می‌گیرد، به زنان و مردان میدان می‌دهد که هر طور دلشان می‌خواهد در مهمانی‌هایش بریزوبپاش کنند و لذت ببرند، اما خودش را آلوده هیچ‌کدام از آن لذت‌ها نمی‌کند و نگاهش یکسره به دنبال عشق گم‌شده‌ای است که آسمان زندگی‌اش را پرکرده و همان هوایی‌ست که از آن نفس می‌کشد و به او شوق زندگی می‌بخشد.»

حتما بخوانید » بهترین رمان های جهان

این کتابی مسائل زیادی مانند کنار آمدن با گذشته‌ی خود، دنبال کردن دیوانه‌وار انگیزه‌های خودخواهی، انحطاط، نوسان بین تخیل و واقعیت، رویاهای تحقق‌نیافته، عشق ازدست‌رفته، تنهایی، ماجرای عشقی و تراژدی را بیان می‌کند.

در قسمتی از کتاب «گتسبی بزرگ» می‌خوانیم:

«تنها چیز کاملا بی‌حرکت اتاق کاناپه خیلی بزرگی بود که دو خانم جوان رویش ولو بودند، مثل بالن بسته شده. هردوشان سرتاپا سفیدپوش بودند و توی لباس‌هایشان چنان باد می‌پیچید و آن‌ها را می‌لرزاند که انگار بعد از پرواز کوتاهی در اطراف خانه پرت شده باشند آنجا. به گمانم چندلحظه‌ای همان‌جا ایستادم و گوش دادم به شرق شروق پرده‌ها و قیژقیژ تابلویی روی دیوار. بعد صدای بومبی آمد به این خاطر که تام بیوکنن پنجره‌های پشتی را بست و باد توی اتاق تمام شد، و پرده‌ها و قالی‌ها و آن دو خانم جوان مثل بالن به‌آرامی فرود آمدند روی زمین.»

سرزمین موعودپیشنهادات بیل گیتس

کتاب «سرزمین موعود» اثر رئیس‌جمهور سابق آمریکا آقای باراک اوباما است که اولین بار ۱۷ نوامبر ۲۰۲۰ منتشر شد.

بیل گیتس خاطرات باراک اوباما را به دلیل مهارت و انتقاد‌پذیری‌اش تحسین می‌کند. او می‌گوید: «برای نوشتن یک زندگی‌نامه‌ی صادقانه باید شخصی کاملا خودآگاه باشید؛ درواقع چیزی که اغلب سیاست‌مداران ندارند و خوشبختانه رئیس جمهور اوباما مانند بسیاری از سیاستمداران نیست. من قبل از خواندن کتاب، او را دوست داشتم اما بعد از خواندن آن بیشتر به او علاقه‌مند شدم. این خاطرات یک تصور شگفت‌آور مالیخولیایی برای من به وجود آورد که رئیس‌جمهور بودن چگونه است.»

بیل گیتس

کتاب «سرزمین موعود» نشان می‌دهد که اداره‌ی کشور چقدر کار پیچیده‌ای است و باید بتوان هم‌زمان بر بسیاری از مشکلات تمرکز کرد. اوباما می‌گوید به‌سختی می‌تواند تمرکز خود را حفظ کند و درگیر بحران‌های مختلف نشود. با خواندن کتاب تحت‌تاثیر توانایی او برای برخورد با چنین موقعیت‌های کاملا متفاوت قرار خواهید گرفت.

بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس بیل گیتس 

درواقع این کتاب بسیار زیبا و قدرتمند ، اعتقاد باراک اوباما را به تصویر می‌کشد. او جستجوی‌ منحصربه‌فرد و متفکرانه‌ای از دستاوردها و محدودیت‌های قدرت ریاست جمهوری و همچنین بینش‌های منحصربه‌فرد در مورد پویایی ایالات‌متحده ارائه می‌دهد.

کتاب پیشنهادی بیل گیتس

حتما بخوانید  » بهترین رمان های داستایوفسکی

در قسمتی از کتاب «سرزمین موعود» می‌خوانیم:

«او دستور احداث دفتر بیضی‌شکل غربی را داد و طی چندین دهه و ریاست‌جمهوری‌های پی‌درپی، پیکربندی فعلی بال شکل گرفت: یک‌پایه‌ی سه‌گوش به باغ گل رز در شمال و غرب – دیوار ضخیم در ضلع شمالی، بی‌صدا و بدون زینت با پنجره‌های بلند هلالی؛ ستون‌های سفید باشکوه در ضلع غربی، مانند یک نگهبان افتخاری که از عبور و مرور ایمن اطمینان می‌دهند. بنا به یک قاعده‌ی کلی، من یک آهسته‌رو هستم – یک قدم‌زن اهل هاوایی، میشل گاهی با بی‌صبری این‌گونه می‌گفت.»


موضوعات مرتبط: سبک زندگی , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


بهترین فیلم های فرانسوی ؛ از کلاسیک‌های رازآلود تا درام‌های امروزی 2022
سه شنبه 30 شهريور 1400 ساعت 14:2 | بازدید : 381 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

در لیست بهترین فیلم های فرانسوی تاریخ سینما کدام فیلم ها قرار دارند؟ بهترین فیلم های فرانسوی از کلاسیک‌های رازآلود تا درام‌های امروزی کدام فیلم ها هستند؟ بهترین فیلم فرانسوی از نظر بینندگان کدام فیلم میباشد؟ بهترین فیلم های فرانسوی کدام فیلم ها هستند؟ بهترین فیلم های فرانسوی تاریخ سینما،که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند کدام فیلم ها هستند؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد.همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

اگر شما هم از طرفداران فیلم های فرانسوی هستید، به صفحه درستی هدایت شده‌اید. ما 22 فیلم را بر اساس رتبه‌بندی سایت معتبر IMDb انتخاب کرده‌ایم. این فهرست شامل بهترین فیلم های تاریخ فرانسه است درمورد دوران جنگ جهانی اول و دوم، روابط احساسی و عاشقانه در فرهنگ فرانسه، و همچنین ژانر ترسناک و جنایی مطابق با آنچه در فرانسه روی داده.

چشمان بدون چهره (Eyes Without a Face)

فیلم Eyes Without a Face از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Les yeux sans visage
سال تولید: ۱۹۶۰
ژانر: درام، ترسناک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Georges Franju
بازیگران اصلی: Pierre Brasseur ،Édith Scob ،Alida Valli
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۷٫۷ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۸ از ۱۰۰

درباره‌ی فیلم Eyes Without a Face

این فیلم روایت زندگی جراحی است که دخترش بر اثر تصادف چهره‌اش را از دست می‌دهد. او هر کاری می‌کند تا صورت دخترش را بهتر کند. منتها در این مسیر دست به کارهای بسیار وحشتناکی می‌زند: دزدیدن زنان و دختران جوان و استفاده از صورت آنها برای دخترش و… . زمانی که دخترش متوجه این موضوع می‌شود، چالش‌های تازه‌ای برایش به وجود می‌آید و مسیر داستان به‌کلی عوض می‌شود.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

سرعت پیش‌رفتن ماجرا کمی کند است؛ اما به‌عنوان یک فیلم کلاسیک و قوی، قطعا ارزش دیدن دارد! من با دیدنش زندگی کردم… .

حتما بخوانید » فیلم ماشینی

مستأجر (The Tenant) از بهترین فیلم های فرانسوی

فیلم The Tenant (مستأجر) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Le locataire
سال تولید: ۱۹۷۶
ژانر: درام، هیجان‌انگیز
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Roman Polanski
بازیگران اصلی: Roman Polanski ،Isabelle Adjani ،Melvyn Douglas
مدت‌زمان: ۲ ساعت و ۶ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۷٫۷ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۸۸ از ۱۰۰

درباره‌ی فیلم The Tenant

فیلمی پر از انزجار، ترس و واهمه، لحظات احساسی و پرهیجان. این فیلم بر اساس رمان مستأجر اثر رولان توپور ساخته شده است. ترلکوفسکی، شخصیت اصلی فیلم، آپارتمانی اجاره می‌کند که پیش از او فردی در آن خودکشی کرده است. این سرنخ شروع ماجرای پرپیچ‌وتابی است که به رخ‌دادن مشکلات روانی برای شخصیت‌های آن منجر می‌شود. در این بین، ماجراهای عاطفی هم رخ می‌دهد و شکل داستان بیشتر جذاب می‌شود.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره‌ی این فیلم را بخوانیم:

فیلمی با چندین دیالوگ عالی و تأثیرگذار، فضایی ترسناک، که به موضوع خودکشی اشاره می‌کند و البته پر از تکرار صداهای وهم‌آلود.

حتما بخوانید » سریال فانتزی

چترهای شربورگ (The Umbrellas of Cherbourg)

فیلم The Umbrellas of Cherbourg (چترهای شربورگ) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Les parapluies de Cherbourg
سال تولید: ۱۹۶۴
ژانر: درام، رمانتیک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Jacques Demy
بازیگران اصلی: Catherine Deneuve ،Nino Castelnuovo ،Anne Vernon
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۳۱ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۷٫۸ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۹ از ۱۰۰

درباره فیلم The Umbrellas of Cherbourg

از میان فیلم های فرانسوی این فهرست، این فیلم زیبا برنده نخل طلایی جشنواره فیلم کن شده است. داستان این فیلم روایت عشق دختر و پسر جوانی است که سربازی و شرایط زندگی آنها را از هم دور می‌کند. این فیلم عاشقانه موزیکال و سرشار از احساس، لحظات بسیار عاشقانه‌ای به همراه دارد. همچنین، تقلای زیبای مادری برای بهترکردن حال فرزندش دیگر ویژگی برجسته این فیلم است.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

موسیقی، آواز، شخصیت‌های متفاوت، رنگ‌ها، حسی عاشقانه، دل‌شکستگی… فقط دارم به این شاهکار فکر می‌کنم و دارم اشک می‌ریزم. این فیلم را باید دید… بو کشید…

حتما بخوانید » انیمیشن‌ آسیایی

ناگهان بالتازار (Au Hasard Balthazar)

فیلم Au Hasard Balthazar (ناگهان بالتازار) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Au hasard Balthazar
سال تولید: ۱۹۶۶
ژانر: درام
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Robert Bresson
بازیگران اصلی: Anne Wiazemsky ،Walter Green ،François Lafarge
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۳۵ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۷٫۹ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۱۰۰ از ۱۰۰

درباره فیلم Au Hasard Balthazar

در این فیلم، با ترکیبی از ارتباطات عاطفی بین انسان‌ها و ارتباط بین حیوانات و انسان‌ها روبه‌رو خواهید شد. داستان دختری در یک دهکده که با حضور او زندگی در کنار حیوانات را لمس خواهید کرد. از طرفی دیگر، داستان وضعیت تجاوز و آزار جنسی این دختر. این فیلم یکی از تأثیرگذارترین فیلم های فرانسوی تاریخ است.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

سال‌ها طول کشید تا یک نسخه ویدیویی از این فیلم کمیاب را پیدا کنم. قطعا ارزش جست‌وجو را داشت. این فیلم موردعلاقه من درمورد برسون است. یک درام بسیار قوی و غمناک درمورد کیفیت زندگی انسان و حیوان روی کره زمین. این فیلم قطعا شما را به زانو در خواهد آورد.

حتما بخوانید » سریال درام

آرتیست (The Artist) از بهترین فیلم های فرانسوی

فیلم The Artist (آرتیست) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): The Artist
سال تولید: ۲۰۱۱
ژانر: درام، کمدی، رمانتیک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Michel Hazanavicius
بازیگران اصلی: Jean Dujardin ،Bérénice Bejo ،James Cromwell
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۷٫۹ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۵ از ۱۰۰

درباره فیلم The Artist

آرتیست دوران ورود سینما از حالت صامت به ناطق را به‌ تصویر کشیده است. فیلمی که منتقدان آن را تحسین کرده‌اند و مخاطب را کاملا با فضای فیلم‌های سیاه‌وسفید و صامت آشنا می‌کند؛ همان‌جا که بدون حضور رنگ‌ها، عشق معنا دارد و بدون شنیدن کلمات، دوست‌داشتن جاری می‌شود. آرتیست که در میان بهترین فیلم های فرانسوی، توانست برنده اسکار بهترین فیلم سال شود، یکی از بهترین‌های نتفلیکس هم هست.

بهترین فیلم های فرانسوی

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم آن‌قدر که تا این حد فیلم صامت دوست داشته باشم. یک فیلم بسیار هوشمندانه است که با موسیقی فوق‌العاده و سه اجرای درخشان از ژان دوژاردن، برنیس بجو و جک راسل کوچک لذت‌بخش، مخاطب را افسون می‌کند.

حتما بخوانید » کمدی سیاه

قاعده بازی (The Rules of the Game)

فیلم The Rules of the Game (قاعده بازی) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): La règle du jeu
سال تولید: ۱۹۳۹
ژانر: درام، کمدی
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Jean Renoir
بازیگران اصلی: Marcel Dalio ،Nora Gregor ،Paulette Dubost
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۶ از ۱۰۰

درباره فیلم The Rules of the Game

ماجرای این فیلم در آستانه جنگ جهانی دوم اتفاق می‌افتد. قاعده بازی، که یکی از بهترین فیلم های تاریخ فرانسه است، مخاطب را در فضا دراماتیک و کمدی خود غرق می‌کند. این فیلم روایت ماجراهای دسته‌ای از افراد مرفه جامعه است که برای تعطیلات خود به منطقه خاصی می‌روند. این فیلم در فهرست بهترین فیلم های مجله سینمایی کایه دو سینما هم جا دارد.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

قاعده بازی، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین فیلم‌های ساخته‌شده فرانسه، تاکنون بارها مورد ستایش قرار گرفته است. این فیلم طنزآمیز حقایق تلخ جامعه فرانسه را به شیوه‌ای ظریف و زیبا نشان می‌دهد.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های دهه‌‌ی گذشته

خداحافظ بچه‌ها (Goodbye, Children)

فیلم Au Revoir les Enfants (خداحافظ بچه‌ها) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Au Revoir les Enfants
سال تولید: ۱۹۸۷
ژانر: درام، جنگی
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Louis Malle
بازیگران اصلی: Gaspard Manesse ،Raphael Fejtö ،Francine Racette
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۴۴ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۷ از ۱۰۰

درباره فیلم Goodbye, Children

این فیلم درباره ماجرای دوستی دو دانش‌آموز با عقاید متفاوت است. آنها رازدار هم هستند و باهم برای آرزوهایشان تلاش می‌کنند. ماجرایی پیش می‌آید که پای کارآگاه به ماجرا باز می‌شود و باید دید که در بین متهمان ردیف اول، آیا فرد گناهکار یکی از آن دو دوست صمیمی است؟

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

بیش از ۴۰ سال از دیدن این فیلم می‌گذرد؛ اما هر ثانیه از آن صبح ژانویه را تا روزی که بمیرم به یاد می‌آورم.

حتما بخوانید » 11 فیلم اول کارگردانان مشهور

لباس غواصی و پروانه (The Diving Bell and the Butterfly)

فیلم The Diving Bell and the Butterfly (لباس غواصی و پروانه) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Le scaphandre et le papillon
سال تولید: ۲۰۰۷
ژانر: زندگینامه، درام
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Julian Schnabel
بازیگران اصلی: Mathieu Amalric ،Emmanuelle Seigner ،Marie-Josée Croze
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۵۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۴ از ۱۰۰

درباره فیلم The Diving Bell and the Butterfly

کسی که انسانی آزاد و مستقل است، به ناگاه در طی حادثه‌ای مدتی به کما می‌رود و پس از بیدارشدن، متوجه می‌شود که تمام اندام‌هایش فلج شده و حتی قدرت صحبت‌کردنش را از دست داده است. او با دوره عجیبی از زندگی‌اش روبه‌رو می‌شود. آدم‌هایی که او را ترک کرده بودند، با شنیدن اتفاقی که رخ‌داده، به نزد او بازمی‌گردند. او کم‌کم با شرایط پیش آمده کنار می‌آید و خود را بازیابی می‌کند، راه برقراری جدیدی می‌آموزد و… . این فیلم به‌نوعی سرگذشت این فرد است و مخاطب با دنیای بسیار عجیب و مشکلات متفاوتی از زندگی افرادی با وضعیت مشابه آشنا می‌شود.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

من این فیلم را بدون هرگونه پیش‌آگاهی در تئاتر دیدم. هیچ‌چیز را از قبل نمی‌دانستم. و به شما می‌گویم که تجربه فیلم فوق‌العاده‌ای بود.

حتما بخوانید » 10 فیلم برتر کره‌ای

توهم بزرگ (The Grand Illusion)

فیلم The Grand Illusion (توهم بزرگ) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): La grande illusion
سال تولید: ۱۹۳۷
ژانر: درام، جنگی
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Jean Renoir
بازیگران اصلی: Jean Gabin ،Dita Parlo ،Pierre Fresnay
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۵۳ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۷ از ۱۰۰

درباره فیلم The Grand Illusion

اسیران فرانسوی جنگ جهانی اول تمام تلاش خود را می‌کنند تا از اسارت رها شوند. منتها آیا موفق خواهند شد؟ در این فیلم زیبا نوع‌دوستی و کنارهم‌بودن در شرایط بحرانی به چشم می‌خورد و ماجرا آن‌قدر دل‌نشین و زیباست که مخاطب از تمام سکانس‌های آن لذت می‌برد. توهم بزرگ یکی از بهترین فیلم های فرانسوی ژانر جنگی است.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

ما این فیلم را در کتابخانه دانشگاهمان دیدیم و خیلی دوستش داشتیم. دیدن چنین فیلم مثبت و زیبایی درمورد پذیرش و دوست‌داشتن دیگران ضروری است. این فیلم پیام فوق‌العاده‌ای را بدون آموزش خسته‌کننده به بیننده می‌رساند. باید بگویم همه‌وهمه باید این فیلم را ببینند.

حتما بخوانید » فیلم ترسناک لاوکرفت

شیطان‌صفتان (Diabolique)

فیلم Diabolique (شیطان‌صفتان) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Les diaboliques
سال تولید: ۱۹۵۵
ژانر: جنایی، درام، ترسناک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Henri-Georges Clouzot
بازیگران اصلی: Simone Signoret ،Véra Clouzot ،Paul Meurisse
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۵۷ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۶ از ۱۰۰

درباره فیلم Diabolique

این فیلم روایت قصه زوجی است که زندگی ناخوشایندی دارند. بیماری روانی، نابسامانی اجتماعی و زخم‌های کوچکی که هرگز التیام نیافته‌اند باعث می‌شود زندگی‌شان به نابودی میل کند. در این بین، تصمیم به قتل ماجرای فیلم را بحرانی‌تر می‌کند. شخصیت‌پردازی قوی و بازی عالی بازیگران این فیلم باعث شده امتیاز بسیار بالایی به‌ دست آورد و یکی از بهترین فیلم های فرانسوی تاریخ نام بگیرد.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

این فیلم درامی رازآلود و واقعا خوب است. این فیلم با فضایی دراماتیک شروع می‌شود و بعدا برخی از شخصیت‌ها باید کاری وحشتناک انجام دهند؛ اما جهش واقعی پس از آن رخ می‌دهد که اتفاقی غیرمنتظره و غیرقابل‌پیش‌بینی رخ می‌دهد. قطعا دیدن آن را به شما توصیه می‌کنم.

حتما بخوانید » بهترین فیلم‌های ایرانی

ریفیفی میان مردان (Rififi)

فیلم Rififi (ریفیفی میان مردان) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Du rififi chez les hommes
سال تولید: ۱۹۵۵
ژانر: جنایی، درام، ترسناک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Jules Dassin
بازیگران اصلی: Jean Servais ،Robert Hossein ،Magali Noël
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۵۸ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۲ از ۱۰۰

درباره فیلم Rififi

این فیلم، که یکی دیگر از بهترین فیلم های فرانسوی تاریخ لقب گرفته است، درباره زندگی فردی است که پس از ۵ سال از زندان آزاد شده و دوستانش او را به نقشه سرقتی بزرگ دعوت می‌کنند. او این دعوت را رد می‌کند و به‌سراغ معشوقه‌اش می‌رود اما… . اتفاقات رخ‌داده و خیانت باعث می‌شود شخصیت اصلاح‌شده از زندگی زده شود و به تیم سرقت دوستانش بپیوندد. باید دید این تیم برای برنامه‌ای که طراحی کرده‌اند تا چه حد می‌توانند موفق پیش بروند؟

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

من فیلم‌های زیادی را در سینما می‌بینم (امسال تاکنون ۱۰۳ فیلم) و باید بگویم که این فیلم به‌مراتب بهترین فیلمی است که امسال دیده‌ام، با وجود اینکه در سال ۱۹۵۵ اکران شده است!

حتما بخوانید » بهترین فیلم انیمیشن گلدن گلوب

مزد ترس (The Wages of Fear)

فیلم The Wages of Fear (مزد ترس) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Le salaire de la peur
سال تولید: ۱۹۵۳
ژانر: ماجراجویی، درام، ترسناک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Henri-Georges Clouzot
بازیگران اصلی: Yves Montand ،Charles Vanel ،Peter van Eyck
مدت‌زمان: ۲ ساعت و ۱۱ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۱۰۰ از ۱۰۰

درباره فیلم The Wages of Fear

این فیلم درباره مأموریتی ویژه و پرخطر است. قرار است دو تیم از رانندگان محموله باری خطرناکی را جابه‌جا کنند. کوچک‌ترین اشتباه باعث انفجار می‌شود. از طرفی، بین دو تیم رانندگان رقابت شدیدی شکل می‌گیرد. باید دید که کدام‌یک می‌تواند برنده شود و با چه قیمتی؟!

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

فیلمی پرمحتوا، باجذبه و هیجان‌انگیز. به‌نظرم بهترین فیلم از آثار این کارگردان است.

حتما بخوانید » فیلم ترسناک

سامورایی (The Samurai) از بهترین فیلم های فرانسوی

فیلم The Samurai (سامورایی)

نام اصلی (فرانسوی): Le Samouraï
سال تولید: ۱۹۶۷
ژانر: جنایی، درام، رمزآلود
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Jean-Pierre Melville
بازیگران اصلی: Alain Delon ،François Périer ،Nathalie Delon
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۴۱ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۱۰۰ از ۱۰۰

درباره فیلم The Samurai

داستان این فیلم درباره مردی است که برای قتل استخدام شده. اتفاقات جنایی و هولناکی رخ می‌دهد و محور داستان به سویی می‌رود که مخاطب نسبت به گناهکار واقعی شک کند. آیا واقعا شخصیت اصلی قصه قاتل است؟ باید دید و رمز این فیلم‌نامه زیبا را گشود.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

شاهکاری درمورد قاتلی قراردادی، یک سامورایی امروزی. احساس، صداها، خیابان‌ها، همه‌چیز به‌طرز وحشتناکی سرد و ترسناک است؛ اما در عین حال باعث می‌شود پاریس، شهر دوست‌داشتنی قاتل، جالب‌ترین شهر جهان به نظر برسد. فیلمی پیچ‌درپیچ و احساسی!

حتما بخوانید » 10 فیلم پرجستجوی گوگل

چهارصد ضربه (The 400 Blows)

فیلم The 400 Blows (چهارصد ضربه) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Les quatre cents coups
سال تولید: ۱۹۵۹
ژانر: جنایی، درام
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: François Truffaut
بازیگران اصلی: Jean-Pierre Léaud ،Albert Rémy ،Claire Maurier
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۳۹ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۱۰۰ از ۱۰۰

درباره فیلم The 400 Blows

پسری که تحت‌تأثیر خانواده ناسالمش دچار بحران می‌شود. درس را رها می‌کند و به خلاف روی می‌آورد. او عاقبت دستگیر می‌شود و والدینش تصمیم می‌گیرند او را به ندامتگاه بفرستند. زندگی این پسر در شرایط جدید تغییر می‌کند. برای سردرآوردن از ماجرای عجیب این فیلم باید حدود یک ساعت و نیم بنشینید و هیجان را تجربه کنید!

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

داستان به‌یادماندنی آنتوان جوان و آشفته به‌دلایل زیادی ارزش دیدن دارد، احتمالا بیشتر از همه به‌خاطر کارگردانی متفکرانه فرانسوا تروفو. این فیلم از دیگر فیلم‌های مربوط به جوانان مشکل‌دار بسیار متمایز است، هم از نظر نحوه نمایش شخصیت اصلی و هم نحوه استفاده مناسب از رویدادهای به‌ظاهر جزئی برای نشان‌دادن نحوه شکل‌گیری زندگی آنتوان.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های کمدی ایرانی

نفرت (Hate) از بهترین فیلم های فرانسوی

فیلم Hate (نفرت)

نام اصلی (فرانسوی): La Haine
سال تولید: ۱۹۹۵
ژانر: درام، جنایی
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Mathieu Kassovitz
بازیگران اصلی: Vincent Cassel ،Hubert Koundé ،Saïd Taghmaoui
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۳۸ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۱۰۰ از ۱۰۰

درباره فیلم Hate

این فیلم پرزدوخورد شاید بتوان ژانر اکشن را هم به آن نسبت داد، درباره چند جوان است که در کوچه و خیابان زندگی می‌کنند. محور قصه ارتباط این جوان‌ها با یکدیگر، مردم و البته افسران پلیس است. نفرت که نه‌تنها یکی از بهترین فیلم های فرانسوی بلکه یکی از بهترین تولیدات اروپایی است می‌تواند مخاطب را تا آخرین لحظه جذب داستان زیبایش کند.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

«نفرت» را بارها دیده‌ام و هر بار بیشتر لذت برده‌ام!

حتما بخوانید » بهترین فیلم های جنگی

پرتره بانویی در آتش (Portrait of a Lady on Fire)

فیلم Portrait of a Lady on Fire (پرتره بانویی در آتش)

نام اصلی (فرانسوی): Portrait de la jeune fille en feu
سال تولید: ۲۰۱۹
ژانر: درام، رمانتیک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Céline Sciamma
بازیگران اصلی: Noémie Merlant ،Adèle Haenel ،Luàna Bajrami
مدت‌زمان: ۲ ساعت و ۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۱ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۸ از ۱۰۰

درباره فیلم Portrait of a Lady on Fire

نقاشی که باید عکس عروسی را در خفا بکشد. ماجرایی متفاوت و البته دیدنی. پرتره بانویی در آتش یکی از ۲۰ فیلم برتر فرانسه است که داستان متفاوت و نقش‌آفرینی عالی بازیگران آن باعث شده ارتباط خوبی با مخاطبش برقرار کند. این فیلم یکی از بهترین فیلم‌های سال ۲۰۱۹ است.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

این فیلم زیبا و از نظر فنی عالی است، داستانی عاشقانه و غم‌انگیز. از دیدن آن لذت خواهید برد.

حتما بخوانید » فیلم درام

سرنوشت شگفت‌انگیز املی پولن (Amélie)

فیلم Amélie (سرنوشت شگفت‌انگیز املی پولن) از بهترین فیلم های فرانسوی

نام اصلی (فرانسوی): Le fabuleux destin d’Amélie Poulain
سال تولید: ۲۰۰۱
ژانر: کمدی، رمانتیک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Jean-Pierre Jeunet
بازیگران اصلی: Audrey Tautou ،Mathieu Kassovitz ،Rufus
مدت‌زمان: ۲ ساعت و ۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۳ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۸۹ از ۱۰۰

درباره فیلم Amélie

فیلم نامدار املی، که به‌عنوان یکی از پرفروش‌ترین فیلم های اروپا و تأثیرگذارترین فیلم فرانسه شناخته می‌شود، روایت زندگی دختری معمولی است، نه زشت و نه زیبا، نه ندار و نه دارا، معمولی با شغلی معمولی و دنیایی معمولی. این فیلم با اتفاق جالبی (مرگ پرنسس دایانا) وارد فاز جدیدی می‌شود. املی راه جدیدی برای زندگی پیدا می‌کند: تلاش برای شادکردن دیگران! هیجان و رمزآلودن را باید در این فیلم جست‌وجو کرد! تماشای این فیلم الهام‌بخش خانوادگی را از دست ندهید.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

اگر یک سال پیش، اگر کسی از من می‌پرسید «فیلم موردعلاقه شما چیست؟» نمی‌دانستم دقیقا کدام فیلم را نام ببرم، شاید Fight Club، شاید Vertigo، ولی الآن بدون شک املی را نام خواهم برد. آن را ببینید و لذت ببرید!

حتما بخوانید » انیمه‌ جدید

ویران‌شده (Incendies) از بهترین فیلم های فرانسوی

فیلم Incendies (ویران‌شده)

نام اصلی (فرانسوی): Fires
سال تولید: ۲۰۱۰
ژانر: درام، رمزآلود، جنگی
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Denis Villeneuve
بازیگران اصلی: Lubna Azabal ،Mélissa Désormeaux-Poulin
مدت‌زمان: ۲ ساعت و ۱۱ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۳ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۲ از ۱۰۰

درباره فیلم Incendies

داستان فرزندانی در جست‌وجوی سرنوشت مادرشان. در این فیلم زیبای فرانسوی، زندگی پرماجرای خواهر و برادری به تصویر کشیده شده است که برای کشف حقیقت زندگی مادرشان مسیر زندگی خود را کامل تغییر می‌دهند. این فیلم پررمزوراز و دلهره‌آور به‌عنوان یکی از ۳ فیلم برتر فرانسه شناخته می‌شود و لحظات نابی را برای مخاطب می‌سازد.

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

کارگردان در این فیلم چیزی کمتر از یک شاهکار خلق نکرده است. این فیلم قدرت و هنر کارگردان را آشکار می‌کند؛ به‌ویژه هنگامی که داستانی اصلی با چنین ابعاد قدرتمندی نمایش داده می‌شود.

حتما بخوانید » فیلم انیمیشن

بچه‌های بهشت (Children of Paradise) از بهترین فیلم های فرانسوی

بهترین فیلم های فرانسویبهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی
نام اصلی (فرانسوی): Les enfants du paradis
سال تولید: ۱۹۴۵
ژانر: درام، رمانتیک
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Marcel Carné
بازیگران اصلی: Arletty ،Jean-Louis Barrault ،Pierre Brasseur
مدت‌زمان: ۳ ساعت و ۹ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۴ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۹۸ از ۱۰۰

درباره فیلم Children of Paradise

دورانی که آلمان فرانسه را اشغال کرده بود (جنگ جهانی دوم)، اوضاع مردم در فرانسه چطور بود؟ فیلم بچه‌های بهشت به این دوران و واقعیت‌های آن اشاره می‌کند. فیلمی با نقش‌آفرینی عالی بازیگران و قصه‌ای جذاب و احساسی در میان برترین‌های وبسایت سینمایی متاکریتیک هم جا دارد. اگر شما هم مایلید یکی از بهترین فیلم های فرانسوی تاریخ را ببینید، قطعا این فیلم انتخاب ویژه‌ای خواهد بود.

بهترین فیلم فرانسوی

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

فارغ از هر دیدگاه فنی و ساختارمندانه‌ای، چیزی که من به آن اهمیت می‌دهم اصالت آن درباره معضل‌های انسانی است. از این منظر که نگاه کنیم، فیلم فوق‌العاده‌ای است.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های پزشکی

دست‌نیافتنی‌ها (The Intouchables) از بهترین فیلم های فرانسوی

بهترین فیلم های فرانسویبهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی  بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی بهترین فیلم های فرانسوی 
نام اصلی (فرانسوی): Intouchables
سال تولید: ۲۰۱۱
ژانر: زندگینامه، کمدی، درام
رده سنی: ۱۷+
کارگردان: Olivier Nakache ،Éric Toledano
بازیگران اصلی: François Cluzet ،Omar Sy
مدت‌زمان: ۱ ساعت و ۵۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۸/۵ از ۱۰
امتیاز Rottentomatoes: امتیاز ۷۵ از ۱۰۰

درباره فیلم The Intouchables

زندگی مولتی میلیاردری که طی حادثه‌ای سلامتش را از دست می‌دهد. او به کسی نیاز دارد تا مراقبش باشد. منتها شرایط سختی که دارد و همچنین اخلاق متفاوتش کار را سخت می‌کند. تا اینکه جوانی به‌طور اتفاقی بر سر راه او قرار می‌گیرد. این فیلم بر اساس زندگی واقعی فردی با چنین سبک زندگی و خلقیاتی ساخته شده است. کیفیت بازی بازیگران و داستان متفاوت و پیش‌بینی‌ناپذیربودن وقایع باعث شده این فیلم موفقیت بسیاری کسب کند و نخستین فیلم فرانسوی در فهرست صد فیلم برتر imdb باشد.

حتما بخوانید » مستند حیات وحش

نظر یکی از کاربران سایت IMDb درباره این فیلم را بخوانیم:

نزدیک به یک ساعت است دارم فکر می‌کنم این فیلم زیبا را توصیف کنم؛ اما کلمات همراهی‌ام نمی‌کنند! فقط می‌توانم بگویم این شاهکار عظیم و فوق‌العاده را باید ببینید!

سخن پایانی

در این مقاله مجله اینترنتی ماهتوتا ، شما را با 22 فیلم از بهترین فیلم های فرانسوی آشنا کرده‌ایم. نظر شما درباره‌ی فیلم‌های معرفی‌شده در این مقاله چیست؟ کدام‌یک از فیلم‌های پیشنهادی ما را دیده‌اید؟ در قسمت «ارسال دیدگاه» می‌توانید با ما و مخاطبان «مجله اینترنتی ماهتوتا» از نظرات و بازخوردهای خود بگویید و اگر فیلم فرانسوی خوب دیگری سراغ دارید معرفی کنید.


در ادامه بخوانید » فیلم معمایی


هشدار! محتوای این صفحه در چهارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نوشته شده ‌است. سپاسگزار خواهیم بود اگر مغایرت احتمالی محتوا با قوانین و یا مشکلات دیگر در صحت و دقت محتوا را به ما گزارش کنید تا فورا اصلاح شود.
 

موضوعات مرتبط: معرفی فیلم سریال مستند , ,

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


15 انیمیشن‌ آسیایی زیبا که انیمه نیستند ( آپدیت 2022 )
سه شنبه 30 شهريور 1400 ساعت 14:1 | بازدید : 406 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

در لیست 15 انیمیشن‌ آسیایی برتر تاریخ سینما کدام انیمیشن‌ ها قرار دارند؟ بهترین انیمیشن‌ های آسیایی زیبا که انیمه نیستند شامل کدام انیمیشن‌ ها میشوند؟ بهترین انیمیشن‌ آسیایی زیبا که انیمه نیستند از نظر بینندگان کدام انیمیشن‌ ها هستند؟ بهترین انیمیشن‌ های آسیایی زیبا که انیمه نیستند کدام انیمیشن‌ ها هستند؟ بهترین انیمیشن آسیایی برتر تاریخ سینما،که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند کدام انیمیشن‌ ها هستند؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد.همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

دنیا بیش از قبل، گسترش پیدا کرده است. در حال حاضر، به لطف پیشرفت‌های مدرن در ارتباطات و حمل و نقل، راحت‌تر از گذشته می‌توان از رسانه‌های سراسر جهان استفاده کرد و با آن‌ها تعامل داشت. پس چرا دنیای انیمیشن تا این حد ایزوله باقی مانده است؟

بسیاری از محتواهای انیمیشنی که در غرب می‌بینیم عمدتا از آمریکا، فرانسه یا ژاپن هستند. وقتی صحبت از انیمیشن یا فیلم‌های آسیایی می‌شود، بسیاری از مردم ذهن‌شان ابتدا و فقط به انیمه ژاپنی خطور می‌کند و حق هم دارند. انیمه ‌ها از اوایل دهه ۹۰ میلادی، با سبک بصری منحصر به فرد، ویژگی‌های دوست‌داشتنی و تنوع ژانری باورنکردنی، مورد توجه و ستایش بینندگان بی‌شماری قرار گرفته‌اند.

حتما بخوانید » بهترین انیمه های روانشناختی

اما دنیای انیمیشن‌، درست مانند بقیه جهان، بسیار گسترده‌تر از چند کشور محدود است. ممکن است برخی از شما به دنبال انیمیشن‌هایی خارج از قلمرو معروف اصلی باشید اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید و اطلاعی از این ندارید که کدام کشورهای دیگر دستی بر آتش انیمیشن دارند. پس بهتر است نگاهی به کشورهای آسیایی داشته باشید تا سوالاتتان برطرف شود.

این کشورها انیمیشن‌های مختلفی دارند که مناسب بزرگسالان و کودکان هستند، از چین تا قزاقستان، از ژانر وحشت تا کمدی رمانتیک و از حالت دو بعدی تا سه بعدی. دامنه این انیمیشن‌ها بسیار گسترده است.

حتما بخوانید » انیمه‌ی جدید

امید است که شما به عنوان یک کاوشگر و ماجراجوی دنیای انیمیشن، بتوانید از این لیست به عنوان یک سکوی پرش برای شیرجه عمیق بعدی خود در دنیای انیمیشن‌های بین‌المللی استفاده کنید. بنابراین بنشینید و هر انیمه‌ای را که الان در حال تماشایش هستید نگه دارید و با چند تا از بهترین انیمیشن‌های آسیایی که انیمه نیستند آشنا شوید،با مجله اینترنتی ماهتوتا همراه باشید.

پاداک پاداک (Padak Padak)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: کره جنوبی
  • کارگردان: دائه هی لی
  • سال انتشار: ۲۰۱۲

پاداک پاداک که گاهی اوقات با عنوان پاداک یا شنا به دریا شناخته می‌شود، یک انیمیشن مستقل سه بعدی مخصوص بزرگسالان از کره جنوبی است. پاداک پاداک با وجود شخصیت‌های اصلی آبزی، با انیمیشن در جستجوی نمو تفاوت دارد. اگر با نحوه کار رستوران‌های غذای دریایی زنده آشنا شوید، احساس خفگی خواهید کرد و این دقیقا همان جایی است که قهرمانان ماهی ما گرفتار شده اند. پاداک شخصیت اصلی داستان ما،

ماهی خال مخالی است که از دریا گرفته شده و در یک مخزن در رستوران غذای دریایی زنده قرار دارد، جایی که او و دوستانش در انتظار مرگی اجتناب ناپذیر هستند اما در تلاشند تا از آن فرار کنند. بقیه ماهیان مخزن هیچ امیدی به فرار ندارند اما پاداک دریا را می‌شناسد و تصمیم دارد به آن بازگردد. محیط غم‌انگیز و مرگ و میر ماهی‌ها در این انیمیشن، بسیار جدی به نظر می‌رسد.

مرگ، به ویژه مرگ عذاب‌آور به دستان آشپز رستوران، با جزئیات تلخی نشان داده شده است که بر وحشت روانی فیلم می‌افزاید. این فیلم نه تنها برای داستانش، بلکه به خاطر جزئیات جالب آن، اثری قابل توجه است. به عنوان مثال، این انیمیشن یکی از معدود انیمیشن‌های کره جنوبی است که برای اجاره یا خرید در سرویس‌های پخش موجود است. هم‌چنین این فیلم نه به عنوان یک تولید بزرگ استودیویی، بلکه به عنوان پروژه‌ای مستقل توسط کارگردان آن،

حتما بخوانید » بهترین انیمه های درام

دائه هی لی تولید شد و قبل از اکران سینمایی در کره جنوبی، در جشنواره فیلم جئونجو به نمایش گذاشته شد. این انیمیشن شاید به زیبایی یا پیچیدگی آثار دیزنی نباشد اما طبیعت ظریف و آرام و داستان تامل برانگیز، احساسی و وحشتناکش، باعث جذابیت آن شده‌اند. در کمال تعجب، این فیلم چیزی شبیه به یک اثر موزیکال است. در این فیلم،

سه آهنگ مختلف وجود دارد: مرا ببخش، کابوس و درباره آن فکر کن یا آهنگ مارماهی، که هر کدام به سبک انیمیشنی متفاوتی نمایش داده می‌شوند. این فیلم، سنگین است اما اگر بتوانید پیش‌فرض و جلوه‌های بصری وحشتناک‌ آن را تحمل کنید، مطمئنا ارزش دیدن دارد.

حتما بخوانید » انیمیشن پرفروش

لیفی: مرغی در جنگل (Leafie: A Hen Into The Wild)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: کره جنوبی
  • کارگردان: سئونگ یون
  • سال انتشار: ۲۰۱۱

این فیلم، انیمیشنی است که به ایده.هایی مانند آزادی، رفتارهای غیرانسانی با حیوانات، عشق به مادر و محدودیت‌هایی که بدن ما بر ما تحمیل می‌کند، می‌پردازد و همه از دیدگاه لیفی روایت می‌شوند که مرغی است که از مزرعه مرغ‌ها فرار می‌کند و به حیات وحش می‌رود. در آن‌جا او تخم اردکی پیدا می‌کند و با وجود این‌که خودش اردک نیست، او را بزرگ می‌کند. وقتی پسرش، گرینی به سنی می‌رسد که متوجه می‌شود مادرش با او همنوع و یکسان نیست،

وی را ترک می‌کند اما در همان مزرعه‌ای که لیفی در ابتدا از آن فرار کرده بود، گیر می‌افتد و دچار مشکل می‌شود. این انیمیشن از نظر بصری، خیره‌کننده و روان است و شخصیت‌ها به یاد ماندنی هستند (حتی اگر بخواهید نمی‌توانید اردک‌های عجیب و غریب این انیمیشن را فراموش کنید) و تصویرها به زیبایی ارائه شده‌اند. حتی تاریک‌ترین لحظات فیلم نیز چنین ویژگی‌های برجسته‌ای دارد.

حتما بخوانید » بهترین انیمه های 2020

بهتر است تماشای زبان اصلی این انیمیشن را به نسخه دوبله آن ترجیح دهید، زیرا صداپیشگان کره‌ای، درست مانند هنرمندان دیگر، تمام تلاش خود را برای اجرایی عالی، انجام داده‌اند. فیلم چند قسمت تکان‌دهنده و ناشیانه دارد، به عنوان مثال چند مورد شوخی نامناسب در آن دیده می‌شود اما گذشته از آن لحظات، کلیت این اثر، بسیار منسجم است. شما عاشق لیفی می‌شوید، او را به عنوان یک فرد مستقل می‌بینید که چگونه مبارزه می‌کند و چقدر هدفش را دوست دارد و دوست دارید او موفق شود …

و این چیزی است که پایان‌بندی انیمیشن را بسیار قدرتمند می‌کند. این‌جا باید دوباره به بحث نسخه زبان اصلی و دوبله اشاره کرد، زیرا نسخه دوبله انگلیسی، سانسور شده است. اگر این فیلم را با مخاطبان بزرگسال‌تر به اشتراک می‌گذارید، مطمئنا نسخه اصلی و بدون سانسور، تجربه‌ای لذت‌بخش برای شما خواهد بود.

این نسخه به غیر از صحنه‌های جذابش، پایانی زیبا، بی‌رحمانه و تلخ دارد. پیدا کردن این فیلم کمی سخت است اما نسخه سانسور‌شده را می‌توانید به صورت رایگان در یوتیوب پیدا کنید و نسخه بدون سانسور نیز با جستجویی بیشتر، قابل یافتن است.

حتما بخوانید » فیلم انیمیشن

گوزن نه رنگ (A Deer Of Nine Colors)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: چین
  • کارگردان: جیاجون کیان
  • سال انتشار: ۱۹۸۱

گوزن نه رنگ، یک انیمیشن کوتاه دوبعدی محصول چین است. طرح انیمیشن، به طرز شگفت‌انگیزی، بر اساس داستانی است که در یک نقاشی دیواری بودایی شرح داده شده است. این دیوارنگاره با عنوان رورو جاتاکا در دیوارهای غارهای موگائو در دانهوآنگ چین یافت می‌شود.

طرح آن یک داستان اخلاقی اساسی درباره ارزشمندی زندگی و محافظت از آن است. خود انیمیشن نیز فوق‌العاده است. سبک فیلم، پر جنب و جوش و رنگارنگ است و هم رنگ و هم طرح شخصیت نقاشی دیواری اصلی را به خوبی نشان می‌دهد.

هر یک از شخصیت‌ها، به ویژه گوزن‌های اصلی، پویا و سرزنده هستند. حرکات شخصیت‌های انیمیشن، مانند راه رفتن یا دویدن آنان، دل‌نواز و سرشار از زندگی است. سبک انیمیشن شاید کمی با معیارهای امروزی نامتناسب باشد. انیمیشن پر از برش‌های نامناسب، محو و نمایان شدن شخصیت اصلی و حرکات نسبتا عجیب شخصیت‌های مختلف دیگر است اما زیبایی این اثر باعث می‌شود که هنگام تماشای آن هرگز خسته نشوید.

به نظر می‌رسد که سرعت کم انیمیشن به شما زمان می‌دهد تا فضای هنرمندانه و باورنکردنی آن را بیشتر لمس نمایید. موسیقی متن فیلم، همان‌طور که از آن دوران و بازه زمانی انتظار می‌رود، پر از آوازها و سازهای سنتی چینی است که نه تنها با لحن فیلم همخوانی دارد، بلکه تصاویر بصری را زیباتر هم کرده‌اند. این فیلم علی‌رغم اصالت چینی خود، حس نوستالژیک عجیبی دارد و خاطراتی از قصه‌ها و انیمیشن‌های قدیمی دوران گذشته را برای ما زنده می‌کند. شما می‌توانید این اثر را با زیرنویس انگلیسی به صورت رایگان در یوتیوب مشاهده کنید. 

حتما بخوانید » بهترین انیمیشن های جهان

افسانه لوکسیائو هی (The Legend of LuoXiao Hei)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: چین
  • کارگردان: ام‌تی‌جی‌جی
  • سال انتشار: ۲۰۱۹

انیمیشن چینی

شخصیتی که این فیلم به آن می‌پردازد دارای سابقه و تاریخچه‌ای فراتر از این فیلم است. لوکسیائو هی توسط هنرمندی به نام ام‌تی‌جی‌جی آفریده شد و در ابتدا در انیمیشن‌های کوتاه فلش و کمیک‌های وبتون حضور داشت. در حال حاضر، با احتساب این فیلم، حدود ۴۳ فیلم کوتاه با محوریت او وجود دارند. این فیلم پیش‌درآمدی بر دنباله لوکسیائو هی: روح گربه است که در آن، خانه این گربه به دلیل جنگل زدایی تخریب می‌شود. او که حالا از محدوده امنیت و آسایش خود خارج شده است، در دوراهی بین وفاداری به دوست ماوراطبیعی خود و ارباب انسانش، گرفتار شده است.

این انیمیشن را حتما باید دید. این فیلم یادآور فیلم‌های استودیو جیبلی است اما از نظر بصری، متمایز است و تسلطی بر تصاویر دو بعدی دارد که ما اغلب حتی در دنیای فیلم‌های سه بعدی هم نمی‌بینیم.

پس‌زمینه‌های فیلم، بخش بسیار زیبایی از آن هستند که شما را به جهان هی می‌کشانند که در آن هیولاها و انسان‌ها در کنار هم زندگی می‌کنند. فضاسازی انیمیشن واقعا چشم‌گیر است. زوایای دوربین و حرکات انفجاری و سیال آن، همه نشان از یک اثر هنری باشکوه دارند. در حال حاضر این اثر هنری خاص، برای اجاره یا خرید به زبان ماندارین در سرویس پخش وودو موجود و دی‌وی‌دی انگلیسی آن نیز در حال حاضر در بازار در دسترس است.

حتما بخوانید » بهترین فیلم انیمیشن

سرگردان در سرزمین المنتالیا (The Wanderer In The Land Of Elementalia)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: فیلیپین
  • کارگردان: رابرت کوئلاو
  • سال انتشار: ۲۰۰۸

سرگردان در سرزمین المنتالیا که گاهی اوقات فقط با عنوان دایو شناخته می‌شود، اولین انیمیشن تمام دیجیتالی بود که از فیلیپین بیرون آمد. این فیلم داستان بوبوی را دنبال می‌کند که کودک خردسالی است که پدربزرگ و مادربزرگش ربوده و به سرزمینی افسانه‌ای، معروف به المنتالیا منتقل می‌شوند و بوبوی با کمک دوست جدید ماوراطبیعی خود، برای نجات آن‌ها تلاش می‌کند. این انیمیشن که نقطه عطف انیمیشن‌های فیلیپینی است،

دارای سبک ترکیبی دو بعدی و سه بعدی است و شخصیت‌های دو بعدی و پس‌زمینه‌ای به صورت سه بعدی دارد. این فیلم به شدت عناصر سنتی و فرهنگ مدرن فیلیپینی را نشان می‌دهد و منتقدان، فیلم را به دلیل نمایش دیدگاهی منحصر به فرد نسبت فیلیپین تحسین کردند. در کشوری که امروزه فراتر از صنعت انیمیشن و سینما، در خدمت برون‌سپاری غربی است، ساخت یک فیلم مستقل که شیوه زندگی و سنت‌های آن‌ها را نشان دهد، بسیار مهم بود.

علاقه به این پروژه، در فرآیند تولید آن مشهود است، زیرا خود فیلم حدود ۱.۳ میلیون دلار بودجه داشت و تیمی متشکل از بیش از ۵۰۰ انیمیشن‌ساز بومی، برای ایجاد آن همکاری کردند. موسیقی فیلم جوایز متعددی از جمله بهترین صدا، بهترین موسیقی متن و بهترین آهنگ زمینه را در جشنواره فیلم مانیل در سال ۲۰۰۸ دریافت کرد.

این انیمیشن، هم از نظر سبک بصری و هم از نظر طراحی شخصیت، شبیه یک سریال تلویزیونی انیمیشنی آمریکایی یا فیلمی تلویزیون در دهه ۹۰ میلادی است اما این امر از اهمیت فرهنگی و تماشایی بودن آن کم نمی‌کند. آن‌چه ممکن است بر میزان دیده شدن آن تاثیر بگذارد، دشواری و سختی پیدا کردن این انیمیشن برای مخاطبان غربی است.

تریلرها و کلیپ‌های زیادی از این انیمیشن و حتی خود نسخه کامل آن برای مشاهده در یوتیوب در دسترس هستند اما هیچ کدام زیرنویس ندارند و به جز نریشن تریلر و برخی کلمات در کلیپ‌ها، باقی موارد به زبان تاگالوگ هستند اما حتی اگر به تاگالوگ مسلط نیستید، این انیمیشن، باز هم به خاطر مسائل تاریخی و فرهنگی آن، ارزش دیدن دارد.

حتما بخوانید » بهترین انیمیشن های 2019

ای حیوان! (!You Animal)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: فیلیپین
  • کارگردان: اوید لیونگورن
  • سال انتشار: ۲۰۲۰

ای حیوان! یک انیمیشن کمدی رمانتیک مخصوص بزرگسالان از فیلیپین و یکی از دو مورد این لیست است که در نتفلیکس موجود است. این انیمیشنن هم‌چنین اولین انیمیشن فیلیپینی است که از طریق نتفلیکس توزیع می‌شود، اگرچه فقط در مناطق خارج از ایالات متحده در دسترس است.

داستان ای حیوان! درباره نیمفا، گربه‌ای انسان‌نما است که در مانیل زندگی می‌کند و در یک مثلث عشقی حساس بین دوست فقیر خود راجر، گاو نری سرایدار و یک سگ ثروتمند و موفق به نام ایونیگو گیر کرده است. لحن این اثر مانند یک فیلم آبکی، پر از عاشقانه، کمدی و درام است.

جالب این‌جاست که این فیلم دوبعدی پس از اکران، هیاهوی زیادی ایجاد کرد، چرا که اولین فیلم انیمیشن بزرگسال فیلیپینی بود. در کشوری محافظه‌کار مانند فیلیپین، مضامین باز این فیلم درباره موضوعات جنسی، سقط جنین و شکاف ثروت برای بسیاری از مردم، شوکه‌کننده بود اما این فیلم، به دیگران تصویر لازم از جنبه.های تاریک زندگی در فیلیپین را نشان می‌دهد و حمایت از این فیلم، گامی دیگر در جهت جلب محتوای انیمیشنی فیلیپینی در کانون توجه جهانی است.

سبک انیمیشنی این فیلم، منحصر به فرد، بدون خط و تقریبا دارای شخصیت‌هایی هندسی در زمینه‌های دقیق و نقاشی‌شده است. حرکت‌ها روان، واقعی و در مواقع لزوم، دراماتیک هستند. تک تک لحظات این فیلم سرشار از عشق و دغدغه‌ای است که انیماتورها و تیم تولید به آن وارد کرده‌اند و اگر فکر می‌کنید که تماشای آن برای شما جالب است، حتما این کار را انجام دهید. حمایت از پروژه‌های انیمیشنی کشورهای مستعد مانند فیلیپین، به آن‌ها این اطمینان را می‌دهد که مخاطب کافی برای ادامه هنر خود را دارند.

حتما بخوانید » سریال فانتزی

گوپی گاوایا باغا باجایا (Goopi Gawaiya Bagha Bajaiya)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: هند
  • کارگردان: شیلپا رانید
  • سال انتشار: ۲۰۱۹

انیمیشن هندی

گوپی گاوایا باغا باجایا که گاهی اوقات به اختصار، جی‌جی‌بی‌بی نامیده می‌شود، یک انیمیشن موزیکال دو بعدی است. این انیمیشن، داستان دو نوازنده ناتوان به نام‌های گوپی (که عاشق آواز خواندن است) و باغا (که عاشق طبل است) و سفرهایشان در سرتاسر زمین است. آن‌ها با هم از نعمت پادشاه ارواح برخوردار می‌شوند و به ماجراجویی‌های بسیاری می‌روند، جنگ‌ها را خنثی می‌کنند و سعی می‌کنند با آهنگ خود، به هر چیزی که با آن روبه‌رو می‌شوند، پایانی خوشی بدهند.

اگرچه این فیلم تنها ۸۰ دقیقه زمان دارد اما گوپی و باغا دارای سابقه و تاریخچه‌ای طولانی مدت هستند.

این شخصیت‌ها برای اولین بار در داستانی در سال ۱۹۱۰ و توسط اوپندرا کیشور رویچوودری، نویسنده و نقاش بنگالی طراحی شدند. بعدا ساتراجیت رای، نوه اوپندرا، داستان را در سه فیلم لایو‌اکشن در سال‌های ۱۹۶۹، ۱۹۸۰ و ۱۹۹۲ اقتباس کرد. گوپی گاوایا باغا باجایا آخرین اثر این دو زوج قدیمی است که به طور خاص از اولین فیلم آن‌ها در سال ۱۹۶۹ الهام گرفته شده است. طراحی بصری و موسیقی این فیلم، نقاط قوت آن هستند. فیلم، آهنگ‌های بسیار زیبایی دارد که در یوتیوب موجود هستند و هر کدام انرژی و لذت خاصی دارند و واقعا نمی‌دانید کدام را بیشتر دوست دارید.

تصاویر بصری به همان اندازه موسیقی، منحصر به فرد و دارای انیمیشن عروسکی دیجیتالی دو بعدی با شخصیت‌های بسیار زنده و رنگارنگ هستند. اگرچه حرکات شخصیت‌ها درست یا واقع‌بینانه نیست اما کاملا با لحن و سرعت موسیقی، هماهنگی دارد. اگر از طرفداران موسیقی و هنرهای منحصر به فرد هستید، حتما این فیلم را تماشا کنید. این انیمیشن در حال حاضر در آمازون، موجود است.

حتما بخوانید » سریال درام

لاوا کوسا: جنگجویان دوقلو (Lava Kusa: The Warrior Twins)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: هند
  • کارگردان: داوالا ساتیام
  • سال انتشار: ۲۰۱۰

لاوا کوسا: جنگجویان دوقلو، فیلمی است که شباهت زیادی به کارتون‌های سبک وسترن در دهه ۹۰ میلادی دارد. داستان انیمیشن بر اساس حماسه معروف رامایانا که شامل دوقلوهای لاوا و کوسا است، ساخته شده است و مانند خود حماسه، دوران جوانی این دو شخصیت را روایت می‌کند. این فیلم در زمان اکران در هند، بسیار تحسین شد.

تولید آن به منابع قابل توجهی نیاز داشت و سه سال زمان برد و هزینه‌ای معادل ۵ میلیون دلار در پی داشت. این فیلم در آن زمان در هند بسیار مورد توجه قرار گرفت اما یافتن آن در غرب به طرز عجیبی دشوار است. ن

سخه کامل اچ‌دی آن در یوتیوب وجود دارد، هرچند که به طور کامل به زبان هندی و بدون زیرنویس انگلیسی است. چند دی‌وی‌دی از این فیلم را می‌توانید با قیمت ارزان در ای‌بی و آمازون پیدا کنید. تصاویر بصری فیلم، روشن و رنگارنگ هستند و هم‌چنین لحظات اندکی از انیمیشن، سه بعدی هستند اما بخش عمده آن، دو بعدی است.

سبک این اثر شبیه کاریکاتورهای وسترن دهه ۹۰ میلادی است اما صحنه‌های اکشن پویا و تصاویری چشم‌نواز را به نمایش می‌گذارد. آهنگ، رقص، جادو و اکشن فیلم، بی‌نظیر است و حس سرزندگی و هیجان دوران کودکی را برمی‌انگیزد. موسیقی دقیقا مناسب آثار بالیوودی است. موسیقی متن فیلم را که جدا از فیلم در دسترس است، خوانندگان معروف هندی مانند یسوداس و چیترا خوانده‌اند. اگر به موسیقی یا حماسه‌های هندی علاقه دارید، حتما این انیمیشن را تماشا کنید.

حتما بخوانید » کمدی سیاه

سیتارا: بگذارید دختران آرزو کنند (Sitara: Let Girls Dream)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: پاکستان
  • کارگردان: گلوریا اشتاینم
  • سال انتشار: ۲۰۱۹

سیتارا: بگذارید دختران آرزو کنند که گاهی اوقات به اختصار، سیتارا نامیده می.شود، یک فیلم کوتاه پاکستانی و تنها پروژه دیگر این لیست است که برای مشاهده در نتفلیکس در ایالات متحده در دسترس است. این فیلم به معضل بسیار واقعی ازدواج کودکان می‌پردازد. پری، دختری جوان است که به همراه خواهر بزرگترش سیتارا در دهه ۷۰ میلادی در پاکستان زندگی می‌کنند. هر دوی آن‌ها آرزو دارند که روزی خلبان شوند اما سیتارا می‌فهمد که پدرش قصد دارد او را مجبور به ازدواج با یک فرد پیر کند.

پایان فیلم واقعا تلخ است و قسمت پایانی داستان از طریق تصاویر تیتراژ نمایش داده می‌شود. ساخت این فیلم کوتاه یک چالش بزرگ برای استودیو وادی بود که در زمان تولید آن، دچار کمبود منابع بودند. آنهغا می‌خواستند انیمیشنی با کیفیت بالا بسازند اما موانعی مانند ماشین‌های قدیمی، قطع برق یک‌ساعته و تولید در یک شرکت با کمبود نیروهای انیماتور، دائما بر سر راه آن‌ها بود. با این وجود، سیتارا تکمیل گردید و در روز بین‌المللی زن منتشر شد.

انیمیشن‌ آسیایی

این فیلم در جشنواره پویانمایی لس‌آنجلس ۲۰۱۹ سه جایزه دریافت کرد و در جشنواره فیلم ساندنس ۲۰۲۰ نیز نمایش ویژه‌ای داشت. جالب این‌جاست که این فیلم، صامت است و به ما اجازه می‌دهد این داستان را فقط با تصاویر و افکار خود تجربه کنیم. وظیفه‌‌شناسی و تعهد بالایی که تمام تیم نسبت به این فیلم داشتند حتی در همان دقیقه اول نیز مشهود است.

محیط و فضای انیمیشن، دوست‌داشتنی و دقیق است و شهری که خواهران و خانواده آن‌ها در آن زندگی می‌کنند، به زیبایی طراحی شده و نحوه نمایش احساسات شخصیت‌ها در بدن آن‌ها، جذاب و چشم‌نواز است. امید و شادی که شخصیت‌ها احساس می‌کنند، در بدن و چهره آن‌ها مشهود است. البته که ناامیدی و حس خیانتی که خانواده نسبت به پدرشان احساس می‌کنند نیز به همان اندازه مشخص است. این انیمیشن کوتاه بسیار دلخراش، یک پیام واضح دارد و استودیو سازنده آن مستحق حمایت است. پس حتما این فیلم را تماشا کنید.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های دهه‌‌ی گذشته

فاتناح (Fatenah)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: فلسطین
  • کارگردان: احمد حبش
  • سال انتشار: ۲۰۰۹

فاتناح یک فیلم کوتاه مبهم و مستندوار است که توسط احمد حبش ساخته شده است. این اثر اولین انیمیشن سه بعدی بود که در فلسطین ساخته شد و یک داستان شگفت‌آور، واقع‌گرایانه و جذاب به مخاطبان ارائه می‌دهد. داستان این فیلم در همان فلسطین می‌گذرد و فاتناح، زن جوانی است که روزی متوجه می‌شود که غده‌ای در سینه‌اش وجود دارد که به درمان نیاز دارد و در پی درمان می‌رود. این فیلم که طبق پوستر تبلیغاتی، بر اساس یک داستان واقعی در سال ۲۰۰۵ ساخته شده است،

مشکلات مربوط به کمک‌های درمانی در نوار غزه در حال جنگ را به تصویر می‌کشد. جزئیات دشواری زندگی روزمره در فلسطین و هم‌چنین ناامیدی مردم، در این فیلم به طور دقیقی نشان داده شده است.

فیلم تلاش دارد تا نشان دهد که چگونه محاصره نوار غزه توسط اسرائیل، دسترسی مردم فلسطین به مراقبت‌های بهداشتی مناسب را به طرز خطرناکی محدود کرده است. همان‌طور که مشخص است، انتظاری از یک منطقه جنگ‌زده برای تولید انیمیشن وجود ندارد و این فیلم با بودجه کل چیزی در حدود ۶۰ هزار دلار آمریکا ساخته شده است که برای نیم ساعت انیمیشن سه بعدی، بسیار کم است.

تصاویر بصری شاید برای مخاطبان، سطحی یا آماتور به نظر برسند، چرا که بافتی در آن وجود ندارد و حرکات، سفت و خشک و چهره‌ها، خالی از احساس هستند اما این نباید شما را از تماشای این اثر از تاریخ فلسطین باز دارد. این گوهر پنهان را می‌توان به صورت رایگان در سرویس پخش ویمئو پیدا کرد که توسط سازنده اصلی بارگذاری شده است.

این فیلم به زبان عربی و با زیرنویس انگلیسی است، بنابراین حتما زیرنویس را روی تصویر جاگذاری کنید. صداگذاری و جلوه‌های صوتی، اگرچه کمی بنیادین و پایه‌ای به نظر می‌رسند اما تاثیر‌گذار هستند. اگر دوست دارید از دیدگاه شخص دیگری به زندگی نگاه کنید، این انیمیشن را تماشا کنید.

حتما بخوانید » 11 فیلم اول کارگردانان مشهور

سنجاب و خارپشت (Squirrel and Hedgehog)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: کره شمالی
  • خالقان: کیم جونگ اوک، کیم یونگ چول، یون یونگ گیل
  • سال انتشار: ۱۹۷۷

انیمیشن کره ای

سنجاب و خارپشت به دو دلیل بسیار خاص در این لیست وارد شده است. اولا، این تنها مجموعه تلویزیونی این فهرست است که در مجموع ۳۴ قسمت و در فاصله سال‌های ۱۹۷۷ تا ۲۰۱۳ تولید شده است. ثانیا، این انیمیشن، تبلیغات عینی نظام کره شمالی است که توسط خود ملت ساخته شده و یکی از معدود مواردی است که به بیرون از این کشور درز کرده است.

داستان درباره یک سنجاب و خارپشت است که در خانه بهشتی خود در تپه گل زندگی می‌کنند و در مقابل دشمنان بی‌رحمی که به دنبال نابودی خانه هستند، دفاع می‌کنند. بر هیچ کس پوشیده نیست که کره شمالی استاد تبلیغات سیاسی و جوسازی است و چنین وفاداری جاودانه‌ای به دولت، چیزی نیست که فقط در بزرگسالی آموزش داده شود. سنجاب و خارپشت برای کودکان کره شمالی ساخته شده و پر از اسلحه، خونریزی، مرگ و استعاره‌های بصری ظریف به نفع رژیم توتالیتر کره شمالی است.

شخصیت‌های اصلی و خانه آن‌ها به ترتیب تمثیل شهروندان کره شمالی و خود کره شمالی هستند. آن‌ها همراه با بقیه موجودات تپه گل، با شورشیان کوه راک و گرگ‌ها مبارزه می‌کنند که نشان‌دهنده برجسته‌ترین دشمنان این کشور هستند. جالب این‌جاست که گونه‌های دشمن و حیوانی این سریال، نشان‌دهنده ملت‌های دشمن کرده شمالی هستند.

راسو نماد ژاپن، گرگ نماد آمریکا، موش نماد کره جنوبی و خرس نماد روسیه است. هم‌چنین یک روباه بسیار عجیب و غریب در ببن شخصیت‌ها وجود دارد که احتمالا او هم نماد آمریکا باشد.

اما شاید حتی در دیکتاتوری‌های بی‌رحم نیز، جوانه‌های امید هنوز در جستجوی راهی برای رشد باشند. داستان سریال، پیچیده یا ظریف نیست اما بینشی جذاب در مورد تجربیات دوران کودکی جوانان کره شمالی ارائه می‌دهد. اگر شما علاقه‌مند هستید که این برنامه کودکانه به شدت عجیب و غریب را تماشا کنید، می‌توانید تقریبا همه قسمت‌های این مجموعه را در دیلی‌موشن دنبال نمایید.

حتما بخوانید » 10 فیلم برتر کره‌ای

تاتسومی (Tatsumi)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: سنگاپور
  • کارگردان: اریک خو
  • سال انتشار: ۲۰۱۱

تاتسومی یک فیلم دوبعدی سنگاپوری است که در سال ۲۰۱۱ اکران شد. این فیلم در واقع چیزی شبیه یک زندگی‌نامه است که زندگی و حرفه مانگاکا (هنرمند مانگا)، یوشیهیرو تاتسومی را تعریف می‌کند. داستان در ژاپن پس از جنگ جهانی اتفاق می‌افتد، جایی که تاتسومی با الگوی خود، اوسامو تزوکا (خالق آستروبوی) ملاقات می‌نماید و ژانر جدیدی از مانگا به نام جکیگا را ایجاد می‌کند (این ژانر که به معنای تصاویر دراماتیک است، برای بزرگسالان طراحی شده و سبکی سینمایی و داستانی بالغ دارد).

خالق این فیلم، کارگردان و هنرمند کمیک‌ سنگاپوری، اریک خو است که در جوانی عاشق آثار زیبای تاتسومی شد و می‌خواست به نوعی از او قدردانی کند.

خو می‌خواست سبک نمادین تاتسومی را در طول این فیلم به درستی نمایش دهد و به نظر می‌رسد که به خوبی از پس این کار برآمده است. آثار هنری تاتسومی آن‌قدر شبیه فیلم بود که مشخص شد تنها کاری که باید انجام دهد این است که فریم‌ها را در قالب بزرگ‌تری تنظیم کند. خطوط ضخیم و جوهر‌دار با رنگ‌های مشکی در میان رنگ ملایم که در این فیلم وجود دارند، حس واقعی یک کمیک را به مخاطب القا می‌کنند. روایت اصلی تا حد زیادی با نسخه‌های انیمیشنی برخی از مشهورترین آثار تاتسومی، مانند جهنم، فقط یک مرد و اشغال‌شده، آمیخته شده است.

اگرچه این فیلم در اندونزی پا گرفت و در ابتدا به زبان ژاپنی صداگذاری شده بود اما تولید اصلی آن در سنگاپور انجام شد و در نتیجه، یک فیلم سنگاپوری محسوب می‌شود. این اثر در قالب دی‌وی‌دی از طریق آمازون در دسترس و همچنین در سرویس‌های پخشی مانند اووید، کریتریون، توبی، هوپلا و کانوپی قابل مشاهده است.

حتما بخوانید » فیلم ترسناک لاوکرفت

ناک (Nak)

فیلم‌های انیمیشن

  • کشور سازنده: تایلند
  • کارگردان: ناتاپونگ راتاناچوک
  • سال انتشار: ۲۰۰۸

ناک یک انیمیشن سه بعدی است که در شبکه پی‌بی‌اس کیدز تایلند پخش شد. این فیلم نگاهی تازه به داستان‌های بومی تایلندی ارائه می‌دهد و داستانی را روایت می‌کند که در آن برخی از مشهورترین ارواح این کشور مانند مائه ناک، فی هوآ کت و کراهنگ سعی دارند تا بشریت را از دست یک روح شیطانی قوی نجات دهند.

خود انیمیشن نسبتا استاندارد است اما سبک و طراحی شخصیت‌ها، این فیلم را سرزنده‌تر می‌کند. قسمت بزرگی از داستان فیلم در شب اتفاق می‌افتد و محیط و منظره شهری تایلندی آن، پر از رنگ و هیجان است. این فیلم شامل عناصر علمی‌تخیلی، زیبایی‌شناختی فرهنگ مدرن ژاپنی و بازنمایی‌ فرهنگ بومی تایلندی است. این فیلم پس از اکران، نقدهای متفاوتی دریافت کرد و شاید به همین دلیل باشد که پیدا کردن آن بسیار دشوار است.

به جز تریلرهای یوتیوب، چند عکس با وضوح متفاوت و نوشته‌هایی در چند وب سایت، ناک تقریبا در هیچ جا یافت نمی‌شود. نقدهای مخالف، بیشتر درباره تلاش انیمیشن برای مدرن‌سازی افسانه‌ای بومی و سنتی بودند که مای ناک به عنوان یک مادر مجرد با موهای صورتی به تصویر کشیده شده است.

هم‌چنین انتقاداتی نسبت به تقلید انیمیشن از سبک فیلم‌های جنگ ستارگان و ترکیب بیش از حد تکنولوژی با عناصر فرهنگی سنتی، مطرح شد. با این حال، اگر ترکیب سنت و مدرنیته را دوست دارید، احتمالا ناک، انیمیشنی باشد که به دنبال آن هستید.

حتما بخوانید » بهترین فیلم‌های ایرانی

ار توستیک و آیداهار (Er Tostik and Aydahar)

انیمیشن‌ آسیاییانیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی  انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی  انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی 
  • کشور سازنده: قزاقستان
  • کارگردان: ژاکن داننوف
  • سال انتشار: ۲۰۱۳

ار توستیک و آیداهار یک انیمیشن سه بعدی از قزاقستان است که در سال ۲۰۱۳ اکران شد. ار توستیک شوالیه‌ای شجاع است که با بدی‌های دنیای زیرین مبارزه می‌کند. با این حال، هنگامی که نیروهای شیطانی با هم ترکیب می‌شوند و اژدهای وحشتناک آیداهار را به وجود می‌آورند، مشکلات بیشتر می‌شود.

این فیلم یک افسانه کودکانه است که داستاعنهای سنتی قزاق را در روایتی منسجم ترکیب می‌کند. این فیلم اولین انیمیشن بلند داخلی کشور قزاقستان بود و سه سال طول کشید تا با تیمی ۵۰ نفره ساخته شود. قطعا کسانی که در این پروژه شرکت کردند به کار خود و اهمیت تاریخی آن در جامعه انیمیشن قزاق افتخار می‌کنند.

این فیلم با استقبال گسترده.ای در داخل قزاقستان روبه‌رو شد و بیش از ۳۱ میلیون تنگه قزاقستانی در گیشه به دست آورد و به راحتی بودجه ۱.۲ میلیونی خود را جبران کرد. اگرچه خود انیمیشن، از نظر فنی، پیشگام نیست اما با توجه به مقیاس کلی و محدودیت‌های تیم تولید، باز هم چشمگیر است. تصاویر سه بعدی فیلم گاهی از طریق تکنیک‌های دستی و ضبط حرکت ایجاد شده‌اند که منجر به حرکات نامتوازن شخصیت‌ها شده است اما فیلم هم‌چنان جذابیت خاص خودش را دارد.

صحنه‌های دو بعدی دوست‌داشتنی نیز در این فیلم پیدا می‌شود که به جا و درست به کار رفته‌اند. متاسفانه با وجود دستاوردهای عظیم این فیلم برای قزاقستان، نسخه زیرنویس آن برای بینندگان انگلیسی زبان در دسترس نیست اما می توانید دوبله روسی این انیمیشن را در سایت‌های مختلف تماشا کنید.

حتما بخوانید » بهترین فیلم انیمیشن گلدن گلوب

دختر باتیک (Batik Girl)

انیمیشن‌ آسیاییانیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی  انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی انیمیشن‌ آسیایی  
  • کشور سازنده: مالزی
  • کارگردان: ایروان جنیدی
  • سال انتشار: ۲۰۱۸

دختر باتیک یک فیلم کوتاه مالزیایی است که توسط استودیو آر اند دی ساخته شده و داستانی درباره فقدان و عشق خانوادگی است. شخصیت اصلی بدون نام انیمیشن، پس از از دست دادن ناگهانی پدر و مادرش، غمگین و افسرده می‌شود تا اینکه یک شب، یک نقاشی باتیک جادویی در استودیوی مادربزرگش پیدا می‌کند.

دختر باتیک یک فیلم صامت است و اگرچه از دیالوگی در آن استفاده نمی‌شود اما جلوه‌های صوتی و موسیقی زیبای آن، در طول این ماجراجویی همراه شخصیت‌ها هستند. این اثر که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد، چیزی کم‌تر از یک شاهکار هنری نیست و خیلی زود در کشورهای مختلف، برنده چندین جابزه معتبر شد.

حتما بخوانید » فیلم ترسناک

استودیویی که دختر باتیک را خلق کرد هنوز تازه کار است و تازه در سال ۲۰۱۱ تاسیس شده است. با این حال، این مسئله مانع نشده تا آن‌ها برخی از مهم‌ترین انیمیشن‌های مستقل امروزه را بسازند. تصاویر خاص این فیلم، عمدتا دو بعدی و با عناصر سه بعدی هستند. فیلم بر رنگ.ها و الگوهای دو بعدی تأکید زیادی دارد و زمینه‌های رندر‌شده سه بعدی آن، واقعی‌تر به نظر می‌رسند.

این انیمیشن کوتاه به صورت رایگان در یوتیوب از کانال آر اند دی در دسترس است. اگر علاقه‌مند به حمایت و دنبال کردن فیلم.های آن‌ها هستید، صفحه فیس بوک‌شان را بررسی نمایید.

در ادامه بخوانید » فیلم ماشینی

 
برچسب‌ها: انیمیشن‌ , انیمه , آسیا ,

موضوعات مرتبط: معرفی فیلم سریال مستند , ,

|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


22 فیلم ماشینی برتر تاریخ سینما برای عاشقان سرعت و هیجان ( آپدیت 2022 )
سه شنبه 30 شهريور 1400 ساعت 14:0 | بازدید : 344 | نویسنده : مهدیار | ( نظرات )

در لیست 22 فیلم ماشینی برتر تاریخ سینما کدام فیلم ها قرار دارند؟ بهترین فیلم ماشینی برتر تاریخ سینما برای عاشقان سرعت و هیجان شامل کدام فیلم ها میشوند؟ بهترین فیلم های ماشینی تمام دوران برتر تاریخ سینما از نظر بینندگان کدام فیلم ها هستند؟ بهترین فیلم ماشینی برتر تاریخ سینما کدام فیلم ها هستند؟ بهترین فیلم ماشینی برتر تاریخ سینما،که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند کدام فیلم ها هستند؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد.همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

اتوموبیل مورد علاقه‌ی شما مدل کلاسیک است یا یک اتوموبیل مسابقه‌ای سریع و برق‌آسا که یک چهارم مایل را در کسری از ثانیه طی می‌کند؟ علاقه‌ی شما هرچه که باشد، خواندن این مقاله از مجله اینترنتی ماهتوتا و دیدن فیلم‌های جذابی که معرفی می‌کنیم خالی از لطف نیست.

خودروها قبل از آنکه موضوعی برای فیلم‌سازها و وسیله‌ای برای سینماگران به منظور کشاندن بیننده‌ها به سالن‌های سینما باشند، ستون فقرات زندگی مدرن بوده و به همین دلیل مهم وسایل نقلیه‌ چه لوکس و زیبا، چه مسابقه‌ای و تند و تیز و چه ساده و کار راه‌انداز، به طور ذاتی با فیلم‌ها در ارتباطند و هر بیننده‌ای را مجذوب خود می‌کنند.

خودروها وسیله‌ی نقلیه هستند و فیلم‌ها وسیله‌ی تخیل. علاوه بر این، فیلم‌ها بارها و بارها تقابل خودرو و انسان را به نمایش گذاشته‌اند. ابتدا ساخت و تجهیز آن‌ها و بعدا تمرکز بر روی سرعتشان و قدرت و استقامت غیرقابل تصور آن‌ها، یا حتی اگر هیچکدام از این مسایل هم نخواهیم در نظر بگیریم، فیلم‌ها به ما آموختند که طراحی و قدرت خودروها را تحسین کنیم.

انتخاب بهترین یا حتی مهم‌ترین فیلم‌ها با موضوع اتومبیل کار دشواری است. اتومبیل‌هایی که برای یک صحنه یا سکانس طراحی شده‌اند، سال‌ها یا حتی دهه‌ها بعد به دلایل منحصر به فردی برای تماشای آن فیلم بدل شدند. پیشرفت تکنولوژی و رانندگان بسیار نترس باعث شده است که فیلم‌های اولیه با بدلکاری‌هایی عجیب و خطرناک منسوخ شوند.

با این وجود، گزینه‌های ذکر شده در این لیست حضور بیش از یک قرن اتومبیل را در سینما نشان می‌دهد، بعضی تنها بر روی خود اتوموبیل متمرکزند و برخی درباره‌ی کاراکترهایی است که روی صندلی راننده می‌نشینند، اما تمام این فیلم‌ها پیوند مشترکی بین سینما و اتوموبیل هستند.

مسابقه‌ی بزرگ (Grand Prix)

مسابقه بزرگ

  • کارگردان: جان فرانکنهایمر
  • بازیگران: جیمز گارنر، جسیکا والتر، اوا ماری سنت
  • محصول: ۱۹۶۶
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۲ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰

جان فرانکنهایمر دو فیلم در این فهرست دارد، برای شروع، این داستان اپرایی را انتخاب کردیم که در پس زمینه‌ی مسابقات فرمول ۱ تنظیم شده است و یکی از صمیمی‌ترین و منحصر به فردترین فیلم‌های مسابقه‌ای که تا آن زمان ساخته شده بود محسوب می‌شود. فرانکنهایمر برای این فیلم مجموعه‌ای از بازیگران را گرد هم آورد که شامل ستاره‌هایی از آمریکا (جیمز گارنر)، فرانسه (ایو مونتان)، ایتالیا (آنتونیو ساباتو) و ژاپن ( توشیرو میفونه) می‌شد تا یک ویترین جذاب برای رانندگان کلاس جهانی از سراسر جهان بسازد.

آنچه امروزه در فیلم قابل توجه است این است که بخش ملودرام فیلم چقدر خوب در مقابل بخش مسابقه‌ای و هیجان‌انگیزش از آب درآمده است. گارنر راننده‌ای را به تصویر می‌کشد که حتی مطمئن نیست چه اندازه در حال ریسک کردن است و همین احساسش لحن قاطعانه‌تری به فیلم می‌بخشد.  در همان زمان، تصویر فرانکنهایمر از تیم‌های مسابقه آنقدر متقاعد کننده و متفکرانه بود که منجر به شکل‌گیری تصاویری شد که تماشاگران با دیدنش احساس می‌کردند روی صندلی آن اتوموبیل نشسته‌اند.

حتما بخوانید » سریال فانتزی

بولیت (Bullitt)

بولیت

  • کارگردان: پیتر ییتس
  • بازیگران: استیو مک‌کویین، رابرت وان، ژاکلین بیست
  • محصول: ۱۹۶۸
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۱ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۴ از ۱۰

استیو مک‌کویین با بازی در نقش فرانک بولیت، کارآگاهی در سان فرانسیسکو، نه تنها مقام افسانه‌ای خود را به عنوان یک ماشین‌باز تایید کرد، بلکه الگویی برای رانندگان باهوش و توانمند نسل‌های آینده شد. کارگردان پیتر ییتس با کنار هم قرار دادن دیالوگ‌های منظم و نقشه‌های پیچیده باعث شد تماشاگران حدس بزنند که بولیت تلاش می‌کند از یک اوباش که قرار است در دادگاه شهادت دهد محافظت کند، در حالی که مک‌کویین در هر صحنه یکی پس از دیگری، با ماشین خود با موسیقی متن جاز لالو شیفرین در خیابان‌ها می‌تاخت.

اما دنباله‌ی اصلی فیلم که شامل مک‌کویین با رانندگی فورد موستانگ و دشمن مرموزش با دوج چارجر می‌شد، به معنای واقعی کلمه سبک تعقیب و گریز خودروها را در تمام صنعت سینما متحول کرد. رانندگی مک‌کویین نه تنها فوق‌العاده است، بلکه طراحی و سکانس‌های هیجان‌انگیز مانند سرعت‌های بیش از ۱۱۰ مایل در ساعت، رکوردی بود که فیلم‌های دیگر می‌بایست در دهه‌های آینده به آن برسند.

حتما بخوانید » سریال درام

شغل ایتالیایی (The Italian Job)

شغل ایتالیایی

  • کارگردان: پیتر کالینسن
  • بازیگران: مایکل کین، نویل کاوارد، بنی هیل
  • محصول: ۱۹۶۹
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۰ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۳ از ۱۰

این فیلم را با نسخه‌ی ۲۰۰۳ که به طور خلاقانه راهی برای دور زدن ترافیک در لس‌آنجلس پیدا کرده بود اشتباه نگیرید. پیتر کالینسن از همان ماشین استفاده می‌کند تا دزدی هیجان‌انگیزی را در اوج به نمایش بگذارد. چیزی که شاید در مورد این بازسازی بسیار شگفت‌انگیز باشد که بسیاری احتمالا آن را بهتر می‌دانند، راهی است که از نسخه‌ی اصلی وام گرفته است،

نه تنها با استفاده از مینی کوپرها بلکه ایجاد یک راه فرار برای عبور سارقان از طریق تونل‌های عظیم. اما این فیلم با طنز هوشمندانه‌ی انگلیسی و یک موسیقی کلاسیک جاز توسط کویینسی جونز، درست به همان اندازه‌ی مینی‌ کوپرها در تاریخ فیلم ماشین جای می‌گیرد.

حتما بخوانید » کمدی سیاه

دوئل (Duel)

دوئل

  • کارگردان: استیون اسپیلبرگ
  • بازیگران: دنیس ویور، کری لافتین، شرلی اوهارا
  • محصول: ۱۹۷۱
  • امتیاز متاکریتیک: –
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۶ از ۱۰

فیلم ماشینی

به عنوان اولین فیلم بلند استیون اسپیلبرگ، این داستان در مورد راننده‌ای (با بازی دنیس ویور) که بی‌وقفه توسط یک کامیون در صحرای موهاوی دنبال می‌شود، گاهی اوقات به عنوان یک امتحان برای نابغه‌ای در آینده که بر ابزار رسانه‌ی خود تسلط پیدا می‌کند معرفی می‌شود. اما دلایل خوبی وجود دارد که چرا یونیورسال پیکچرز به جای ساخت یک سریال تلویزیونی، آن را به صورت یک فیلم بلند ارایه کرد:

اسپیلبرگ به طور مداوم راه‌هایی را برای فیلمبرداری هر رویارویی برای به حداکثر رساندن درام و هیجان خلق می‌کرد، منبع اصلی داستان کوتاه ریچارد متسون را به یک آزمون استقامتی تبدیل کرد که یک معیار دلهره‌آور برای فیلمسازان نوپا به شمار می‌رود.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های دهه‌‌ی گذشته

جاده آسفالت دوطرفه (Two-Lane Blacktop)

جاده آسفالت دوطرفه

  • کارگردان: مونتی هلمن
  • بازیگران: جیمز تیلور، وارن اوتس، لوری برد
  • محصول: ۱۹۷۱
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۹ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰

اینکه این فیلم و «نقطه‌ی گریز» (Vanishing Point ) در یک سال اکران شدند، هدیه‌ای الهی برای علاقمندان به سینما در سراسر دنیا بود، حتی اگر هیچ یک از این فیلم‌ها آن زمان در گیشه موفقیت چندانی کسب نکرده باشند. هر دوی آن‌ها از برنامه‌ی تنطیم شده‌ی اکران عقب ماندند تا بعدا موفقیت‌هایی را کسب کنند که شایسته‌ی آن بودند.

فیلم‌ هلمن با بازی موسیقی‌دانان جیمز تیلور و دنیس ویلسون به ترتیب در نقش راننده و مکانیک، دو دوستدار اتومبیل را با سبک زندگی جاده‌ای نشان می‌دهد، در حالی که شورولت ۱۵۰ ۱۹۵۵ خود را تعمیر می‌کنند و گاهی اوقات با شرطبندی در مسابقات اسب‌دوانی با GTO (با بازی وارن اوتس بزرگ) گذران زندگی می‌کنند.

تیلور و ویلسون راهنمایی‌های قانع کننده‌ای شبیه به ابوالهول برای مخاطب ایجاد می‌کنند تا افکار و احساسات خود را نشان دهند، زیرا چرخه‌ی مکرر شیوه‌ی زندگی گذرا و رقابتی آن‌ها تاکید می‌کند که چگونه سریع می‌توانید به مقصدی برسید که هیچ جای مشخصی ندارد.

حتما بخوانید » 11 فیلم اول کارگردانان مشهور

نقطه‌ی گریز (Vanishing Point)

نقطه‌ی گریز

  • کارگردان: ریچارد سی سارافیان
  • بازیگران: بری نیومن، کلیون لیتل، دین جاگر
  • محصول: ۱۹۷۱
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۱ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰

حتی اگر این فیلم به کارگردانی ریچارد سارافیان صرفا الهام‌بخش فیلم «ضد مرگ» ( Death Proof) باشد که زوئه بل ستاره‌ی آن است، شایسته است که در لیست ما قرار گیرد. اما در کنار «جاده آسفالت دوطرفه» ( Death Proof) و «راننده» (The Driver)، فیلم سارافیان افسانه‌ی راننده‌ای خونسرد را صیقل می‌دهد و گاهی آن‌ را با داستان یک پلیس سابق ناراضی که یک دوج چلنجر سفید ۱۹۷۰ را در سراسر کشور می‌راند و ارتش خشمگینی از پلیس که در تعقیب او هستند ترکیب می‌کند.

کوالسکی، با بازی بری نیومن، راهی را از کلرادو تا کالیفرنیا، با پخش رادیویی تنظیم می‌کند که هم باعث ایجاد روحیه می‌شود و هم برای مخاطب و هم برای کوالسکی لحظات قابل تاملی می‌سازد. نقطه‌ی گریز با ترکیبی از راک‌اند‌رول و بازتاب وجودی در یک تعادل کامل، جایگاه کالت خود را صادقانه به دست آورد.

حتما بخوانید » 10 فیلم برتر کره‌ای

مری شیطونه، لری دیوونه (Dirty Mary, Crazy Larry)

مری شیطونه لری دیوونه

  • کارگردان: جان هاف
  • بازیگران: سوزان جورج، پیتر فوندا، آدام رورک
  • محصول: ۱۹۷۴
  • امتیاز متاکریتیک: ۵۲ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۷ از ۱۰

شگفت‌انگیز است که رانندگان بدلکار در دهه‌ی ۷۰ چقدر ریسک می‌کردند، آن هم در فیلم‌هایی که به نظر می‌رسید بیشتر برای خرابکاری و تصادف هزینه می‌کردند تا فیلمنامه. اقتباس جان هاف از رمان «تعقیب» (The Chase) محصول ۱۹۶۳ در تریلر خود بیشتر از هر فیلم دیگری در این لیست لحظات اکشن و ماجراجویانه دارد. خودروهای بزرگ، مثل یک دوج چارجر دیگر که در «نقطه‌ی گریز» هم می‌دیدیم، با موتور V-8 به جای موتور سیکلت قرار گرفت که به آن‌ها اجازه می‌داد تا دیگر از هیچ پلیسی نترسند.

لری با مری (با بازی سوزان جورج) پس از اخاذی ۱۵۰،۰۰۰ دلار از مدیر یک سوپر مارکت در تلاش برای تامین رویاهای مسابقات اتومبیلرانی ناسکار است. در حالی که بسیاری از این فیلم‌ها پر از صحنه‌های تخریب وسایل نقلیه هستند، تعداد کمی از آن‌ها تماس‌های نزدیکی مانند این فیلم دارند که به نظر می‌رسد رانندگان و فیلمسازانی که آن‌ها را دنبال می‌کنند به سادگی چشمان خود را بستند، در مسیر بدلکاری حرکت کردند و به بهترین‌ها امیدوار بودند.

حتما بخوانید » فیلم ترسناک لاوکرفت

اسموکی و بندیت (Smokey and the Bandit)

اسموکی و بندیت

  • کارگردان: هل نیدهام
  • بازیگران: برت رینولدز، سالی فیلد، جری رید
  • محصول: ۱۹۷۷
  • امتیاز متاکریتیک: ۵۰ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰

رینولدز، قهرمان گیشه‌ی ۱۹۷۰، در فیلم اسموکی و بندیت در حال تعقیب یک قاچاقچی است که سعی می‌کند محموله‌ی نوشیدنی‌هایی با برند کورز (Coors) را از آتلانتا به تکسارکانا منتقل کند. رینولدز بزله‌گو، شاد و ساختارشکن مانند هر قهرمانی در گالری سرکش این ژانر است، به ویژه در مقابل سالی فیلد به عنوان یک عروس فراری به شدت جذاب که توسط راننده‌اش اسیر شده است. این فیلم پر از صحنه‌های اکشن و کمدی و تعقیب و گریز با اتوموبیل است که نظر هر علاقه‌مندی به این سبک فیلم‌ها را جلب می‌کند.

حتما بخوانید » بهترین فیلم‌های ایرانی

راننده (The Driver)

راننده

  • کارگردان: والتر هیل
  • بازیگران: رایان اونیل، بروس درن، ایزابل آجانی
  • محصول: ۱۹۷۸
  • امتیاز متاکریتیک: ۵۶ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰

نباید تعجب کرد که نویسنده و کارگردان والتر هیل استیو مک‌کوئین را برای بازی در فیلم دوم خود انتخاب کرد، داستانی در مورد راننده‌ای خونسرد که نه تنها از مقامات، بلکه همدستانش پیشدستی می‌کند. اما حتی اگر مک‌کویین آن را بسیار شبیه به کارهای قبلی خود بداند، رایان اونیل جایگزین برجسته‌ای در این اثر باور نکردنی «راننده» نیکلاس ویندینگ رفن می‌کند، که رفن هنگامی که داستان خود را در مورد جنایات پرسرعت بیش از ۳۰ سال بعد نوشت، به نظرش مبهم می‌آمد.

این بازی موش و گربه سال‌ها بعد بین اونیل به عنوان شخصیت بی‌نام و کارآگاه به فیلم یک نیروی فوق‌العاده بخشید، تقریبا به همان اندازه خود سکانس‌های رانندگی، که از نظر فرارهای لب مرز و برخوردهای شدید بسیار خشن بودند. راننده با تکرار برخی از عناصر مدیتیشن هلمن در «جاده آسفالت دوطرفه» با یک مجموعه از شعرهای سامورایی، گوهری است که اغلب در تاریخ فیلم‌های تعقیب و گریز با ماشین نادیده گرفته می‌شود.

حتما بخوانید » بهترین فیلم انیمیشن گلدن گلوب

برادران بلوز (The Blues Brothers)

برادران بلوز

  • کارگردان: جان لندیس
  • بازیگران: جان بلوشی، دن آکروید، جیمز براون
  • محصول: ۱۹۸۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۰ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۹ از ۱۰

کارگردان جان لندیس و بازیگر جان بلوشی برای اقتباس از طرح موسیقی «شنبه شب زنده» ( Saturday Night Live ) با حضور بلوشی و دن آکروید، دوباره با یکدیگر همکاری کردند.

تمرکز فیلم بر وسایل نقلیه‌ای است که کمیت آن‌ها بر کیفیتشان برتری دارد. جیک و الوود با یک ماشین پلیس دنبال می‌شوند و ده‌ها ماشین گشت آن‌ها را تعقیب می‌کنند که متعاقبا آسیب می‌بینند یا تصادف می‌کنند. در واقع، برای آسیب‌های ناشی از وسایل نقلیه، تعداد کمی فیلم از قبل یا بعد از آن با تعداد تصادفات بیشتر وجود دارد. اما حتی اگر همه‌ی بدلکاری‌های خودرو امکان پذیر نباشند، این فیلم به خاطر خلق سناریوهای کمدی با خودروها تقریبا بی‌رقیب است.

حتما بخوانید » فیلم ترسناک

مسیر کاننبال (The Cannonball Run)

مسیر اننبال

  • کارگردان: هل نیدهام
  • بازیگران: برت رینولدز، راجر مور، فارا فاست
  • محصول: ۱۹۸۱
  • امتیاز متاکریتیک: ۲۸ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۲ از ۱۰

در دورانی که حیات هنری دهه‌ی ۷۰ بازسازی می‌شود، برت رینولدز در این کمدی ماکسیمالیستی که درباره‌ی راننده‌ی ماجراجوی آمبولانس و شریکش است بازی می‌کرد که در حال پیوستن به یک نسخه‌ی خیالی و پر ستاره از یک مسابقه‌ی جاده‌ای غیرقانونی واقعی در سراسر کشور بودند.

در این فیلم با حضور بازیگران ستاره‌ای که شامل راجر مور، فارا فاست، دین مارتین، سمی دیویس جونیور، جکی چان و بیشتر می‌شود، به اندازه‌ی سکانس‌های اکشن بر کمدی متمرکز شده است، آن هم در حالی که کارگردان اسموکی و بندیت هل نیدهام دوباره با ستاره و دوست قدیمی‌اش رینولدز با یکدیگر همکاری می‌کنند.

حتما بخوانید » 10 فیلم پرجستجوی گوگل

جنگجوی جاده (The Road Warrior)

جنگجوی جاده

  • کارگردان: جرج میلر
  • بازیگران: مل گیبسون، امیل مینتی، بروس اسپنس
  • محصول: ۱۹۸۱
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۷ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۶ از ۱۰

دو فیلم از فرنچایزهای مکس دیوانه در این لیست نام برده شدند که به هم مربوطند و تا حد زیادی از یکدیگر متفاوتند. جایی که مکس دیوانه‌ی اصلی با تعقیب و گریز خودروها را با ظرافت و شدت اداره می‌کند، جورج میلر، کارگردان فیلم، پا به بیابان‌های خشک استرالیا می‌گذارد و از انواع جالبی از وسایل نقلیه پرده برمی‌دارد.

این بار با معرفی یک نیمه کامیون که جایگزین مکس وی ایت می‌شود، همچنین به عنوان استعاره‌ای از شخصیت‌های به یاد ماندنی داستان و نمادی از ظهور بشریت. این فیلم با نمایش ترفندهای بزرگتر و انفجار بیشتر از قبل (اما نه به اندازه‌ی بزرگی در جاده‌ی خشم)، یک جشن مهم برای دوستداران همه نوع وسایل نقلیه و بدلکاری‌های چشم‌نواز است.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های کمدی ایرانی

روزهای تندر (Days of Thunder)

روزهای تندر

  • کارگردان: تونی اسکات
  • بازیگران: تام کروز، رابرت دووال، نیکول کیدمن
  • محصول: ۱۹۹۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۰ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۱ از ۱۰

هیچ شبهه‌ای وجود ندارد که این فیلم یک کپی از «تاپ گان» (Top Gun ) تام کروز است که به دنیای ناسکار پیوند زده شده است. اما حتی اگر تونی اسکات فیلمنامه‌ی افسانه‌ای رابرت تاون را در قطعاتی بسیار بزرگ و تخیلی به تصویر بکشد، کروز به طور قابل پیش‌بینی در نقش کول تریکل، مسابقه دهنده‌ی تازه کار که توجه رییس هیت هوگ (با بازی رابرت دووال) رییس گودال را به خود جلب می‌کند، بسیار جذاب است.

اسکات با سبک معمولش انرژی داخل و خارج خودرو را جذب می‌کند و هر اقدامی را به یک مسابقه تبدیل می‌کند، که فرصت یا چالشی برای اثبات ارزش کول برای دیگران یا خودش محسوب می‌شود.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های جنگی

رونین (Ronin)

رونین

  • کارگردان: جان فرانکنهایمر
  • بازیگران: رابرت دنیرو، ژان رنو، ناتاشا مک‌الهون
  • محصول: ۱۹۹۸
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۷ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۳ از ۱۰

پس از قهرمانی در جایزه‌ی بزرگ بیش از ۳۰ سال قبل، کارگردان جان فرانکنهایمر به وضوح با رونین به دنیای تعقیب و گریز خودروهای سریع بازگشت، این بار مجهز به فیلمنامه‌ای که تا حدی توسط دیوید ممت بازنویسی شده بود و به فیلم لحظات اکشن اما ظریف می‌بخشید. آن‌ها کاملا بصری عمل می‌کنند فرانکنهایمر بر رویکردی که هنگام فیلمبرداری گرندپری داشت تکیه کرد،

پیش از این سکانس‌های داستان را برای به حداکثر رساندن درام و سپس ماشین‌های تولید را به نصف رساند تا بازیگران، از جمله رابرت دنیرو، ژان رنو و ناتاشا مک الهون، بتوانند در وسایل نقلیه رانندگی کنند. با سرعت ۱۰۰ مایل در ساعت درست قبل از دوران سریع و خشمگین، رونین با انرژی محسوسی هیجان و آشوب به پا می‌کند، خواه اتومبیلی در صحنه وجود داشته باشد یا نه.

حتما بخوانید » فیلم درام

سریع و خشمگین؛ توکیو دریفت (Fast and Furious: Tokyo Drift)

توکیو دریفت

  • کارگردان: جاستین لین
  • بازیگران: لوکاس بلک، بو وو، سانگ کانگ
  • محصول: ۲۰۰۶
  • امتیاز متاکریتیک: ۴۵ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۶ از ۱۰

فرنچایز سریع و خشمگین محبوبیت زیادی در بین فیلم‌های با مضمون خودرو به ارمغان آورد، همانطور که در عصر CGI به بدلکاری خودرو اشاره کرد، ابتدا سکانس‌هایی برای نشان  دادن موتور بوجود آورد و در نهایت سکانس‌هایی را طراحی کرد که تنها در داخل کامپیوتر قابل دستیابی است. توکیو دریفت از برخی از همان ترفندها استفاده می‌کند، به ویژه در صحنه‌های فیلمبرداری در شهری که بدست آوردن مجوز فیلمبرداری بسیار دشوار است، اما کارگردان جاستین لین ارتباط غیرقابل انکار و جدایی ناپذیری را با فرنچایز برقرار کرد، زیرا این قسط به عنوان یک اسپین‌آف است.

آنچه در عوض اتفاق افتاد نه تنها شروع جدیدی برای سری‌های پرچمدار آن زمان بود، بلکه ادای احترام صادقانه به نوع خاصی از رانندگی و وسایل نقلیه‌ای بود که می‌توانستند به خط پایان برسند.

حتما بخوانید » انیمه‌ جدید

ضد مرگ (Death Proof)

ضد مرگ

  • کارگردان: کوئنتین تارانتینو
  • بازیگران: کرت راسل، رزاریو داوسون، سیدنی تمیا پوآتیه
  • محصول: ۲۰۰۷
  • امتیاز متاکریتیک: –
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰

کوئنتین تارانتینو که مثل همیشه برای ساختن چیزی فوق‌العاده منحصر به فرد از فیلم‌های استثماری دوران جوانی خود وام می‌گیرد، با این تریلر از بدلکار قاتل (با بازی کرت راسل) که سلاح انتخابی غیر متعارف او اتومبیلش است قدردانی کرد. فیلم را به دو قسمت تقسیم می‌کند، تارانتینو مایک و قربانیان مورد نظر خود را معرفی می‌کند، نحوه‌ی انجام قتل‌های خود را به نمایش می‌گذارد و سپس از طریق سه زن جوان با مهارت‌های زیاد در رانندگی، یک ارتباط عالی ارایه می‌دهد.

زویی بل، بدل اوما تورمن در بیل را بکش، نقش خودش را بازی می‌کند و از کیم (با بازی تریسی تامس) استفاده می‌کند تا شرایط غیرممکن را تحمل کند تا وقتی که مایک تصمیم می‌گیرد زنان جوان قربانی بعدی او باشد، به سرعت کشنده می‌شود. به عنوان ادای احترام فوق‌العاده به «نقطه‌ی گریز»، برای بدلکاری مردان و زنان و یک پیچ و تاب خونین در داستان‌ها، ضد مرگ دارای برخی از هیجان‌انگیزترین و مثبت‌ترین رانندگی‌های شگفت‌انگیز در تاریخ این فیلم‌ها است.

حتما بخوانید » فیلم انیمیشن

مسابقه‌ی سرعت (Speed Racer)

مسابقه سرعت

  • کارگردان: برادران واچوفسکی
  • بازیگران: امیل هرش، کریستیانا ریچی، جان گودمن
  • محصول: ۲۰۰۸
  • امتیاز متاکریتیک: ۳۷ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۶ از ۱۰

اگر فیلم‌های سریع و خشمگین امکانات افزایش عملکرد خودرو با CGI را آزمایش کردند، مسابقه‌ی سرعت به کارگردانی واچوفسکی‌ها آن‌ها را به حداکثر می‌رساند. این اقتباس از سری انیمه‌های نمادین با همین نام توانایی‌هایی را نشان می‌دهد که اتومبیل‌ها هنوز ندارند – و ممکن است هرگز نداشته باشند – زیرا اسپید ​​(با بازی امیل هرش) سعی می‌کند مسابقات غیرممکن و فوق‌العاده طراحی شده‌ی اتوموبیل‌رانی را یکی پس از دیگری را پشت سر بگذارد و برنده شود.

رقبای او، در فضاهای بسیار باریک از مسیر خارج می‌شوند و به طور کلی در جهاتی می‌چرخند که فیزیک نمی‌تواند آن‌ها را تعریف کند. سطح فوق‌العاده‌ای از هیجان و خلاقیت در این فیلم وجود دارد که به معنای واقعی کلمه هیچکدام از فیلم‌های حاضر در این لیست با آن مطابقت ندارند. بنابراین، حتی اگر این کار در مقایسه با امثال بولیت، احمقانه یا غیر واقعی به نظر می‌رسد، در تاریخ فیلم‌های خودرویی جایگاه اساسی دارد و در کناره‌های هیجان‌انگیز بیرونی ژانر و تکنیک‌ها کاوش می‌کند.

حتما بخوانید » بهترین فیلم های پزشکی

مکس دیوانه؛ جاده‌ی خشم (Mad Max Fury Road)

جاده خشم

  • کارگردان: جرج میلر
  • بازیگران: تام هاردی، شارلیز ترون، نیکولاس هولت
  • محصول: ۲۰۱۵
  • امتیاز متاکریتیک: –
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۸.۷ از ۱۰

۳۰ سال بین این قسمت از سری فیلم‌های مکس دیوانه و نسخه‌ی قبلی آن، «در آن سوی تاندردوم» (Beyond Thunderdome) فاصله افتاد و مهارت کارگردان آن جورج میلر هم به عنوان راوی و هم به عنوان رهبر شورشیان نسبت به آن زمان عمیق‌تر شد و توسعه یافت. ماکس روکاتانسکی (با بازی تام هاردی) که در منظره‌ای مشابه آخرالزمانی قرار گرفته است، از سرنوشتی بدتر از مرگ فرار می‌کند و در امتداد بیابانی نامتناهی و مملو از خطرات طبیعی و بشری به کمک ستوان فروریوسا (با بازی چارلیز ترون) می‌رود.

داستان میلر درگیری‌های احساسی مرتبط و قابل لمسی را پیش‌بینی می‌کند که لحظات ترسناک مکس در فیلم‌های قبلی را تکرار نمی‌کند، اما به شکل جدیدی جذاب عمل می‌کند، در حالی که فیلمساز از هر خلاقیتی برای ایجاد حرکات موتوری تقویت شده اما به ندرت با CGI استفاده می‌کند، که این بسیار هیجان‌انگیز است.

این فیلم که به صورت سیاه و سفید یا رنگی ارایه می‌شود و فقط دارای موسیقی است یا با دیالوگ‌های پراکنده ارایه شده است، در عین حال به تماشاگران یادآوری می‌کند که حتی در دورانی که ابزار فیلمسازی هر چیزی را ممکن می‌سازد، گاهی اوقات تخیل و ظاهر آن کار بسیار سخت‌تر از چیزی است که داستان‌ها را هیجان‌انگیز و عمیق می‌کند.

حتما بخوانید » مستند حیات وحش

بیبی راننده (Baby Driver)

بیبی رانندهفیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی فیلم ماشینی  
  • کارگردان: ادگار رایت
  • بازیگران: انسل الگورت، لیلی جیمز، جیمی فاکس
  • محصول: ۲۰۱۷
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۶ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۶ از ۱۰

ادگار رایت به عنوان یک دانشجوی کاردرست فیلم‌های اکشن، یک فیلم سرقتی را به یک اثر سینمایی باشکوه تبدیل می‌کند که در آن هم از منابع کلاسیک و هم از آهنگ‌های کاملا تکان دهنده استفاده شده است. فیلمبرداری متحرک و انیمیشن بی‌پایان رایت تا حدی در سکانس‌های تعقیب و گریز گسترش می‌یابد که حرکات بدیع و باورنکردنی را نشان می‌دهد، اما همچنین راه شگفت‌انگیزی که برای تازه و سرگرم کننده نگه داشتن اکشن در پیش می‌گیرد، حتی به عنوان ادای احترام به بسیاری از آثار قبل از خودش نمادین است.

مجموعه آهنگ‌های بدون وقفه‌ی رایت کاملا هماهنگ با صحنه‌های اکشن و افزایش احساسات تلاش بیبی برای بیرون کشیدن خود از یک جهان جنایتکار خطرناک است که به اوج خود می‌رسد.

حتما بخوانید » فیلم معمایی جدید

فور در برابر فراری (Ford v Ferrari)

فورد در برابر فراری

  • کارگردان: جیمز منگولد
  • بازیگران: مت دیمون، کریستین بیل، جان برنثال
  • محصول: ۲۰۱۹
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۱ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۸.۱ از ۱۰

داستان جیمز منگولد که در مورد رقابت شرکتی، تکنولوژیکی و ایدئولوژیکی فورد با غول مسابقه‌ای فراری است، جا پای چندین داستان دیگر در مورد مسابقه‌ی نمادین لمانز، از جمله لمانز با بازی استیو مک‌کویین گذاشته که یک مسابقه‌ی واقعی را دنبال می‌کند. اما این فیلم چیزی فراتر از آن رویارویی نمادین در مسابقه‌ی ۱۹۶۶ فرانسه است. این فیلم در مورد دو مردی است که مسابقه را به عنوان یک احتمال مطرح کردند، طراح کارول شلبی و راننده‌ی مسابقه مایلز، ماه‌ها خون و عرق ریختند و زحمات زیادی برای ساخت خودرویی شایسته‌ی رقابت انجام دادند.

حتما بخوانید » بهترین سریال های کره ای

شلبی و مایلز نمایانگر زندگی واقعی و شایسته‌ی تحسین هستند و افتادن آن‌ها در دست‌اندازهای بی‌شمار بسیار تاریخ‌ساز شد. اما فیلم منگولد بیشتر روابط سخت آن‌ها را تحسین می‌کند. او کار آن‌ها را به گونه‌ای به تصویر می‌کشد که طرفداران خودرو می‌توانند آن را تحسین کنند و نشان می‌دهد که چگونه دانش آن‌ها از هر اینچ وسیله‌ی نقلیه در نهایت به رسیدن به برتری کمک کرد. همین میزان از توجه به جزییات و حساسیتشان است که از آن‌ها به یادگار مانده و منگولد هم به آن احترام می‌گذارد و فیلم را به زیبایی می‌سازد.

حتما بخوانید » بهترین فیلم‌های علمی تخیلی

 

موضوعات مرتبط: معرفی فیلم سریال مستند , ,

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
لینک دوستان
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جی فان و آدرس jfun.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 1152
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 133
:: باردید دیروز : 519
:: بازدید هفته : 1433
:: بازدید ماه : 2016
:: بازدید سال : 18700
:: بازدید کلی : 18700